فایل ورد کامل پژوهش درباره خرما (بخش دوم) با تحلیل ویژگیهای زیستی، فرآیندهای فرآوری و نقش اقتصادی ـ اجتماعی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل پژوهش درباره خرما (بخش دوم) با تحلیل ویژگیهای زیستی، فرآیندهای فرآوری و نقش اقتصادی ـ اجتماعی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل پژوهش درباره خرما (بخش دوم) با تحلیل ویژگیهای زیستی، فرآیندهای فرآوری و نقش اقتصادی ـ اجتماعی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل پژوهش درباره خرما (بخش دوم) با تحلیل ویژگیهای زیستی، فرآیندهای فرآوری و نقش اقتصادی ـ اجتماعی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پژوهش درباره خرما (بخش دوم) با تحلیل ویژگیهای زیستی، فرآیندهای فرآوری و نقش اقتصادی ـ اجتماعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل پژوهش درباره خرما (بخش دوم) با تحلیل ویژگیهای زیستی، فرآیندهای فرآوری و نقش اقتصادی ـ اجتماعی :
فایل ورد کامل پژوهش درباره خرما (بخش دوم) با تحلیل ویژگیهای زیستی، فرآیندهای فرآوری و نقش اقتصادی ـ اجتماعی
مقدمه
نخل خرما از گیاهانی است که کشت آن در قدیم در منطقه های جنوبی کشور متداول بوده است و در حال حاضر کشور ما از تولیدکنندگان مهم آن به شمار می رود به طوری که ایران دومین کشور دنیا از نظر تولید خرما می باشد.
خرما میوه ای بسیار مغذی ، زود هضم و انرژی زا می باشد. قسمت عمده مواد تشکیل دهنده خرما مواد قندی می باشد. خرما با داشتن ویتامین آ به مقدار زیاد و ویتامین های B,C و فسفر، کلسیم،پتاسیم ،چربی و مواد ازت دار از نظر ارزش غذایی بسیار مهم است.
تاریخچه خرما
خرما یکی از گیاهانی است که در ازمنه ماقبل تاریخ در مناطق بین مدار ۲۹ تا ۳۹ درجه عرض شمالی توسط مردم بومی کشت شده و در طی قرون متمادی مهمترین منبع نیرو و تغذیه انسانی بوده است. پیدایش درختان خرما در جهان از دوران دوم زمین شناسی یعنی دوره تریاس ژوراسیک آغاز می شود ولی زمانی که انسانهای متمدن پی به ارزش غذایی خرما برده و مبادرت به کاشت و بهره برداری و ترویج نخل نموده اند به شش هزار سال قبل از میلاد مسیح برمیگردد.
ممالک تولید کننده خرما در دنیا
عمده ممالک تولید کننده خرما در دنیا به ترتیب مصر،عراق و ایران است که تا پیش از این جمعاً سالیانه حدود ۲ میلیون تن خرما تولید می کردند ولی در چند سال اخیر تغییراتی در تولید ممالک دنیا بوجود آمده است که میزان تولید آنها در جدول شماره ۱ نشان داده شده است.
ارزش غذایی خرما
خرما یکی از باارزش ترین مواد غذائی است اگر چه مقدار ویتامین های آن چندان قابل ملاحظه نیست اما خاکستر آن دارای ۵۰% پتاسیم و ۸% فسفر و ۵% کلسیم است بنابراین یکی از منابع مهم ترکیبات معدنی در یک رژیم غذایی متعادل غذایی است. در قسمت مهمی از مناطق جنوبی کشور خرما غذای عمده محسوب می شود.
پراکنش خرما در ایران
در کشور ما حدود ۲۰۰ هزار هکتار از زمین ها و باغ های زیر کشت نخل خرما بوده که در ۱۱ استان کشور پراکنده می باشند. میزان تولید خرمای کشور ما از این نخلستان ها حدود ۸۰۰هزار تن در سال بوده که حدود ۲۵ درصد کل تولید خرما در جهان را تشکیل می دهد.
مشخصات بتانیکی درخت خرما
خرما مهمترین نبات خانواده plamaceae و از جنس phoenix و گونه dactylifera است. خرما درختی دوپایه است به طوری که گلهای نر و ماده روی پایه های جداگانه قرار دارند. گل آذین خوشه ای و از پوسته غلافی که spathe نامیده می شود پوشیده شده است.
نوع فایل:word
سایز:۱۷.۱ KB
تعداد صفحه:۱۳
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 