فایل ورد کامل مضرات مصرف نمک با بررسی اثرات زیستی، پیامدهای بهداشتی و راهکارهای علمی برای کاهش آسیب‌ها


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مضرات مصرف نمک با بررسی اثرات زیستی، پیامدهای بهداشتی و راهکارهای علمی برای کاهش آسیب‌ها دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مضرات مصرف نمک با بررسی اثرات زیستی، پیامدهای بهداشتی و راهکارهای علمی برای کاهش آسیب‌ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل مضرات مصرف نمک با بررسی اثرات زیستی، پیامدهای بهداشتی و راهکارهای علمی برای کاهش آسیب‌ها۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مضرات مصرف نمک با بررسی اثرات زیستی، پیامدهای بهداشتی و راهکارهای علمی برای کاهش آسیب‌ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مضرات مصرف نمک با بررسی اثرات زیستی، پیامدهای بهداشتی و راهکارهای علمی برای کاهش آسیب‌ها :

فایل ورد کامل مضرات مصرف نمک با بررسی اثرات زیستی، پیامدهای بهداشتی و راهکارهای علمی برای کاهش آسیب‌ها

نمک خوراکی (edible salt) یک ماده معدنی و بـلـورین است که عمدتاً از سـدیم کلراید (sodium chloride) تشـــکیل یافته است. از جمله مصارف نـمک خوراکـی می تـوان بـه طـعم دهـی بـه مـواد غـذایـی، به عنوان یک نـگهدارنده مـواد غـذایـی (جلـوگیری از فسـاد مـــواد غذایی) و ترد کننده

گوشت اشاره کرد.

تقسیم بندی نمک ها:

۱-سنـگ نمک (rock salt): سـنگ نـمـک یـا هالیت (halite) یــک نمک تصفیه نشده، با رنـگ خاکستری و ممـلو از نـاخالـصی است. از این نمک برای ذوب کردن یخ و برف در خیابانها و جاده ها استفاده میشود. سنگ نمک در واقع سدیم کلراید است با فرمول شیمیایی (NACL).

۲-نمک سفره (table salt): سنگ نمک تصفیه شده و آسیاب شده است، که معمولاً با ید غنی سازی شده است.

۳-نمک دریا (sea salt): این نوع نمک با تبخیر آب دریا و اقیانوسها حاصل میشود. ترکیابت شیمیایی نمک دریا شامل سدیم، کلراید، سولفات، منیزیوم، پتاسیم، کلسیم است. نمک دریا تصفیه نشده و فاقد ید میباشد.

۴-نمک ترش (SOUR SALT): نمک ترش و یا نمک سیتریک که از میوه های اسیدی نظیر لیمو ترش استخراج میشود.

دسته بندی نمک ها :

۱-نمک تصفیه نشده (UNREFINED): مصرف این نوع نمک به خاطر دارا بودن ناخالصی های خطرناک توصیه نمیگردد. ناخالصی های نمک تصفیه نشده میتواند شامل: جیوه، آرسنیک، فلور، کادمیوم، سولفات کلسیم، منیزیوم، سنگ گچ و سایر فلزات سنگین باشد.

۲-نمک تصفیه شده (REFINED): در این نمک ناخالصی های نمک جدا میشود. این نمک حداقل از ۹۵ درصد سدیم کلراید تشکیل یافته است.

فواید مصرف نمک:

سدیم و کلر دو جزء اصلی نمک خوراکی برای بقای تمام موجودات زنده از جمله انسان ضروری میباشد. سدیم یک الکترولیت است مانند پتاسیم، کلسیم و سدیم. مصرف نمک مانند چربی ها برای بدن ضروری میباشد، اما مصرف بیش از نیاز میتواند برای بدن مضر باشد. کارکردهای نمک خوراکی(سدیم) در بدن:

۱- تنظیم توازن اسید و باز در بدن (PH).

۲-تنظیم فشار خون.

۳-انتقال پیامهای عصبی

مضرات مصرف بیش از اندازه نمک:

۱-ابتلا به پر فشاری خون.

۲-سکته.

۳-فقر کلسیم.

۴-پوکی استخوان.

۵-ادم.

۶-افزایش وزن.

مقادیر مجاز نمک و سدیم دریافتی:

نمک در برچسب مواد غذایی به صورت سدیم درج میگردد. برای تبدیل سدیم به معادل نمک کافیست رقم مذکور را در عدد ۲.۵ ضرب کنید.

نکته:یک گرم سدیم=۱۰۰۰ میلی گرم سدیم=۲.۵ گرم نمک

میزان مجاز مصرف سدیم ۲.۳ گرم در روز معادل ۵.۸ گرم نمک در روز است.

نوع فایل:word

سایز:۸.۳۳ KB

تعداد صفحه:۸

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.