فایل ورد کامل طرح توجیهی فرآوری و بستهبندی آجیل و خشکبار با ظرفیت تولید ۵۰۰ تن در سال
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل طرح توجیهی فرآوری و بستهبندی آجیل و خشکبار با ظرفیت تولید ۵۰۰ تن در سال دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل طرح توجیهی فرآوری و بستهبندی آجیل و خشکبار با ظرفیت تولید ۵۰۰ تن در سال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل طرح توجیهی فرآوری و بستهبندی آجیل و خشکبار با ظرفیت تولید ۵۰۰ تن در سال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل طرح توجیهی فرآوری و بستهبندی آجیل و خشکبار با ظرفیت تولید ۵۰۰ تن در سال :
توضیحات:
طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی آجیل و خشکباربه ظرفیت ۵۰۰ تن، در قالب فایل
word
و در حجم ۹ صفحه بهمراه کلیه محاسبات مربوطه با دادههای به روز.
مقدمه:
بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمدسالهاست که موردنظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. از بسته بندی تا ۸۰۰۰سال پیش آماری در دست است که به صورت ظروف ساخته شده از حصیر و همچنین ظروف گِلی ولعابی در بین النهرین و مصر بوده است.
استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمناینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برایکالای موردنظر نیز مؤثر است.
نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهمبرای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش
Proactive
و نقش
Promotive
. چنانکه ازواژه به کار گرفته شده برای این نقشها نیز بر می آید نقش نخست به وجه نگهداری ودوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندیاشاره دارد.
از دیگر سو توجه ناکافی به موازینبسته بندی بهداشتی موجب گشته است که محصولات مختلف غذایی کشور علیرغم دارا بودنکیفیت بسیار خوب در بدو تولید به دلیل پیدایش پارهای آلودگی های ثانویه و یا عرضهدر اندازه ها و اشکالی خارج از استاندارد یا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهایجهانی راه یافته و مسیر را برای افزایش سطح تولید داخلی هموار نمایند. بدیهی استبا اجرای طرحهای فرآوری و بسته بندی بهداشتی، محصولات غذایی تولیدی کشور، قابلیترقابت با محصولات مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت.
در طرح حاضر انواع خشکبار پس ازبوجاری به نمک و جوهر لیمو آغشته و در تابه برشته می گردند. پس از خنک شدن و انجامعمل بسته بندی، محصول نهایی به انبار انتقال می یابد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 