فایل کامل درس اصول طراحی کارخانه‌های صنایع غذایی با بررسی فرآیند تولید، سازماندهی و کنترل کیفیت


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل درس اصول طراحی کارخانه‌های صنایع غذایی با بررسی فرآیند تولید، سازماندهی و کنترل کیفیت دارای ۲۷ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل درس اصول طراحی کارخانه‌های صنایع غذایی با بررسی فرآیند تولید، سازماندهی و کنترل کیفیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل درس اصول طراحی کارخانه‌های صنایع غذایی با بررسی فرآیند تولید، سازماندهی و کنترل کیفیت۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل درس اصول طراحی کارخانه‌های صنایع غذایی با بررسی فرآیند تولید، سازماندهی و کنترل کیفیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل درس اصول طراحی کارخانه‌های صنایع غذایی با بررسی فرآیند تولید، سازماندهی و کنترل کیفیت :

دانلود فایل کامل درس اصول طراحی کارخانه‌های صنایع غذایی با بررسی فرآیند تولید، سازماندهی و کنترل کیفیت

طراحی کارخانه و محاسبات مربوط به خط تولید

شیرین کننده استویا

بصورت فایل پاورپوینت قابل ویرایش و آماده ارائه

معرفی گیاه استویا ربادیانا برتونی

-استویا گیاه چند ساله با ریشه های گسترده و ساقه ای شکننده است. برگ های کوچک و بیضی شکل دارد.

-خواستگاه این گونه، مناطق گرمسیری و نیمه گرم سیری و مرگزی ایالات متحده و آمریکای جنوبی است.

-تا ارتفاع حدود ۶۰-۵۰ ، ۱۰۰ و حتی ۱۲۰ سانتی متر رشد می کند.

-این گیاه در دمای ۴۱-۱۱ درجه سانتی گراد و در خاک های لومی-شنی با زهکشی مناسب به راحتی قابل رشد و پرورش است.

-pH مناسب خاک برای رشد این گیاه، ۶.۵ تا ۷.۵ می باشد.

-از بین بیش از ۲۰۰ گونه در جنس استویا، استویا ربادیانا برتونی دارای بیشترین شیرینی است

-استخراج ماده ی شیرین کننده از برگ های این گیاه انجام می شود.

-استویول گلیکوزید ها، دی ترپن های کم کالری موجود در برگ های گیاه استویا ربادیانا هستند که به عنوان شیرین کننده های طبیعی در صنایع غذایی کاربرد دارند.

-از بین استویول گلیکوزید ها، هدف فرایند، استخراج ماده ای به نام استویوزید (Stevioside) است که به مقدار ۴تا۲۰ درصد در استویا ربادیانا یافت می شود.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.