فایل کامل بررسی علمی برنج با تحلیل ویژگی‌های زراعی، فرآیندهای تولید و نقش آن در امنیت غذایی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل بررسی علمی برنج با تحلیل ویژگی‌های زراعی، فرآیندهای تولید و نقش آن در امنیت غذایی دارای ۱۲ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل بررسی علمی برنج با تحلیل ویژگی‌های زراعی، فرآیندهای تولید و نقش آن در امنیت غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل بررسی علمی برنج با تحلیل ویژگی‌های زراعی، فرآیندهای تولید و نقش آن در امنیت غذایی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل بررسی علمی برنج با تحلیل ویژگی‌های زراعی، فرآیندهای تولید و نقش آن در امنیت غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل بررسی علمی برنج با تحلیل ویژگی‌های زراعی، فرآیندهای تولید و نقش آن در امنیت غذایی :

فایل کامل بررسی علمی برنج با تحلیل ویژگی‌های زراعی، فرآیندهای تولید و نقش آن در امنیت غذایی

برنج

گیاه شناسی

برنج گیاهی است که دارای ارقام زودرس (طول دوره رشد تا روز)، متوسط‌رس ( تا روز) و ارقام دیررس ( تا روز) می‌باشد. برای شناخت بهتر گیاه برنج به ذکر قسمت‌های مختلف آن از قبیل ریشه، ساقه، برگ و غیره

ریشه

ریشه برنج سطحی و افشانبوده و حداکثر در عمق تا سانتی‌متری خاک نفوذ می‌نماید.

ساقه

برنج ساقه بلند آمریکا

ساقه برنج بندبند و تو خالی بوده و در فواصل مختلف ساقه جداره‌های سختی قرار دارد که در آن قسمت‌ها ساقه توپر می‌باشد و گره نام دارد. فاصله بین دو گره را میان گره می‌نامند.

برگ

برگهای این گیاه متناوب بوده و در دو جانب متقابل ساقه قرار دارند. تعداد برگها در ارقام مختلف برنج متفاوت بوده، در ارقام زودرس تا برگ، در ارقام متوسط‌رس تا برگ و در ارقام دیررس

تعداد برگها تا برگ بر روی هر ساقه می‌باشد.

پنجه‌زنی

پنجه‌ها به جوانه‌های اولیه گفته می‌شوند که در صورت مساعد بودن شرایط آب و هوایی تبدیل به ساقه می‌شوند.

ساختمان گل آذین

گل آذین در برنج بصورت پانیکول بوده و فرق آن با گل آذین سنبله در این است که در پانیکول هر سنبلک دارای دم باریک و بلندی می‌باشد و به همین دلیل به آن خوشه سنبل هم گفته می‌شود.

ساختمان گل در برنج

گل آذین در برنج بصورت خوشه‌ای بوده و دارای انشعابات فرعی می‌باشد و حاوی سنبلچه‌های تک گلچه‌ای است. برنج بر خلاف سایر غلات که تا پرچم دارند دارای پرچم است.

گرده افشانی و لقاح

برنج گیاهی است خود گشن و بین صفر تا درصد دگرگشنی دارد. گرده افشانی تقریباً هم‌زمان با باز شدن گلها در شرایط طبیعی روی می‌دهد.

تیپ‌های بین الملی برنج

ویژگی‌های تیپ‌های بومی برنج

تفاوت حساسیت نوری و حرارتی در گل دهی، مقاومت به کم آبی در رشد، مقاومت به مقدار زیاد کود و نمک‌های محیط کشت، مقاومت به تحمل غرقابی، مقاومت به درجه حرارت بالا و پایین و غیره در

گونه‌های بومی مشخص شده‌اند. به علاوه، ویژگی ریخت شناختی ابعاد و اندازه دانه به عنوان یک شاخص موثق اولیه گونه‌های بومی در نظر گرفته می‌شوند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.