فایل پی دی اف کامل مطالعه جامع گیاه Oryza sativa (برنج) به زبان لاتین با بررسی ارزش غذایی، فرآیندهای زراعی و کاربردهای صنعتی PDF


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل پی دی اف
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 فایل پی دی اف کامل مطالعه جامع گیاه Oryza sativa (برنج) به زبان لاتین با بررسی ارزش غذایی، فرآیندهای زراعی و کاربردهای صنعتی PDF دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف فایل پی دی اف کامل مطالعه جامع گیاه Oryza sativa (برنج) به زبان لاتین با بررسی ارزش غذایی، فرآیندهای زراعی و کاربردهای صنعتی PDF  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل پی دی اف کامل مطالعه جامع گیاه Oryza sativa (برنج) به زبان لاتین با بررسی ارزش غذایی، فرآیندهای زراعی و کاربردهای صنعتی PDF2 ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل پی دی اف کامل مطالعه جامع گیاه Oryza sativa (برنج) به زبان لاتین با بررسی ارزش غذایی، فرآیندهای زراعی و کاربردهای صنعتی PDF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل پی دی اف کامل مطالعه جامع گیاه Oryza sativa (برنج) به زبان لاتین با بررسی ارزش غذایی، فرآیندهای زراعی و کاربردهای صنعتی PDF :

There are only two species of cultivated rice in the world, Oryza sativa (Asian rice) and Oryza glaberrima (African rice). Both species are annual grasses (except in the tropics, where the plant can be perennial)

belonging to the family Poaceae which are cultivated for their grain which is considered a staple food in most parts of the world. Asian and African rice plants are morphologically very similar and can be difficult to

tell apart. They have rounded stems (called culms) which are divided into nodes and internodes. The plant leaves are borne on the nodes of the stem and are long and slender with a pronounced midrib. The plant

produces three flowers, two of which are reduced, on a spikelet on the terminal (last) internode of the stem. The rice grain is formed by the ripened ovary of the flower and is between 5 and 12 mm in length. Rice is

an annual plant, harvested after one growing season and can reach a height of between 1 and 1.8 m (3.3–5.9 ft) depending on variety. Generally, African rice tends to form smaller, pear shaped grains with a red

bran and olive to black seed coat and has several disadvantages compared with its Asian counterpart e.g. seed is easily scattered, the grain is difficult to mill and the crop gives a lower yield. The growing of Asian

rice has therefore begun to supercede that of African rice in West Africa. Asian rice originates from China and African rice is believed to have been domesticated in areas around the Niger river in Africa.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.