فایل کامل بررسی علمی برنج با تحلیل ویژگیهای زراعی، فرآیندهای تولید و نقش آن در امنیت غذایی
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل بررسی علمی برنج با تحلیل ویژگیهای زراعی، فرآیندهای تولید و نقش آن در امنیت غذایی دارای ۱۲ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل بررسی علمی برنج با تحلیل ویژگیهای زراعی، فرآیندهای تولید و نقش آن در امنیت غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل بررسی علمی برنج با تحلیل ویژگیهای زراعی، فرآیندهای تولید و نقش آن در امنیت غذایی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل بررسی علمی برنج با تحلیل ویژگیهای زراعی، فرآیندهای تولید و نقش آن در امنیت غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل بررسی علمی برنج با تحلیل ویژگیهای زراعی، فرآیندهای تولید و نقش آن در امنیت غذایی :
فایل کامل بررسی علمی برنج با تحلیل ویژگیهای زراعی، فرآیندهای تولید و نقش آن در امنیت غذایی
برنج
گیاه شناسی
برنج گیاهی است که دارای ارقام زودرس (طول دوره رشد تا روز)، متوسطرس ( تا روز) و ارقام دیررس ( تا روز) میباشد. برای شناخت بهتر گیاه برنج به ذکر قسمتهای مختلف آن از قبیل ریشه، ساقه، برگ و غیره
ریشه
ریشه برنج سطحی و افشانبوده و حداکثر در عمق تا سانتیمتری خاک نفوذ مینماید.
ساقه
برنج ساقه بلند آمریکا
ساقه برنج بندبند و تو خالی بوده و در فواصل مختلف ساقه جدارههای سختی قرار دارد که در آن قسمتها ساقه توپر میباشد و گره نام دارد. فاصله بین دو گره را میان گره مینامند.
برگ
برگهای این گیاه متناوب بوده و در دو جانب متقابل ساقه قرار دارند. تعداد برگها در ارقام مختلف برنج متفاوت بوده، در ارقام زودرس تا برگ، در ارقام متوسطرس تا برگ و در ارقام دیررس
تعداد برگها تا برگ بر روی هر ساقه میباشد.
پنجهزنی
پنجهها به جوانههای اولیه گفته میشوند که در صورت مساعد بودن شرایط آب و هوایی تبدیل به ساقه میشوند.
ساختمان گل آذین
گل آذین در برنج بصورت پانیکول بوده و فرق آن با گل آذین سنبله در این است که در پانیکول هر سنبلک دارای دم باریک و بلندی میباشد و به همین دلیل به آن خوشه سنبل هم گفته میشود.
ساختمان گل در برنج
گل آذین در برنج بصورت خوشهای بوده و دارای انشعابات فرعی میباشد و حاوی سنبلچههای تک گلچهای است. برنج بر خلاف سایر غلات که تا پرچم دارند دارای پرچم است.
گرده افشانی و لقاح
برنج گیاهی است خود گشن و بین صفر تا درصد دگرگشنی دارد. گرده افشانی تقریباً همزمان با باز شدن گلها در شرایط طبیعی روی میدهد.
تیپهای بین الملی برنج
ویژگیهای تیپهای بومی برنج
تفاوت حساسیت نوری و حرارتی در گل دهی، مقاومت به کم آبی در رشد، مقاومت به مقدار زیاد کود و نمکهای محیط کشت، مقاومت به تحمل غرقابی، مقاومت به درجه حرارت بالا و پایین و غیره در
گونههای بومی مشخص شدهاند. به علاوه، ویژگی ریخت شناختی ابعاد و اندازه دانه به عنوان یک شاخص موثق اولیه گونههای بومی در نظر گرفته میشوند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 