فایل کامل میکروبیولوژی مواد غذایی با بررسی عوامل میکروبی، روش‌های آزمایشگاهی و نقش آن در ایمنی تغذیه


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل میکروبیولوژی مواد غذایی با بررسی عوامل میکروبی، روش‌های آزمایشگاهی و نقش آن در ایمنی تغذیه دارای ۱۵ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل میکروبیولوژی مواد غذایی با بررسی عوامل میکروبی، روش‌های آزمایشگاهی و نقش آن در ایمنی تغذیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل میکروبیولوژی مواد غذایی با بررسی عوامل میکروبی، روش‌های آزمایشگاهی و نقش آن در ایمنی تغذیه۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل میکروبیولوژی مواد غذایی با بررسی عوامل میکروبی، روش‌های آزمایشگاهی و نقش آن در ایمنی تغذیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل میکروبیولوژی مواد غذایی با بررسی عوامل میکروبی، روش‌های آزمایشگاهی و نقش آن در ایمنی تغذیه :

فایل کامل میکروبیولوژی مواد غذایی با بررسی عوامل میکروبی، روش‌های آزمایشگاهی و نقش آن در ایمنی تغذیه

میکروبیولوژی مواد غذایی

بیماریی زایی میکروب و انگل:

میکروبیولوژی:

میکروبیولوژی علم مطالعه ی میکرو ارگانیسم ها است شاخه های متعددی از این علم جدا شده است مثل انگل شناسی – قارچ شناسی- ویروس شناسی – باکتری شناسی و حتی ایمنی شناسی…

میکرو ارگانیسمها قادرند سایر موجودات زنده را به انواع بیماریها مبتلا کنند. درک مبانی فیزیولوژیکی و زیست شیمیایی بیماریهای عفونی منجر به یافتن راههای مناسب درمانی و ایجاد مصونیت در برابر

بیماریها شده است. رابطه میکرو ارگانیسمها با سایر موجودات زنده از جمله انسان بر سه گونه است.

گندروی : که از یاخته ها و بافتهای مرده یا ترشحات سطحی به عنوان منبع غذایی استفاده می‌کنند.

همزیستی : که هر دو طرف از این رابطه بهره مند می‌شوند.

انگلی : که به سود انگل و به زیان میزبان است.

تثبیت یا پایداری میکروبها در بدن منجر به بیماری آلودگی می‌شود. ولی کلمه آلودگی مترادف با بیماری نیست، میزان بیماری زایی میکروب را ویرولانس گویند که مبین قدرت آلوده کنندگی و شدت آسیب رسانی به میزبان است.

همه میکروبها زیان‌آور نیستند و حتی بسیاری از آنها به ما کمک می‌کنند. پس میکروبهای بیماری‌زا چه هستند و چگونه به بدن آسیب می‌رسانند؟

میکروبهای بیماری‌زا،‌ مانند همه موجودات زنده، برای رشد و تولیدمثل به غذا احتیاج دارند. اما نمی‌توانند مانند گیاهان سبز،‌ غذای مورد نیاز را خودشان بسازند.

بنابراین باید غذای خود را به طور مستقیم یا غیر‌مستقیم از دیگر موجودات‌زنده به دست آورند. از این رو،‌ می‌توان فهمید که چرا بیماری تولید می‌کنند. بیشتر میکروبهای بیماری‌زا انگل‌هستند؛‌ یعنی در بدن جانداران دیگر به سرمی‌برند و از آنها غذا به دست می‌آورند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.