فایل ورد کامل طرح توجیهی فرآوری و بسته‌بندی آجیل و خشکبار با ظرفیت تولید ۵۰۰ تن در سال


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل طرح توجیهی فرآوری و بسته‌بندی آجیل و خشکبار با ظرفیت تولید ۵۰۰ تن در سال دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل طرح توجیهی فرآوری و بسته‌بندی آجیل و خشکبار با ظرفیت تولید ۵۰۰ تن در سال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل طرح توجیهی فرآوری و بسته‌بندی آجیل و خشکبار با ظرفیت تولید ۵۰۰ تن در سال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل طرح توجیهی فرآوری و بسته‌بندی آجیل و خشکبار با ظرفیت تولید ۵۰۰ تن در سال :

توضیحات:

طرح توجیهی فرآوری و بسته ‏بندی آجیل و خشکباربه ظرفیت ۵۰۰ تن، در قالب فایل

word

و در حجم ۹ صفحه بهمراه کلیه محاسبات مربوطه با دادههای به روز.

مقدمه:

بسته ‏بندی به عنوان یک ابزار کارآمدسالهاست که موردنظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. از بسته‏ بندی تا ۸۰۰۰سال پیش آماری در دست است که به صورت ظروف ساخته شده از حصیر و همچنین ظروف گِلی ولعابی در بین‏ النهرین و مصر بوده است.

استفاده از انواع مختلف بسته‏ بندی ضمناینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می‏ بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برایکالای موردنظر نیز مؤثر است.

نظریه‏ پردازان بازاریابی، دو نقش مهمبرای بسته‏ بندی متصور هستند که عبارتند از نقش

Proactive

و نقش

Promotive

. چنانکه ازواژه به کار گرفته شده برای این نقشها نیز بر می ‏آید نقش نخست به وجه نگهداری ودوام حاصل از بسته ‏بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی ‏دهنده و پیش‏ برنده بسته‏ بندیاشاره دارد.

از دیگر سو توجه ناکافی به موازینبسته ‏بندی بهداشتی موجب گشته است که محصولات مختلف غذایی کشور علیرغم دارا بودنکیفیت بسیار خوب در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره‏ای آلودگی های ثانویه و یا عرضهدر اندازه ‏ها و اشکالی خارج از استاندارد یا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهایجهانی راه یافته و مسیر را برای افزایش سطح تولید داخلی هموار نمایند. بدیهی استبا اجرای طرحهای فرآوری و بسته‏ بندی بهداشتی، محصولات غذایی تولیدی کشور، قابلیترقابت با محصولات مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت.

در طرح حاضر انواع خشکبار پس ازبوجاری به نمک و جوهر لیمو آغشته و در تابه برشته می‏ گردند. پس از خنک شدن و انجامعمل بسته‏ بندی، محصول نهایی به انبار انتقال می‏ یابد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.