فایل کامل اندازهگیری ثابتهای فیزیکی و روشهای جداسازی، تخلیص و شناسایی ترکیبات با رویکرد آزمایشگاهی پیشرفته
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل اندازهگیری ثابتهای فیزیکی و روشهای جداسازی، تخلیص و شناسایی ترکیبات با رویکرد آزمایشگاهی پیشرفته دارای ۱۵۱ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل اندازهگیری ثابتهای فیزیکی و روشهای جداسازی، تخلیص و شناسایی ترکیبات با رویکرد آزمایشگاهی پیشرفته کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل اندازهگیری ثابتهای فیزیکی و روشهای جداسازی، تخلیص و شناسایی ترکیبات با رویکرد آزمایشگاهی پیشرفته۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل اندازهگیری ثابتهای فیزیکی و روشهای جداسازی، تخلیص و شناسایی ترکیبات با رویکرد آزمایشگاهی پیشرفته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل اندازهگیری ثابتهای فیزیکی و روشهای جداسازی، تخلیص و شناسایی ترکیبات با رویکرد آزمایشگاهی پیشرفته :
فایل کامل اندازهگیری ثابتهای فیزیکی و روشهای جداسازی، تخلیص و شناسایی ترکیبات با رویکرد آزمایشگاهی پیشرفته
تعیین دمای ذوب:
در اثر جذب انرژی، آرایش منظم ذرات در یک ترکیب جامد و بلوری به آرایش نامنظم(حالت مایع) تبدیل می شود. این عمل را ذوب می گویند.
پدیده ذوب وقتی روی می دهد که انرژی گرمایی بر نیروهای بین ملکولی که ذرات را در حالت جامد نگه می دارند فایق آید.
نقطه ذوب یک ترکیب دمایی است که در آن، جسم به صورت مایع در می آید.
در این دما فشار بخار مایع و فشار بخار جامد برابرند و دو فاز مایع و جامد در حال تعادل هستند.
دمای ذوب یک جسم خالص در طول عمل ذوب ثابت می ماند.
به عبارت دیگر، اگر به مخلوط مایع و جامد یک جسم خالص گرما بدهیم، تا وقتی که تمام جامد به مایع تبدیل نشود، دمای جسم بالا نمی رود.
و چنانچه گرم کردن متوقف شود، تا زمانی که تمامی مخلوط جامد نشده است، دما پائین نمی رود.
نقاط ذوب مخلوط ها:
دمای ذوب هر ماده بلوری خالص، یک خاصیت فیزیکی آن ماده است و می توان از آن برای شناسایی یک ترکیب استفاده کرد.
به طور کلی افزایش تدریجی و پی در پی ناخالصی به یک ماده خالص سبب می شود که به نسبت مقدار ناخالصی افزوده شده نقطه ذوب کاهش یابد.
دمای تقطیر و جوش:
فشار بخار مایعات، براثر گرم شدن آنها زیاد می شود تا حدی که فشار بخار مایع برابر فشار هوا می شود.
در این حالت جوشیدن مایع قابل رویت است. این دما را نقطه جوش یا دمای جوش می نامند.
با کاهش فشار، نقطه جوش نیز پایین می آید زیرا انرژی گرمایی کمتری برای برقراری تعادل بین فشار بخار مایع و فشار هوا (که کم شده است) لازم است.
نقطه جوش در فشار یک اتمسفر را نقطه جوش عادی (نرمال) می گویند.
فرایند تبخیر و سپس میعان مجدد یک مایع را تقطیر می گویند.
این روش برای جدا کردن مخلوط چند جزء که نقاط جوش متفاوتی دارند سودمند است.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 