فایل پی دی اف کامل مطالعه جامع درباره صنعت کنسروسازی با بررسی فرآیند تولید، نگهداری و کنترل کیفیت مواد غذایی PDF
توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد
فایل پی دی اف کامل مطالعه جامع درباره صنعت کنسروسازی با بررسی فرآیند تولید، نگهداری و کنترل کیفیت مواد غذایی PDF دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پی دی اف فایل پی دی اف کامل مطالعه جامع درباره صنعت کنسروسازی با بررسی فرآیند تولید، نگهداری و کنترل کیفیت مواد غذایی PDF کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل پی دی اف کامل مطالعه جامع درباره صنعت کنسروسازی با بررسی فرآیند تولید، نگهداری و کنترل کیفیت مواد غذایی PDF2 ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل پی دی اف کامل مطالعه جامع درباره صنعت کنسروسازی با بررسی فرآیند تولید، نگهداری و کنترل کیفیت مواد غذایی PDF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل پی دی اف کامل مطالعه جامع درباره صنعت کنسروسازی با بررسی فرآیند تولید، نگهداری و کنترل کیفیت مواد غذایی PDF :
دانلود فایل فایل پی دی اف کامل مطالعه جامع درباره صنعت کنسروسازی با بررسی فرآیند تولید، نگهداری و کنترل کیفیت مواد غذایی PDF
بصورت فایل ورد قابل ویرایش و آماده ارائه
مقدمه
محصولات کشاورزی (سبزیها ، میوه ها ، غلات ، حبوبات ) به طور کلی ، بیشتر مواد اولیه خاص که برای تولید کنسرو مورد استفاده قرار می گیرند . در مرحله ورود به کارخانه دارای مقادیر زیادی از انواع ناخالصیها هستند که قبل از شروع عملیات لازم است آنها را از محصول جدا نمود ، ناخالصیهای محصولات عبارتند از :
بذر علفهای هرز ، دانه های سایر مواد ، باقیمانده های گیاهی ، باقیمانده فضولات حیوانات ، آفات انبار و مواد معدنی و … در مرحله اول باید تمیز یا جداسازی شوند که هریک از آنها روش مخصوص به خود دارد مانند ناخالصیهای سبک وزن با جریان هوا – ذرات فلزات آهن ربا، قطعات با اندازه های مختلف بوسیله الک ، سرند و استوانه های غلطان باقیمانده های چسبیده به مواد اولیه در مرحله آخر با شست و شو جدا می شوند . و چون بسیاری از مواد طی مرحله شست و شو مقداری آب جذب می کنند باید حین عمل شست و شو ، همیشه زمان و درجه حرارت را کنترل نمود ، شست و شو به روش های گوناگون صورت می گیرد عبارتند از :
-ماشینهای شست و شو تسمه ای :
اساس کار ماشین شست و شوی تسمه ای ، انتقال مواد بوسیله نقاله تسمه ای و پاشش آب به مواد از حین انتقال است . این ماشین از شاسی ، بدنه ، نقاله تسمه ای و افشانکهای آب تشکیل شده است . تسمه نقاله مشبک بوده و آب به راحتی از آن عبور می کند .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 