فایل کامل درس اصول طراحی کارخانههای صنایع غذایی با بررسی فرآیند تولید، سازماندهی و کنترل کیفیت
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل درس اصول طراحی کارخانههای صنایع غذایی با بررسی فرآیند تولید، سازماندهی و کنترل کیفیت دارای ۲۷ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل درس اصول طراحی کارخانههای صنایع غذایی با بررسی فرآیند تولید، سازماندهی و کنترل کیفیت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل درس اصول طراحی کارخانههای صنایع غذایی با بررسی فرآیند تولید، سازماندهی و کنترل کیفیت۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل درس اصول طراحی کارخانههای صنایع غذایی با بررسی فرآیند تولید، سازماندهی و کنترل کیفیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل درس اصول طراحی کارخانههای صنایع غذایی با بررسی فرآیند تولید، سازماندهی و کنترل کیفیت :
دانلود فایل کامل درس اصول طراحی کارخانههای صنایع غذایی با بررسی فرآیند تولید، سازماندهی و کنترل کیفیت
طراحی کارخانه و محاسبات مربوط به خط تولید
شیرین کننده استویا
بصورت فایل پاورپوینت قابل ویرایش و آماده ارائه
معرفی گیاه استویا ربادیانا برتونی
-استویا گیاه چند ساله با ریشه های گسترده و ساقه ای شکننده است. برگ های کوچک و بیضی شکل دارد.
-خواستگاه این گونه، مناطق گرمسیری و نیمه گرم سیری و مرگزی ایالات متحده و آمریکای جنوبی است.
-تا ارتفاع حدود ۶۰-۵۰ ، ۱۰۰ و حتی ۱۲۰ سانتی متر رشد می کند.
-این گیاه در دمای ۴۱-۱۱ درجه سانتی گراد و در خاک های لومی-شنی با زهکشی مناسب به راحتی قابل رشد و پرورش است.
-pH مناسب خاک برای رشد این گیاه، ۶.۵ تا ۷.۵ می باشد.
-از بین بیش از ۲۰۰ گونه در جنس استویا، استویا ربادیانا برتونی دارای بیشترین شیرینی است
-استخراج ماده ی شیرین کننده از برگ های این گیاه انجام می شود.
-استویول گلیکوزید ها، دی ترپن های کم کالری موجود در برگ های گیاه استویا ربادیانا هستند که به عنوان شیرین کننده های طبیعی در صنایع غذایی کاربرد دارند.
-از بین استویول گلیکوزید ها، هدف فرایند، استخراج ماده ای به نام استویوزید (Stevioside) است که به مقدار ۴تا۲۰ درصد در استویا ربادیانا یافت می شود.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 