فایل ورد کامل استانداردسازی میوه‌ها و سبزی‌ها با تمرکز بر زردآلو و آیین‌کار نگهداری در سردخانه از برداشت تا مصرف


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل استانداردسازی میوه‌ها و سبزی‌ها با تمرکز بر زردآلو و آیین‌کار نگهداری در سردخانه از برداشت تا مصرف دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل استانداردسازی میوه‌ها و سبزی‌ها با تمرکز بر زردآلو و آیین‌کار نگهداری در سردخانه از برداشت تا مصرف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل استانداردسازی میوه‌ها و سبزی‌ها با تمرکز بر زردآلو و آیین‌کار نگهداری در سردخانه از برداشت تا مصرف۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل استانداردسازی میوه‌ها و سبزی‌ها با تمرکز بر زردآلو و آیین‌کار نگهداری در سردخانه از برداشت تا مصرف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل استانداردسازی میوه‌ها و سبزی‌ها با تمرکز بر زردآلو و آیین‌کار نگهداری در سردخانه از برداشت تا مصرف :

فایل ورد کامل استانداردسازی میوه‌ها و سبزی‌ها با تمرکز بر زردآلو و آیین‌کار نگهداری در سردخانه از برداشت تا مصرف

پیش گفتار……………………………………………………………………………

مقدمه …………………………………………………………………………………

۱- هدف ودامنه کاربرد………………………………………………………………

۲- مراجع الزامی …………………………………………………………………….

۳- اصطلاحات وتعاریف……………………………………………………………

۴- شرایط برداشت محصول………………………………………………………

۵- سردکردن پس ازبرداشت……………………………………………………..

۶- ترابری……………………………………………………………………………..

۷- سورت وبسته بندی میوه زردآلو……………………………………………

۸- نگهداری درسردخانه……………………………………………………………

۹- عملیات پس ازخاتمه نگهداری درسردخانه……………………………….

۱۰- ضدعفونی اتاقهای سردخانه ووسایل بسته بندی………………………

پیش گفتار

استاندارد میوه ها و سبزیها – زردآلو – نگهداری درسردخانه(از مرحله برداشت تا نگهداری نخستین بار در سال ۱۳۵۶ تهیه شد.این استاندارد براساس پیشنهادهای رسیده و بررسی وتأیید کمیسیون های مربوط برای اولین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت ودرسیصد و هفتاد وپنجمین جلسه کمیته ملی استاندارد خوراک وفرآورده های کشاورزی مورخ ۱۹/۰۹/۸۱تصویب شد.اینک این استانداردبه استنادبندیک ماده ۳قانون اصلاح قوانین ومقررات مؤسسه استانداردوتحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه ۱۳۷۱به عنوان استانداردملی ایران منتشرمی شود.

مقدمه

زردآلوکه نام علمی آنPrunus Armanica است ازگیاهان تیره Rosaceae (تیره گلسرخیان)ازراسته

گیلاس می باشد.درختی است تک پایه که معمولا”درنیم کره شمالی می روید.

میوه آن تقریبا”گردوگوشتی وبعضی ازانواع آن تقریبا”بیضی شکل ویانوک درازبوده وبواسطه شیاری به دو قسمت مساوی تقسیم می شود . از عمق این شیارها نیز برای تعیین نوع یا واریته زردآلو استفاده می نمایند.میوه زردآلوازنظرعلمی میوه شفت (میوه آبداری است بادرون برچوبی ضخیم)که هسته دروسط آن قراردارد.این میوه رقم واقسام زیادی دارد.

۱ هدف ودامنه کاربرد:

هدف ازتدوین این استانداردارائه روشهایی است که بابکاربردن آنهامی توان تاحدامکان دوره نگهداری زردآلورادرسردخانه باحداقل تغییرات کیفی درمحصول افزایش داد.

۲ مراجع الزامی۱

مدارک الزامی زیرحاوی مقرراتی است که درمتن این استانداردبه آنهاارجاع داده شده است.

بدین ترتیب آن مقررات جزئی از این استاندارد محسوب می شود در مورد مراجع دارای تاریخ چاپ و/یاتجدیدنظر، اصلاحیه هاوتجدیدنظرهای بعدی این مدارک مورد نظرنیست معهذا بهتراست کاربران ذینفع این استاندارد امکان کاربرد آخرین اصلاحیه هاوتجدیدنظرهای مدارک الزامی زیررامورد بررسی قرار دهند درمورد مراجع بدون تاریخ چاپ و/ یا تجدیدنظر، آخرین چاپ و/یا تجدید نظرآن مدارک الزامی ارجاع داده شده مورد نظراست .

استاندارد میوه ها و سبزیها – زردآلو – نگهداری درسردخانه(از مرحله برداشت تا نگهداری نخستین بار در سال ۱۳۵۶ تهیه شد.این استاندارد براساس پیشنهادهای رسیده و بررسی وتأیید کمیسیون های مربوط برای اولین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت

نوع فایل:word

سایز:۱۴.۶ KB

تعداد صفحه:۱۲

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.