فایل ورد کامل تحلیل بازار نوشابه و بررسی فنی فرآیند تولید در بسته‌بندی‌های ۱۵۰۰ و ۳۰۰ سی‌سی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل تحلیل بازار نوشابه و بررسی فنی فرآیند تولید در بسته‌بندی‌های ۱۵۰۰ و ۳۰۰ سی‌سی دارای ۱۵۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل تحلیل بازار نوشابه و بررسی فنی فرآیند تولید در بسته‌بندی‌های ۱۵۰۰ و ۳۰۰ سی‌سی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل تحلیل بازار نوشابه و بررسی فنی فرآیند تولید در بسته‌بندی‌های ۱۵۰۰ و ۳۰۰ سی‌سی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحلیل بازار نوشابه و بررسی فنی فرآیند تولید در بسته‌بندی‌های ۱۵۰۰ و ۳۰۰ سی‌سی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل تحلیل بازار نوشابه و بررسی فنی فرآیند تولید در بسته‌بندی‌های ۱۵۰۰ و ۳۰۰ سی‌سی :

فایل ورد کامل تحلیل بازار نوشابه و بررسی فنی فرآیند تولید در بسته‌بندی‌های ۱۵۰۰ و ۳۰۰ سی‌سی

بررسی بازار طرح

مقدمه

در کشور ما به صنعت مونتاژ و بسته بندی و در کل به صنایع تبدیلی چندان توجهی نگردیده است. اما با تغییر دیدگاههای در سالهای اخیر به بسته بندی کالاهای تولید داخل تا حدودی توجه شده است. در گذشته شاهد موارد بسیاری بوده ایم که با وجود اینکه کالاهای داخلی و خارجی در بسیاری از بخشها دارای کیفیت همسان بوده اند، اما به علت بسته بندی ضعیف تولیدات داخلی، توانایی رقابت در مقابل کالاهای خارجی را نداشته اند. لذا به همین دلیل توجه بیشتر به این امر، ضروری به نظر می رسد.

باید توجه داشته باشیم که صنعت تبدیلی همواره برای کشورهای توسعه یافته به عنوان برگ برنده ای بوده است که در طول زمان از شکلی به شکل دیگر، از کالائی به کالای دیگر تغییر یافته یعنی همواره تغییر چهره داده اما ماهیت و اصل موضوع پابرجا بوده است. در طول تاریخ شاهد این قضیه بوده ایم که کشورهای در حال توسعه همواره تولید کننده و صادر کننده کالاهای اولیه بدون انجام کار مفید بر مواد خام و بدون ایجاد ارزش افزوده ای بر روی آنها بوده اند. این کشورها در عین حال، برای صدور کالاهای فوق، خصوصاً محصولات کشاورزی به علت امکان فاسد شدن آنها، با مشکلات عدیده ای مواجه بوده اند. چرا که بخش حمل و نقل، انبارداری، بارگیری، بسته بندی و . . . آنها با مشکلات فراوانی همراه بوده است و به همین دلیل بسیاری از محصولات فوق فاسد شده و از بین رفته اند.

بخش تأسف بار قضیه آن است که کشورهای در حال توسعه، محصولات صادر شده را پس از گذراندن فرآیند تبدیلی در کشورهای توسعه یافته، با قیمتهای بسیار گزاف، اما با بسته بندیهای مناسب و جذاب دوباره از آن کشورها وارد می نمایند. کشور ما نیز از این قضبه مستثنی نیست و در بسیاری از بخشها با وجود پتانسیلهای خوب به واسطه همین امر متضرر می شود. وادارات پودرهای خوراکی و اسانسهای مختلف میوه نمونه ای از این محصولات و کالاها می باشد. این در حالی است که ایران تولید کننده همین میوه ها در سطح بسیار انبوه می باشد و در عین حال سالانه به علت فاسد شدن آنها در انبترها، اسکله های بارگیری و غیره متضرر شده یا در نهایت آنها را خشک کرده و به کشورهای مختلف صادر می نماید.

بنابراین به جای صدور مواد اولیه، می توان با ایجاد صنایع تبدیلی- تکمیلی، ارزش افزوده زیادی در آنها ایجاد نمود. چنانچه شرکتهای کوچک قطعه سازی خودرو در این امر موفق بوده اند. لذا می توان با ایجاد صنایع تبدیلی- تکمیلی و بسته بندی در کشور، خصوصاً در بخش صنایع غذایی و کشاورزی، با استفاده از مواد اولیه و تولید محصولات، ضمن افزایش عمر محصولات حاصله، حمل و نقل آنها را آسانتر و ارزانتر نمود و بدین ترتیب منبع درآمد جدیدی برای کشور ایجاد نمود.

امروزه در سراسر دنیا صدها میلیارد دلار نوشابه گازدار به فروش می رسد و دهها هزار کارخانه نوشابه سازی وجود دارد. در سال ۱۹۹۶ مصرف کنندگان حدود ۲۸ بیلیون دلار برای خرید انواع مختلف نوشابه هزینه نمودند.

بررسی ها نشان می دهد مصرف سرای نوشابه در ایران حدود ۶, ۲۸ لیتر برای هر نف است که با آهنگ رشد شدید در حال فزونی است.

