فایل کامل روشهای نگهداری گوشت با بررسی فناوریهای سردسازی، اصول بهداشتی و راهکارهای افزایش ماندگاری
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل روشهای نگهداری گوشت با بررسی فناوریهای سردسازی، اصول بهداشتی و راهکارهای افزایش ماندگاری دارای ۲۸ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل روشهای نگهداری گوشت با بررسی فناوریهای سردسازی، اصول بهداشتی و راهکارهای افزایش ماندگاری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل روشهای نگهداری گوشت با بررسی فناوریهای سردسازی، اصول بهداشتی و راهکارهای افزایش ماندگاری۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل روشهای نگهداری گوشت با بررسی فناوریهای سردسازی، اصول بهداشتی و راهکارهای افزایش ماندگاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل روشهای نگهداری گوشت با بررسی فناوریهای سردسازی، اصول بهداشتی و راهکارهای افزایش ماندگاری :
فایل کامل روشهای نگهداری گوشت با بررسی فناوریهای سردسازی، اصول بهداشتی و راهکارهای افزایش ماندگاری
روش های نگهداری گوشت
مقدمه
گوشت ها ممکن است به صورت تازه عمل آوری شده ، خشک شده و یا به روشهای دیگری فرآوری شوند.
نگهداری گوشت با توجه به اینکه از مهمترین مواد غذایی فساد پذیراند معمولا به وسیله ترکیبی از روشهای نگهداری انجام می گیرد.
باتوجه به اینکه اکثر گوشتها به علت داشتن رطوبت زیاد محیط بسیار مناسبی برای رشد میکروبها هستند.PH نزدیک محدوده خنثی و مواد مغذی فراوان و به علت وجود تعداد زیادی
میکروارگانیسمها در استخوانها و ماهیچه ها و غدد لنفاوی نگهداری گوشت نسبت به اکثرمواد غذایی دیگر مشکل تر است.
آلودگی هایی که ممکن است تا قبل از فرآوری وارد گوشت شود
آلودگیهای مرحله پوست گیری است که از طریق چاقوی کارگران ولباسهای آنها ناشی می شود.
تخلیه امعاء و احشاء که از سیستم گوارشی حیوان-هوا- آب شستشوی لاشه ها پارچه و برسهای استفاده شده برای لاشه ها – چاقوها- اره ها و….ناشی می شود.
گوشتهای موجود در اتاقهای سرد ممکن است در معرض آلودگی ناشی از هوا- دیوارها و کف ها و کارگران باشد.
آلودگیهایی که از کف سالن وارد گوشت می شوند.
آلودگی های مرحل برش :
برای حذف قسمت های زائد آلودگی های بیشتری از طریق چاقو – اره ها – نوارهای نقاله – میزها – هوا ، آب و کارگران به وجود می آید .
شرایط آب :
باید توجه شود آب مورد استفاده برای اسپری کردن روی لاشه ها باید تحت فشار و داغ باشد .
پوشش هایی که برای بسته بندی گوشت ها استفاده می شود . آنها را از دسترس باکتریها باید دور نگه داشت .
این پوشش ها از نظر نفوذپذیری نسبت به آب ، اکسیژن ، و دی اکسید کربن اختلاف زیادی دارند .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 