فایل کامل بیوپلیمرها با بررسی ساختارهای زیستی، فرآیندهای تولید و کاربردهای صنعتی و پزشکی نوین


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل بیوپلیمرها با بررسی ساختارهای زیستی، فرآیندهای تولید و کاربردهای صنعتی و پزشکی نوین دارای ۴۱ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل بیوپلیمرها با بررسی ساختارهای زیستی، فرآیندهای تولید و کاربردهای صنعتی و پزشکی نوین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل بیوپلیمرها با بررسی ساختارهای زیستی، فرآیندهای تولید و کاربردهای صنعتی و پزشکی نوین۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل بیوپلیمرها با بررسی ساختارهای زیستی، فرآیندهای تولید و کاربردهای صنعتی و پزشکی نوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل بیوپلیمرها با بررسی ساختارهای زیستی، فرآیندهای تولید و کاربردهای صنعتی و پزشکی نوین :

پاورپوینت آشنایی با بیوپلیمرها ،در حجم ۴۱ اسلاید قابل ویرایش.

بخشی از متن:
درطول ۵۰ سال اخیر، استفاده از پلاستیک ها صنعت بسته بندی انواع مواد غذایی و نوشیدنی ها و یا به شکل ظروف یکبار مصرف، افزایش چشمگیر داشته است. بطوریکه به عصر حاضر ، لقب عصر پلاستیک داده اند.
پلاستیک هایی که برای تماس با مواد غذایی ، عمدتاً به کار می روند ، از منابع نفتی سنتز می گردند. مانند پلی استایرن ( PS) ، پلی پروپیلن (PP) ، پلی اتیلن (PE) ، پلی اتیلن ترفتالات (PET) وپلی وینیل کلراید(PVC) امروزه این پلاستیک ها به علت سبک و محکم بودن آنها، سهولت فرایندپذیری و حتی ارزان بودن آنها ، رواج فراوانی یافته اند.
دراینجا سوالی که مطرح می شود این است که باتوجه به گستردگی تولید و کاربرد این ظروف در کشور، استفاده از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی آنهم سالانه درحدود ۵۷۰ هزار تن عوارضی را بر سلامتی انسان و محیط زیست برجای نخواهدگذاشت ؟
برای پاسخ به این سوال باید به این نکته توجه داشت همواره بر هم کنش هایی بین غذا و ماده پلاستیکی که غذا در آن قرار گرفته که شامل برهم کنش های شیمیایی و فیزیکی است وجود دارد.
بطور کلی می توان مهم ترین برهم کنش بین ماده غذایی و پلاستیک که در آن ماده غذایی قرار گرفته ، برهم کنش ناشی از انتقال یا مهاجرت اجزای بسته بندی به ماده غذایی نام برد که می تواند بر ایمنی و سلامت حتی طعم غذا لطمه وارد نماید ، اثرات نامطلوب می تواند موجب تغییر بو، تغییر عملکرد ظرف و یا افزایش عواملی که می تواند ایجاد سم نماید.
و…

این فایل با فرمت پاورپوینت در ۴۱ اسلاید قابل ویرایش تهیه شده است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.