فایل کامل سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بررسی ساختار نهادی، برنامه‌های توسعه و نقش آن در مدیریت منابع


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بررسی ساختار نهادی، برنامه‌های توسعه و نقش آن در مدیریت منابع دارای ۷۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بررسی ساختار نهادی، برنامه‌های توسعه و نقش آن در مدیریت منابع  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بررسی ساختار نهادی، برنامه‌های توسعه و نقش آن در مدیریت منابع۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بررسی ساختار نهادی، برنامه‌های توسعه و نقش آن در مدیریت منابع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بررسی ساختار نهادی، برنامه‌های توسعه و نقش آن در مدیریت منابع :

فایل کامل سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بررسی ساختار نهادی، برنامه‌های توسعه و نقش آن در مدیریت منابع

سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان

معاونت صنایع و توسعه روستایی

مدیریت صنایع کشاورزی وروستایی

اداره کاهش ضایعات محصولات کشاورزی

•موارد قانونی مرتبط با ضایعات محصولات کشاورزی و امنیت غذایی در قانون برنامه چهارم

بند ه ماده ۱۸

•حمایت از گسترش صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی به نحوی که در صد محصولات فرآوری شده حداقل به میزان دو برابر وضع موجود افزایش یافته و موجبات کاهش ضایعات به میزان ( ۵۰ % ) فراهم گردد.

بند د ماده ۸۴ :

•دولت موظف است ‘ به منظور نهادینه کردن مدیریت ‘ سیاستگذاری ‘ ارزشیابی و هماهنگی این قلمرواز جمله : امنیت غذا و تغذیه کشور ‘ تامین سبد مطلوب غذایی و کاهش بیماری های ناشی از سوء تغذیه و گسترش سلامت همگانی در کشور ‘ افدامهای ذیل را به عمل آورد:

•ایمنی غذا

•کاهش ضایعات مواد غذایی از تولید به مصرف

شرح وظایف دفتر امور کاهش ضایعات محصولات کشاورزی

تهیه و تدوین استراتژی، خط مشی ها، سیاستها و برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت مورد نیاز مدیریت کاهش ضایعات محصولات کشاورزی در چارچوب سند ملّی توسعه بخش کشاورزی و پیگیری تصویب آن در مراحع ذیربط

ایجاد هماهنگی امور کاهش ضایعات در وزارت متبوع و سایر دستگاهها و مراکز مرتبط.

هدایت و ساماندهی امور عملیات زنجیره پس از برداشت محصولات کشاورزی.

انجام مطالعات و تحقیقات لازم در خصوص تعیین وضعییت عوامل و میزان ضایعات هر یک ازعملیات بعد از برداشت و ارائه راهکارهای مناسب و کنترل مستمر.

تهیه و تدوین شاخص های کیفی و استاندارد مرتبط با فرآیند عملیات پس از برداشت محصولات کشاورزی.

انجام اقدامات لازم جهت دستیابی و بکارگیری یافته های جدید و فن آوری های نوین و استفاده از تجارب سایر کشورها در عملیات پس از برداشت محصولات کشاورزی.

انجام اقدامات لازم به منظور تجهیز و بهبود شبکه های حمل و نقل و پایانه های توزیع و صادراتی خاص تولیدات کشاورزی.

همکاری در برقراری و اجرای نظام تضمین کیفیّت محصولات کشاورزی با مراجع ذیربط.

حمایت از توسعه و ایجاد ایستگاههای جمع آوری محصولات کشاورزی.

تهیّه و تدوین ضوابط و دستورالعمل فنّی و تکنولوژیکی و ارائه الگوههای مصرف محصولات کشاورزی.

ایجاد، توسعه و راهبری بانکهای آمار و اطلاعات و اطلاع رسانی در چارچوب نظام اطلاع رسانی وزارت متبوع و ارائه خدمات فنی و مشاوره ای به بهره برداران و کشاورزان.

اجرای برنامه های نمونه سازی و الگوی همکاری در انجام امور ترویجی مربوط به فرآیند پس از برداشت محصولات کشاورزی.

همکاری با مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی داخلی و خارجی.

انجام اقدامات و پیگیریهای لازم در خصوص افزایش بهره وری عوامل مؤثر در کاهش ضایعات محصولات کشاورزی.

همکاری با مراکز ذیربط در خصوص ایجاد و توسعه و نیازسنجی ایجاد تشکّل ها و اجرای برنامه های تشویقی و حمایت از تشکّل های غیر دولتی، صنفی، بازرگانی و تولیدی و برگزاری نمایشگاهها و همایش های تخصصی با مشارکت بهره برداران بخش خصوصی و تشکّل ها.

انجام اقدامات لازم به منظور آماده سازی محصولات کشاورزی مورد نیاز در فرآوری و صنایع تبدیلی کشور.

همکاری در ایجاد و توسعه مجتمع های کشاورزی، کشت و صنعت ها و نواحی صنعتی.

پیگیری تأمین و تخصیص منابع اعتباری و تسهیلات بانکی مورد نیاز عملیات پس از برداشت محصولات کشاورزی.

نظارت و ارزیابی برنامه ها، طرحها و پروژه های مرتبط با عملیات بعد از برداشت محصولات کشاورزی.

انجام اقدامات لازم به منظور تعیین الویت ها و نیازهای آموزشی و تحقیقاتی در فرآیند پس از برداشت محصولات کشاورزی.

همکاری با دستگاهها و سازمانهای مرتبط با امور بهداشتی، زیست محیطی، استاندارد و کنترل کیفیت در کشور و در داخل وزارت متبوع در امور کاهش ضایعات محصولات کشاورزی.

بررسی قوانین و مقررات مورد نیاز و پگیری تصویب آن در مراجع ذیربط.

انجام اموردبیرخانه ای شورای هماهنگی کاهش ضایعات محصولات کشاورزی.

تعریف ضایعات

به عقیده برخی از کارشناسان آن بخش از محصول که در مراحل برداشت و پس از برداشت به هر دلیلی بلا استفاده یا نامناسب برای بازار فروش باشد ضایعات تلقی میشود.

از دیدگاه سازمان خوار و بار کشاورزی ( فائو ) و برنامه محیط زیست سازمان ملل هر گونه تغییری در کیفیت که منجر به غیر قابل خوراکی شدن و غیر قابل دسترس شدن و عدم ایمنی محصول گردد که در نتیجه آن محصول کشاورزی را برای انسان غیر قابل مصرف نماید ضایعات تلقی می گردد.

تعریف خسارت :

عبارتست از تغییر شکل ظاهری و فیزیکی مواد غذایی ‘ مثل خرد و شکسته شدن برنج .

•موارد قانونی مرتبط با ضایعات محصولات کشاورزی و امنیت غذایی در قانون برنامه چهارم

بند ه ماده ۱۸

•حمایت از گسترش صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی به نحوی که در صد محصولات فرآوری شده حداقل به میزان دو برابر وضع موجود افزایش یافته و موجبات کاهش ضایعات به میزان ( ۵۰ % ) فراهم گردد.

بند د ماده ۸۴ :

•دولت موظف است ‘ به منظور نهادینه کردن مدیریت ‘ سیاستگذاری ‘ ارزشیابی و هماهنگی این قلمرواز جمله : امنیت غذا و تغذیه کشور ‘ تامین سبد مطلوب غذایی و کاهش بیماری های ناشی از سوء تغذیه و گسترش سلامت همگانی در کشور ‘ افدامهای ذیل را به عمل آورد:

•ایمنی غذا

•کاهش ضایعات مواد غذایی از تولید به مصرف

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.