با توجه به نکات ذکر شده نکته قابل ذکر این است که واحدهای تحقیقاتی در دانشگاهها و کارخانجات باید وضعیت نوشابه را مورد تحقیقات کامل قرار دهند تا از این طریق کیفیت نوشابه های موجود بهبود یافته و فرآورده های متنوعی مانند نوشابه های رژیمی کم کالری، بدون قند، نوشابه های ورزشی،غنی شده، سلامتی بخش و غیره به بازار عرضه گردد.

و…

بررسی فنی طرح

فرآیند و نمودار تولید نوشابه ۳۰۰ سی سی قوطی

نمودار و تشریح فرآیند تولید نوشابه های ۳۰۰ سی سی قوطی به شرح زیر می باشد.

۱- دریافت فرم برنامه ریزی هفتگی

اخذ فرم برنامه ریزی هفتگی تولید

از کمیته برنامه ریزی تولید در یک نسخه

۲- تعیین برنامه کاری شیفت و ساعت انجام تولید

بایگانی فرم برنامه ریزی تولید

۳- تحویل قوطی خالی از انبار

انتقال قوطی خالی از انبار

۴- قوطی گذاری ( قوطی خالی)

۵- شستشوی قوطی ها (رینسر)

۶- آماده سازی نوشابه در داخل کربو کولر

۷- کنترل

کنترل فشار گاز روی تانک کربوکولر

و کنترل دمای نوشابه خروجی از کربوکولر

۸- صدور فرم و بایگانی

صدور فرم ۲۰۰۲. QF و بایگانی در کنترل کیفیت

۹- پر کردن قوطی توسط فیلر

۱۰-درب بندی توسط ماشین درب بند

۱۱-کد زنی توسط دستگاه کد زن

۱۲-نمونه برداری

نمونه برداری از محصول جهت انجام آزمایش

شیمیایی و میکروبی (گاز ، بریکس،

چگالی، اسیدیته، طعم و بو، میکروبی) و

کنترل درب بندی و صدور فرم های

۲۰۳۰، ۲۰۱۰، ۲۰۰۳ و ۲۰۰۰ و بایگانی در کنترل کیفی

۱۳-بسته بندی

بسته بندی قوطی ها با پلاستیک توسط دستگاه شیرینک پک

۱۴-بسته بندی نهایی

قرار دادن بسته های شیرینک شده بر روی پالت و استرچ نمودن آن یا قرار دادن در سبدهای فلزی که نیاز به استرچ ندارد

۱۵-ثبت در برگ تحویل

ثبت مقدار تولید تأیید شده در برگ

تحویل محصولات یک بار مصرف

در سه نسخه و توزیع نسخ:

تولید انبار محصول حساب داری

۱۶-ارسال به انبار محصول یک بار مصرف

۱۷-اخذ رسید انبار و بایگانی

فرآیند کنترل کیفی محصول

در ابتدا اشاره ی به ساختار سازمانی

و بخش های موجود در سیستم کنترل

کیفی محصول شرکت داشته و سپس به تشریح فرآیند کنترل کیفی محصول پرداخته می شود.

و…

بررسی فنی طرح

فرآیند و نمودار تولید نوشابه ۱۵۰۰ سی سی بطری پت

نمودار و تشریح فرآیند تولید نوشابه های ۱۵۰۰ سی سی

بطری پت به شرح زیر می باشد.

۱- دریافت فرم برنامه ریزی هفتگی

اخذ فرم برنامه ریزی هفتگی تولید از کمیته برنامه ریزی

تولید در یک نسخه

۲- تعیین برنامه کاری شیفت و ساعت انجام تولید

بایگانی فرم برنامه ریزی تولید

۳- تحویل بطر خالی از انبار

انتقال بطر خالی از انبار مواد اولیه

۴- پت گذاری بطر خالی

۵- اسیلو بطرهای خالی

اسلیو بطهای خالی ۱۵۰۰ سی سی تحت عنوان لیبل که

بعد از فیلر (ردیف ۹) انجام می شود

۶- شستشوی بطری ها (رینستر)

۷- آماده سازی نوشابه در داخل کربوکولر

۸- کنترل

کنترل فشار گاز ، دما و بریگس نوشابه داخل

فلویکس انجام می شود

۹- صدور فرم و بایگانی

صدور فرم ۲۰۰۲، QF و بایگانی در کنترل کیفیت

۱۰-پر کردن بطر توسط فیلر

۱۱-درب بندی توسط ماشین درب بند

۱۲-برچسب گذاری (لیبل) برای بطری ها و در مرحله بعد کد گذاری

۱۳-نمونه برداری

نمونه برداری از محصول جهت انجام آزمایش‌های

شیمیایی و میکروبی (گاز ، بریکس، چگالی، اسیدیته،

طعم و بو، میکروبی) و کنترل درب بندی و صدور فرم های

۲۰۳۰، ۲۰۱۰، ۲۰۰۳و ۲۰۰۰ و بایگانی در کنترل کیفی

۱۴-بسته بندی

بسته بندی بطری ها با پلاستیک توسط دستگاه شیرینک پک

۱۵-بسته بندی نهایی

قرار دادن بسته های شیرینک شده بر روی پالت و استرچ نمودن آن یا قرار دادن در سبدهای فلزی که نیاز به استرچ ندارد

۱۶-ثبت در برگ تحویل

ثبت مقدار تولید تأیید شده در برگ تحویل

محصولات یک بار مصرف در سه نسخه و توزیع نسخ:

تولید انبار محصول حساب داری

۱۷-ارسال به انبار محصول

یک بار مصرف

۱۸-اخذ رسید انبار و بایگانی

و…

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.