فایل ورد کامل برنامه الگویی تولید بستنی بر اساس سیستم HACCP با بررسی استانداردهای ایمنی و کنترل کیفیت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل برنامه الگویی تولید بستنی بر اساس سیستم HACCP با بررسی استانداردهای ایمنی و کنترل کیفیت دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل برنامه الگویی تولید بستنی بر اساس سیستم HACCP با بررسی استانداردهای ایمنی و کنترل کیفیت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل برنامه الگویی تولید بستنی بر اساس سیستم HACCP با بررسی استانداردهای ایمنی و کنترل کیفیت۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل برنامه الگویی تولید بستنی بر اساس سیستم HACCP با بررسی استانداردهای ایمنی و کنترل کیفیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل برنامه الگویی تولید بستنی بر اساس سیستم HACCP با بررسی استانداردهای ایمنی و کنترل کیفیت :
برنامه الگویی تولید بستنی (haccp)
۱. توصیف فرآورده:
بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شیر گاو و یا گاومیش از طریق ترکیبل و فرآیند مناسب بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست می آید. همچنین حاوی, پایدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نیز میباشد.
این برنامه صرفاً هک فرآورده یعنی “بستنی” را پوشش می دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های دیگری را تولید کند باید برنامه دیگری نیزتدوین نماید.
جدول توصیف فرآورده بستنی
نام بستنی
مشخصات مهم
چگونه مورد استفاده قرار میگیرد؟
بدون فرآورده دیگری مصرف میشود(یک فرآورده آماده مصرف است)توسط عموم مردم از جمله گروههایی که بیشتر در معرض خطر میباشند.
نوع بسته بندی
مدت ماندگاری
در چه مکانهایی بفروش میرسد؟ ظروف ۱ و۵/۰ لیتری
۱۲ماه درصورت نگهداری در دمای ۱۸- درجه سانتی گراد
بستنی فروشها,خواربار فروشی ها و بطورکلی”خرده فروشان” برای ارائه به مصرف کنندگان نهایی
نشانه گذاری محصول
کنترل مخصوص زمان توزیع برابر ضوابط مرجع ذیصلاح
رعایت دمای کمتر از۱۸- درجه سانتیگراد ازطریق حمل بوسیله خودروهای سردخانه دارمخصوص,جلوگیری از صدمه دیدن بسته بندی
نام و امضاء تنظیم کننده: تاریخ تنظیم:
نام و امضای تأیید کننده: تاریخ تأیید:
۲. فرآیند تولید:
این برنامه کل فرآیند تولید “بستنی” را صرفاً تا مرحله بارگیری از کارخانه در بر میگیرد زیرا بستنی به صورت خرده فروشی به مصرف کننده عرضه میگردد احتمال اینکه درهنگام توضیح یانگهداری آلوده شود وجود ندارد.
نوع فایل:word
سایز:۴۲.۱ KB
تعداد صفحه:۱۸
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 