فایل کامل مطالعه علمی قهوه با بررسی ترکیبات شیمیایی، فرآیندهای تولید و اثرات آن بر سلامت


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل مطالعه علمی قهوه با بررسی ترکیبات شیمیایی، فرآیندهای تولید و اثرات آن بر سلامت دارای ۳۱ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل مطالعه علمی قهوه با بررسی ترکیبات شیمیایی، فرآیندهای تولید و اثرات آن بر سلامت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل مطالعه علمی قهوه با بررسی ترکیبات شیمیایی، فرآیندهای تولید و اثرات آن بر سلامت۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل مطالعه علمی قهوه با بررسی ترکیبات شیمیایی، فرآیندهای تولید و اثرات آن بر سلامت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل مطالعه علمی قهوه با بررسی ترکیبات شیمیایی، فرآیندهای تولید و اثرات آن بر سلامت :

فایل کامل مطالعه علمی قهوه با بررسی ترکیبات شیمیایی، فرآیندهای تولید و اثرات آن بر سلامت

مقدمه :

قهوه یک نوشیدنی دم کردنی است که از دانه های برشته شده که معمولا دانه های قهوه از گیاه قهوه نامیده می شود . دانه های قهوه دانه هایی است که بر روی درختان بیش از ۷۰ کشور پرورش

می یابد گفته می شود که قهوه سبز دومین کالای پرداد و ستد در جهان پس از نفت خام است . به علت وجود ترکیبات مفید مانند کافئین قهوه می شوند اثر محرک بر انسان داشته باشند . امروز

قهوه یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی ها در سراسر دنیا به شمار می رود .

در ایالات متحده آمریکا مشخص شده است که قهوه یک نوشیدنی به طور منظم و مرتبا مصرفی مردم به جای استفاده از نوشابه های غیر الکلی بوده و گاهی حتی بیشتر از آب مصرف می شود .

ریشه یابی لغت Caffe :

عبارت قهوه توسط kahve ترکی عثمانی به اروپا معرفی شد که مبدل شده واژه عربی قهوه است . خواستگاه عبارت عربی از نام منطقه کافئا در اتیوپی غربی که در آن قهوه کشت می شده و هم از

کوتاه سازی ( قهوه البن ) به معنی شراب دانه درعربی است . کلمه انگلیسی قهوه برای اولین بار در اوایل تا اواسط سده ۱۶۰۰ به استفاده درآمد . اما فرمهای ابتدایی کلمه به دهه آخر سده ۱۵۰۰

برمی گردد .

تاریخچه :

•پیشینه قهوه بسیار جالب است . امروزه همه ما برزیل را به عنوان صاحب قهوه می شناسیم ولی قهوه اصالاتا آفریقایی است و از اتیوپی به برزیل منتقل شده است . دلیل این امر مستعد بودن زمینهای

زراعی واقع در عرض جغرافیایی ۲۵ درجه شمالی و ۳۰ درجه جنوبی است . قهوه نقش مهمی در بسیاری از جوامع در طول تاریخ بازی کرده است . تصور می شود که اثر انرژی زایی قهوه برای اولین بار

در جنوب غربی اتیوپی شناخته شده و کشت قهوه در دنیای عرب توسعه یافته است . شواهد ابتدایی از نوشیدن قهوه در اواسط قرن پانزدهم در صومعه های صوفی یمن در جنوب عربستان ظاهر شد .

از جهان اسلام قهوه به ایتالیا و سپس به دیگر نقاط اروپا اندوزی و آمریکا گسترش می یابد . با این وجود هیچ مدک مستقلی مبنی بر اینکه کجای آفریقا قهوه روییده است یا در میان بومی ها کدامشان

از آن به عنوان محرک استفاده کرده اند و یا حتی در مورد آن بیش از قرن ۱۷ اصلاح یافته باشند یافت نشد . •اولین بار در سرزمینهای عرب بود که دانه های قهوه برای اولین بار برشته شد شبیه به آنچه

که امروز هست . قهوه بعد از اینکه یک نوشیدنی مسیحی تصور شد توسط پاپ کلمنت هشتم در سال ۱۶۰۰ به طور وسیع تر پذیرفته شد . اولین قهوه خانه اروپایی در ایتالیا در سال ۱۶۴۵ باز شد .

هلندی ها اولین کسانی بودند که برای اولین بار قهوه در مقیاس بزرگ وارد کردند

منشا کشت قهوه :

•کشت دانه قهوه از اتیوپی و تقریبا سال ۸۵۰ بعد از میلاد سر منشا گرفته است . پس از آن کشت قهوه به عربستان رسید . عربها به دقت از آن محافظت و نگهداری کردند اما سرانجام برخی از انواع

گیاهان آن توسط فرد هلندی به صورت قاچاق وارد هلند شد . این شخص هلندی چند تا از گیاهان را در هلند در باغچه خودش نگهداری کرد . آمریکاییها اولین کسانی بودند که به شناخت این گیاه پی

بردند .

انواع کشت قهوه :

•کشت قهوه معمولا به ۳ طریق کشت می شود :

•1- کشت سنتی

۲- کشت سایه ای

۳- کشت خورشیدی

•1- کشت سنتی : قهوه معمولا توسط دانه ها منتشر می شود . ر وش سنتی پرورندان قهوه به این صورت است که با قرار دادن ۲۰ دانه در هر حفره در شروع فصل بارانی است . مقداری از این ۲۰ دانه

به طور طبیعی از بین می روند . قهوه معمولا با محصولات غذایی نظیر ذرت ، لوبیا یا برنج

در مدت چند سال ابتدایی کشت و با هم پرورش داده می شود .

•2- کشت سایه : مراحل پرورش قهوه در سایه درختان صورت گرفته که پناهگاهی برای بسیار از حیوانات و حشرات ایجاد کرده این

روش به طور معمول به عنوان روش سنتی سایه ای یاد شده است . بسیاری از کشاورزان که روش تولید خود را به روش خورشیدی تغییر دهند .

•3- کشت خورشیدی :

روشی که در آن قهوه ها در

ردیف های زیر خورشید به طور کامل با سایبان خیلی کم و یا بدون آن رشد می کند که این باعث می شود حبه ها زودتر برسند و بار بیشتری بدهند اما نیاز به چیدن درختان و آفت کشی و کود است .

•وقتی کشت خورشیدی را با کشت سایه ای مقایسه می کنیم . تولید قهوه به روش سنتی و سایه ای باعث می شود قهوه آرامتر برسد و محصول کمتری تولید شود . اما ادعا می شود که کیفیت این قهوه بهتر است .

•مسئله دیگر در مورد کشت قهوه مصرف آب آن است بر اساس اطلاعات بدست آمده حدود ۱۴۰ لیتر از آب برای پرورش دانه های قهوه یک فنجان قهوه لازم است . معمولا در

کشورهایی یافت می شود که در آن کمبود آب باشد

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.