فایل ورد کامل سیستم تولید در مجتمع غذایی رشته برشته با بررسی فرآیندهای صنعتی، کنترل کیفیت و نوآوریهای تغذیهای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل سیستم تولید در مجتمع غذایی رشته برشته با بررسی فرآیندهای صنعتی، کنترل کیفیت و نوآوریهای تغذیهای دارای ۳۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل سیستم تولید در مجتمع غذایی رشته برشته با بررسی فرآیندهای صنعتی، کنترل کیفیت و نوآوریهای تغذیهای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل سیستم تولید در مجتمع غذایی رشته برشته با بررسی فرآیندهای صنعتی، کنترل کیفیت و نوآوریهای تغذیهای۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل سیستم تولید در مجتمع غذایی رشته برشته با بررسی فرآیندهای صنعتی، کنترل کیفیت و نوآوریهای تغذیهای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل سیستم تولید در مجتمع غذایی رشته برشته با بررسی فرآیندهای صنعتی، کنترل کیفیت و نوآوریهای تغذیهای :
فایل ورد کامل سیستم تولید در مجتمع غذایی رشته برشته با بررسی فرآیندهای صنعتی، کنترل کیفیت و نوآوریهای تغذیهای
۱ـ۱ـ مقدمه
مجتمع غذائی رشته به رشته تولید کننده انواع ماکارونی واقع در کیلومتر ۱۷ جاده سنتو مشهد ـ قوچان در سال ۱۳۵۷ تأسیس گردیده است ، مالکیت مجتمع غذائی رشته به رشته خصوصی بوده و ماشین آلات آن توسط شرکت ایتالیایی Braibanti نصب و راه اندازی شده است که کلیه مراحل تولید و بسته بندی محصول اتوماتیک می باشد . و با نام تجارتی رشته به رشته که کیفیت بالای آن موجبات رضایت مشتریان را فراهم آورده و در حال حاضر سهم عمده ای را در بازار فروش به خود اختصاص داده است و با عنایت به ضرورت استاندارد اجباری ، کلیه محصولات شرکت دارای پروانه کاربرد استاندارد ملی ایران می باشند . شرکت در راستای تحقق اهداف و فعالیت های خود مجوزها و پروانه های ذیل را از ارگانهای ذیربط اخذ نموده است .
۱ـ۱ـ۱ـ ثبت شرکتها ۱۵۰۹
۱ـ۱ـ۲ـ پروانه تأسیس صنایع ص ۶۵ ردیف ۷
۱ـ۱ـ۳ـ پروانه بهره برداری صنایع ص ۲۵ ردیف ۷
۱ـ۱ـ۴ـ پروانه تأسیس نظارت
۱ـ۱ـ۵ـ پروانه بهره برداری نظارت مورخ
۱ـ۱ـ۶ـ پروانه ساخت : ۲۷۹۱
۱ـ۱ـ۷ـ پروانه کاربرد علامت استاندارد : ….
کنترل فرآیندهای تولیدی و عملیاتی :
ابتدا آرد چیده شده بر روی پالت های مخصوص قسمت انبار آرد توسط کارگران مربوطه به نزدیک سیلو حمل و از کیسه ها که هر کدام محتوی ۴۰ کیلوگرم آرد نول ۲۳% می باشند به داخل سیلو که ظرفیت معادل ۲۰۰ کیسه را دارد تخلیه گردیده و در پایین سیلو توسط الک ناخالصی های آن از قبیل نخ و کاغذ lable که در بعضی از کیسه ها موجود است گرفته شده و سپس داخل قیف متصل به بالابر آرد تخلیه و توسط بالابر که به صورت مار پیچ است به دستگاه پرس منتقل می شود .
فرایند تولید
۱ــ آرد پس از تأیید کنترل کیفی در انبار آرد تخلیه می شود .
۲ــ آرد همراه با آب وارد دستگاههای پرس می شود .
۳ــ خمیر شکل گرفته وارد dryerــ pre می شود .
۴ــ خمیر شکل گرفته پس از طی مسیر dryerــ pre وارد dryer می شود .
شرح وظایف کارمندان :
۱- شرح وظایف مدیر عامل :
۲ــ۱ــ۱ــ تشکیل و حضور در جلسات هیئت مدیره
۲ــ۱ــ۲ــ بررسی پیشنهادات مطروحه از سوی مدیر عامل
۲ــ۱ــ۳ــ کنترل و بررسی مسائل مطروحه از سوی بخش کنترل کیفی
۲ــ۱ــ۴ــ کنترل و بررسی مسائل مالی شرکت
۲ــ۱ــ۵ــ کنترل و بررسی عملکرد واحدهای مختلف شرکت
۲- شرح وظایف مدیر عامل :
۲ــ۲ــ۱ــ عضو اصلی هیئت مدیره ، عضویت در هیئت مدیره و هماهنگی با اعضاء جهت حضور منظم در جلسات .
۲ــ۲ــ۲ــ کنترل مستقیم بر نحوه عملکرد کلیه واحدها از طریق تماس با مسئولین
۲ــ۲ــ۳ــ کنترل گزارشات ماهیانه و اصله از سوی بخشهای مختلف کارخانه
۲ــ۲ــ۴ــ کنترل گزارشات امور مالی
نوع فایل:word
سایز:۴۲.۶ KB
تعداد صفحه:۲۷
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 