فایل ورد کامل پروژه کارآفرینی درباره تولید شیر پاستوریزه و تحلیل جنبه‌های اقتصادی و بهداشتی آن


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل پروژه کارآفرینی درباره تولید شیر پاستوریزه و تحلیل جنبه‌های اقتصادی و بهداشتی آن دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل پروژه کارآفرینی درباره تولید شیر پاستوریزه و تحلیل جنبه‌های اقتصادی و بهداشتی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل پروژه کارآفرینی درباره تولید شیر پاستوریزه و تحلیل جنبه‌های اقتصادی و بهداشتی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل پروژه کارآفرینی درباره تولید شیر پاستوریزه و تحلیل جنبه‌های اقتصادی و بهداشتی آن :

کارخانه شیر پاستوریزه شیراز که در سال ۱۳۴۳ با ظرفیت ۲۰ تن شیر در روز توسط شرکت تهیه و توزیع شیر ایران با سرمایه مشترک بانک توسعه صنعتی و بانک کشاورزی و دامپروری با هدف تأمین تغذیه شیر رایگان مدارس تأسیس شده بود، در سال ۱۳۵۷ با کارخانه شیر زرقان ادغام و تحت عنوان کارخانه شیر منطقه‌ای فارس شروع به فعالیت نمود. این کارخانه در زمینی به مساحت ۵/۱۳ هکتار در کیلومتر ۲۵ جاده شیراز تخت‌جمشید واقع شده است و در حال حاضر با تولید و توزیع انواع محصولات لبنی شامل شیر در بسته‌بندی‌های (پاکتی، شیشه‌ای، نایلونی)، ماست آرسیل یک کیلوئی و یک نفره، ماست خامه ساده، خامه شهد خرما، خامه عسلی، دسر زعفرانی، دسر نسکافه، کره، دوغ (۴ لیتری، ۲ لیتری، ۵/۱ لیتری و ۴/۱ لیتری) پنیر سفید ایرانی، کشک، شیرموز و شیر کاکائو و … با نام کارخانه شیر پاستوریزه پگاه فارس به فعالیت خود ادامه می‌دهد. کارخانه شیر پاستوریزه پگاه فارس با توجه به تعهد صادقانه نسبت به رعایت بهداشت فرآیند تولیدات خود و تندرستی مصرف کنندگان، اقدام گسترده‌ی با صرف هزینه و انرژی زیاد در جهت افزایش کیفیت در مراحل مختلف اعم از جمع‌آوری و حمل و نقل شیر، تبدیل و فرآوری آن، توزیع و مصرف به عمل آورده و دستاورد آن دریافت سه تقدیرنامه به عنوان واحد نمونه استاندارد استان، دریافت گواهینامه ISO 9002، مدیریت زیست محیطی از شرکت Moody انگلستان، پروانه ساخت برای محصولات تولیدی خود، دریافت نشان تحقیق و توسعه از وزارت صنایع، دریافت نشان بهره‌ور نمونه استان در دو سال متوالی، دریافت لوح برگزیده صنعت سبز بواسطه بهترین فعالیت‌های زیست محیطی در بین کلیه واحدهای غذایی و دارویی کشور و انتخاب کارخانه به عنوان واحد نمونه در ۲ سال اخیر، دریافت کد ملی محیط زیست، دریافت گواهینامه تأیید صلاحیت آزمایشگاه کارخانه و … بوده است.

در حال حاضر تنها حدود یک سوم شیرخام تولید شده در کشور به کارخانه‌های فرآوری شیر پاستوریزه که مشمول استاندارد اجباری می‌باشند و علاوه بر آن کنترل‌های لازم بر روی فرآورده‌های تولید شده انجام می‌گیرد و مراکز ذیصلاح کشور از جمله اداره کل نظارت بر مواد غذایی و مؤسسه استاندارد بر آن نظارت دارند، تحویل داده می‌شود. در فرآیند صنعتی تولید شیر، قبل از فرآوری به لحاظ کیفی مورد آزمایش قرار می‌گیرد و شیرهای با اسیدیته بالا یا بار میکروبی بیش از حد و یا به دلیل داشتن مواد افزودنی، آنتی‌بیوتیک و … تحویل گرفته نمی‌شود.

اهداف

آنچه باید در مورد شیر بدانیم:

ضرورت مصرف روزانه شیر برای تمامی گروه‌های سنی، همواره از سوی متخصصان علم تغذیه و سازمان‌های بهداشتی بین‌المللی از جمله WHO و FAO توصیه شده است. امروزه میزان مصرف سرانه شیر و فرآورده‌های آن در هر جامعه، یکی از مهم‌ترین شاخص‌های توسعه فرهنگی به شمار می‌آید. بر اساس آخرین یافته‌های علمی در بررسی ارزش غذایی شیر و فرآورده‌های آن، مصرف سالیانه ۲۰۰ لیتر از این ماده غذایی ارزشمند، علاوه بر افزایش رشد و تضمین سلامت جسمی افراد، موجب ارتقای هوش و قدرت فراگیری آنان می‌شود. افزایش توان کاری، طول عمر و پیشگیری از کار افتادگی زود هنگام، از دیگر مزایای مصرف روزانه آن است. این ویژگی‌ها زمانی تحقق خواهد یافت که مصرف شیر در تمام طول زندگی تدوام داشته باشد و مصرف آن در هیچ مقطع سنی قطع نشود. برای اینکه فردی به طور مداوم بتواند از شیر استفاده کند و نسبت به مصرف آن دچار عدم تحمل نشود، لازم است بعد از دوران شیرخوارگی نیز نوشیدن آن را ادامه د هد. در غیر این صورت، تولید آنزیم هضم کننده قند شیر یا لاکتوز در بدن قطع شده و در نتیجه فرد نسبت به مصرف آن در میانسالی و یا کهنسالی، دچار «عدم تحمل» و یا عوارض گوارشی ناشی از آن، از جمله نفع معده، دل پیچه و حتی اسهال خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.