فایل کامل گیاه استویا و بررسی خواص دارویی، تغذیه‌ای و جایگاه آن در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل گیاه استویا و بررسی خواص دارویی، تغذیه‌ای و جایگاه آن در صنایع غذایی دارای ۱۴ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل گیاه استویا و بررسی خواص دارویی، تغذیه‌ای و جایگاه آن در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل گیاه استویا و بررسی خواص دارویی، تغذیه‌ای و جایگاه آن در صنایع غذایی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل گیاه استویا و بررسی خواص دارویی، تغذیه‌ای و جایگاه آن در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل گیاه استویا و بررسی خواص دارویی، تغذیه‌ای و جایگاه آن در صنایع غذایی :

دانلود پاورپوینت فایل کامل گیاه استویا و بررسی خواص دارویی، تغذیه‌ای و جایگاه آن در صنایع غذایی

پاورپوینت گیاه دارویی.

استویا (Stevia rebaudiana Bertoni)، از خانواده کاسنی می باشد و منشا آن پاراگوئه است.

تکثیر این گیاه از طریق قلمه ساقه است. گلیکوزیدهای برگ حدود ۳۰۰ بار شیرین تر

از قند و بی خطر برای بیماران دیابتی می باشد. در مالزی، تکنیک هایی برای تولید

انبوه استویا منحصر به فرد شده است. واریته های MS012 و MS007 که از

MARDI منشا گرفته شده مورد مطالعه قرار گرفته است. برای هر یک از واریته ها ،

قلمه هایی گرفته می شود که عبارتند از: (I) ساقه انتهایی جوان (II) ساقه انتهایی پیر و

(III) بدون ساقه انتهایی. این قلمه ها را در شش غلظت IBA به مقدار ۱.۹ تا

۲.۵ mM قرار گرفته است و در اتاق های میکرو برش به همراه شاهد قرار داده شدند.

صفات مورد مطالعه عبارت بودند از: (I) تعداد روز برای ریشه زنی (ii) تعداد ریشه شکل گرفته.

نتایج تجزیه واریانس نشان داد تفاوت قابل توجهی بین ویژگی ها در سطح احتمال P <0.05 وجود دارد.

قلمه هایی که از شاخه های جوان انتهایی MS012 و MS007 در روزپنجم با تعداد ریشه

۲.۸ تا ۱۳.۸ و مقدار ۲.۳ mM از ماده IBA مطلوب بود. قلمه جوان انتهایی

هر کدام از انواع واریته که با مقدار ۲.۳ mM IBA ایده آل بوده است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.