فایل پی دی اف کامل کتاب الکترونیک آشپزی همراه با تصاویر با ارائه دستورهای غذایی، روشهای پخت و نمایش تصویری مراحل PDF
توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد
فایل پی دی اف کامل کتاب الکترونیک آشپزی همراه با تصاویر با ارائه دستورهای غذایی، روشهای پخت و نمایش تصویری مراحل PDF دارای ۳۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پی دی اف فایل پی دی اف کامل کتاب الکترونیک آشپزی همراه با تصاویر با ارائه دستورهای غذایی، روشهای پخت و نمایش تصویری مراحل PDF کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل پی دی اف کامل کتاب الکترونیک آشپزی همراه با تصاویر با ارائه دستورهای غذایی، روشهای پخت و نمایش تصویری مراحل PDF2 ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل پی دی اف کامل کتاب الکترونیک آشپزی همراه با تصاویر با ارائه دستورهای غذایی، روشهای پخت و نمایش تصویری مراحل PDF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل پی دی اف کامل کتاب الکترونیک آشپزی همراه با تصاویر با ارائه دستورهای غذایی، روشهای پخت و نمایش تصویری مراحل PDF :
کتاب الکترونیک آشپز همرا با تصاویر
فایل پی دی اف کامل کتاب الکترونیک آشپزی همراه با تصاویر با ارائه دستورهای غذایی، روشهای پخت و نمایش تصویری مراحل PDF
فهرست
آش و سوپ
ساد
غذا سرع
غذا اصل
دسر
ComeToNet.com Page 3 آش و سوپ
سوپ تره فرنگ
سوپ عدس
سوپ قارچ
سوپ سفید
سوپ بادنجان باگوشت
برش
آش آلو
آش رشته
آش گندم
آش جو
حلیم
فایل پی دی اف کامل کتاب الکترونیک آشپزی همراه با تصاویر با ارائه دستورهای غذایی، روشهای پخت و نمایش تصویری مراحل PDF
فهرست منو اصل
ComeToNet.com Page 4 سوپ تره فرنگ
مواد زم:
تره فرنگ ک دسته – ۴/۱ روغن پیمانه- ۲/۱ آرد پیمانه- ۶ آب گوشت ا مرغ پیمانه ۲ زرده تخم مرغ عدد- ۲ خامه ترش قاشق سوپ خور- ۲/۱ نان خشک سرخ شده رز پیمانه -کاف نمک و فلفل به مقدار تهیه طرز :
تره فرنگ را شسته و قسمتها زا د و رشه آن را میگیرم و به حلقه ها مساو میبرم .میدهیم سپس آنرا در روغن تفت . آرد را در ظرف کوچک با کم آب سرد حل میکنیم و رو تره ها میرزم آب گوشت را هم به آن اضافه کرده میگذارم چند جوش بزند تا بو خام آرد از بین برود . نمک و فلفل را اضافه کرده در موقع کشیدن زرده تخم مرغ را با خامه ترش و چند قطره آبلیمو مخلوط کرده و به سوپ اضافه میکنیم . رو سوپ را با نان خشک سرخ شده تزین مینمایم. فایل پی دی اف کامل کتاب الکترونیک آشپزی همراه با تصاویر با ارائه دستورهای غذایی، روشهای پخت و نمایش تصویری مراحل PDF
فهرست عدس سوپ زم مواد :
۳۰۰ ۸/۱ – گرم عدس قاشق مرباخور جوش شیرن- ۵ روغن قاشق سوپ خور- آرد ۲ قاشق سوپ خور- آب گوشت ا مرغ . ۸ ا سبز پیمانه- ۲ پیاز رز شده قاشق سوپ خور -برش نان چند -کاف نمک و فلفل به مقدار طرز تهیه:
عدس را از ک روز قبل در مقدار آب و جوش شیرن خیس میکنیم در موقع درت کردن سوپ آب آنرا خال کرده وآب تازه رو آن میر بپزد زم و میگذارم . سپس آنرا از الک رد کرده آرد را در روغن تفت میدهیم و با پیاز که قب تفت داده ام و ط شده مخلوط نموده آب گوشت ا سبز را به آن اضافه کرده میگذارم تا جوش بزند پوره عدس و نمک وفلفل را در آن رخته و میگذارم به مدت نیم ساعت بپزد . قبل از بردن سر میز نان سرخ شده را به آن اضافه مینمایم.
نوع فایل: ppt
سایز:۱.۶۱ MB
تعداد صفحه:۳۰
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 