فایل ورد کامل سیستم تولید در مجتمع غذایی رشته برشته با بررسی فرآیندهای صنعتی، کنترل کیفیت و نوآوری‌های تغذیه‌ای


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل سیستم تولید در مجتمع غذایی رشته برشته با بررسی فرآیندهای صنعتی، کنترل کیفیت و نوآوری‌های تغذیه‌ای دارای ۳۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل سیستم تولید در مجتمع غذایی رشته برشته با بررسی فرآیندهای صنعتی، کنترل کیفیت و نوآوری‌های تغذیه‌ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل سیستم تولید در مجتمع غذایی رشته برشته با بررسی فرآیندهای صنعتی، کنترل کیفیت و نوآوری‌های تغذیه‌ای۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل سیستم تولید در مجتمع غذایی رشته برشته با بررسی فرآیندهای صنعتی، کنترل کیفیت و نوآوری‌های تغذیه‌ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل سیستم تولید در مجتمع غذایی رشته برشته با بررسی فرآیندهای صنعتی، کنترل کیفیت و نوآوری‌های تغذیه‌ای :

فایل ورد کامل سیستم تولید در مجتمع غذایی رشته برشته با بررسی فرآیندهای صنعتی، کنترل کیفیت و نوآوری‌های تغذیه‌ای

۱ـ۱ـ مقدمه

مجتمع غذائی رشته به رشته تولید کننده انواع ماکارونی واقع در کیلومتر ۱۷ جاده سنتو مشهد ـ قوچان در سال ۱۳۵۷ تأسیس گردیده است ، مالکیت مجتمع غذائی رشته به رشته خصوصی بوده و ماشین آلات آن توسط شرکت ایتالیایی Braibanti نصب و راه اندازی شده است که کلیه مراحل تولید و بسته بندی محصول اتوماتیک می باشد . و با نام تجارتی رشته به رشته که کیفیت بالای آن موجبات رضایت مشتریان را فراهم آورده و در حال حاضر سهم عمده ای را در بازار فروش به خود اختصاص داده است و با عنایت به ضرورت استاندارد اجباری ، کلیه محصولات شرکت دارای پروانه کاربرد استاندارد ملی ایران می باشند . شرکت در راستای تحقق اهداف و فعالیت های خود مجوزها و پروانه های ذیل را از ارگانهای ذیربط اخذ نموده است .

۱ـ۱ـ۱ـ ثبت شرکتها ۱۵۰۹

۱ـ۱ـ۲ـ پروانه تأسیس صنایع ص ۶۵ ردیف ۷

۱ـ۱ـ۳ـ پروانه بهره برداری صنایع ص ۲۵ ردیف ۷

۱ـ۱ـ۴ـ پروانه تأسیس نظارت

۱ـ۱ـ۵ـ پروانه بهره برداری نظارت مورخ

۱ـ۱ـ۶ـ پروانه ساخت : ۲۷۹۱

۱ـ۱ـ۷ـ پروانه کاربرد علامت استاندارد : ….

کنترل فرآیندهای تولیدی و عملیاتی :

ابتدا آرد چیده شده بر روی پالت های مخصوص قسمت انبار آرد توسط کارگران مربوطه به نزدیک سیلو حمل و از کیسه ها که هر کدام محتوی ۴۰ کیلوگرم آرد نول ۲۳% می باشند به داخل سیلو که ظرفیت معادل ۲۰۰ کیسه را دارد تخلیه گردیده و در پایین سیلو توسط الک ناخالصی های آن از قبیل نخ و کاغذ lable که در بعضی از کیسه ها موجود است گرفته شده و سپس داخل قیف متصل به بالابر آرد تخلیه و توسط بالابر که به صورت مار پیچ است به دستگاه پرس منتقل می شود .

فرایند تولید

۱ــ آرد پس از تأیید کنترل کیفی در انبار آرد تخلیه می شود .

۲ــ آرد همراه با آب وارد دستگاههای پرس می شود .

۳ــ خمیر شکل گرفته وارد dryerــ pre می شود .

۴ــ خمیر شکل گرفته پس از طی مسیر dryerــ pre وارد dryer می شود .

شرح وظایف کارمندان :

۱- شرح وظایف مدیر عامل :

۲ــ۱ــ۱ــ تشکیل و حضور در جلسات هیئت مدیره

۲ــ۱ــ۲ــ بررسی پیشنهادات مطروحه از سوی مدیر عامل

۲ــ۱ــ۳ــ کنترل و بررسی مسائل مطروحه از سوی بخش کنترل کیفی

۲ــ۱ــ۴ــ کنترل و بررسی مسائل مالی شرکت

۲ــ۱ــ۵ــ کنترل و بررسی عملکرد واحدهای مختلف شرکت

۲- شرح وظایف مدیر عامل :

۲ــ۲ــ۱ــ عضو اصلی هیئت مدیره ، عضویت در هیئت مدیره و هماهنگی با اعضاء جهت حضور منظم در جلسات .

۲ــ۲ــ۲ــ کنترل مستقیم بر نحوه عملکرد کلیه واحدها از طریق تماس با مسئولین

۲ــ۲ــ۳ــ کنترل گزارشات ماهیانه و اصله از سوی بخشهای مختلف کارخانه

۲ــ۲ــ۴ــ کنترل گزارشات امور مالی

نوع فایل:word

سایز:۴۲.۶ KB

تعداد صفحه:۲۷

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.