فایل کامل غذاهای عملکردی با تحلیل نقش پروبیوتیکها، پریبیوتیکها و ترکیبات زیستی در ارتقای سلامت
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل غذاهای عملکردی با تحلیل نقش پروبیوتیکها، پریبیوتیکها و ترکیبات زیستی در ارتقای سلامت دارای ۲۱ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل غذاهای عملکردی با تحلیل نقش پروبیوتیکها، پریبیوتیکها و ترکیبات زیستی در ارتقای سلامت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل غذاهای عملکردی با تحلیل نقش پروبیوتیکها، پریبیوتیکها و ترکیبات زیستی در ارتقای سلامت۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل غذاهای عملکردی با تحلیل نقش پروبیوتیکها، پریبیوتیکها و ترکیبات زیستی در ارتقای سلامت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل غذاهای عملکردی با تحلیل نقش پروبیوتیکها، پریبیوتیکها و ترکیبات زیستی در ارتقای سلامت :
فایل کامل غذاهای عملکردی با تحلیل نقش پروبیوتیکها، پریبیوتیکها و ترکیبات زیستی در ارتقای سلامت در ۲۱ اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx
فایل کامل غذاهای عملکردی با تحلیل نقش پروبیوتیکها، پریبیوتیکها و ترکیبات زیستی در ارتقای سلامت
فهرست عناوین
ارزشهای تغذیهای
مقابه با بیماریها
تنوع محصولی
بستهبندی و ماندگاری محصول
روشهای عرضه به بازار
فرهنگ سازی
ارزشهای تغذیهای
بنابراین، چنانچه از جداول استنتاج میگردد کیفیت پروتئینی سویا از نظر ترکیب واحدهای ساختمانی و از نظر قابلیت هضم با پروتئینهای حیوانی از جمله گوشت گاو، شیر، ماهی و تخم مرغ قابل مقایسه است
امروزه در تمام جوامع بدلیل آمار فوق العاده بالای بیماریهای ناشی از تغذیه غلط و دلایل خاص طبی و فیزیولوژیکی، خوردن زیاد غذاهای حیوانی توصیه نشده و حتی در بعضی از موارد خاص ممنوع اعلام شده است به همین مناسبت محققین و دانشمندان در سراسر دنیا مترصد یافتن پروتئینهای گیاهی جایگزین بودهاند که بتوانند جبران کمبودهای حیوانی را بنمایند که پروتئین سویا شاخصترین پروتئین در عالم گیاهی معرفی شده است.
بدون لاکتوز بودن
غنی از فیبر
حضور ویتامینهای گروه B اعم از B1، B2،B3 (نیاسین)، Bt (بیوتین) و ویتامینهای A، D، E
حضور مینرالها و قابلیت دسترسی سلولی آنها
مقابله با بیماریها
بیماریهای قلبی عروقی
با توجه به مطالب ذکر شده در اسلاید ”بدون کلسترول بودن“ و طبق اعلامیه FDA در سال ۱۹۹۹ روزانه مصرف ۲۵g پروتئین سویا موجب کاهش بیماریهای قلبی عروقی میگردد.
سرطانها
بدلیل داشتن ترکیباتی بنام ”ایزوفلاونها“ با ایجاد پوشش محافظتی بر روی عامل تشکیل دهنده سرطان (M.N.N.G. M-methyl-N-nitro-N-nitroso-Guanidine)، از رشد سلولهای سرطانی و گسترش آنها جلوگیری میکند. خصوصا سینه، پروستات و کولن
پوکی استخوان
پروتئین سویا نقش بسیار مهمی در حفظ کلسیم استخوانها داشته و دفع کلسیم را از ادرار کاهش میدهد
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 