فایل پی دی اف کامل جزوه آموزشی راهنمای کنترل کیفیت با تمرکز بر استانداردهای صنعتی، روشهای ارزیابی و بهبود فرآیندها PDF
توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد
فایل پی دی اف کامل جزوه آموزشی راهنمای کنترل کیفیت با تمرکز بر استانداردهای صنعتی، روشهای ارزیابی و بهبود فرآیندها PDF دارای ۵۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پی دی اف فایل پی دی اف کامل جزوه آموزشی راهنمای کنترل کیفیت با تمرکز بر استانداردهای صنعتی، روشهای ارزیابی و بهبود فرآیندها PDF کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل پی دی اف کامل جزوه آموزشی راهنمای کنترل کیفیت با تمرکز بر استانداردهای صنعتی، روشهای ارزیابی و بهبود فرآیندها PDF2 ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل پی دی اف کامل جزوه آموزشی راهنمای کنترل کیفیت با تمرکز بر استانداردهای صنعتی، روشهای ارزیابی و بهبود فرآیندها PDF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل پی دی اف کامل جزوه آموزشی راهنمای کنترل کیفیت با تمرکز بر استانداردهای صنعتی، روشهای ارزیابی و بهبود فرآیندها PDF :
فایل پی دی اف کامل جزوه آموزشی راهنمای کنترل کیفیت با تمرکز بر استانداردهای صنعتی، روشهای ارزیابی و بهبود فرآیندها PDF
فایل اصلی جزوه آموزشی : PDF
حجم فایل زیپ : ۹۷۱KB
تعداد کل صفحات : ۵۹ صفحه
فایل پی دی اف کامل جزوه آموزشی راهنمای کنترل کیفیت با تمرکز بر استانداردهای صنعتی، روشهای ارزیابی و بهبود فرآیندها PDF
فهرست مطالب این جزوه شامل موارد ذیل می باشد :
مقدمه …………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۵
۱ – تاریخچه کنترل کیفیت ……………………………………………………………………………………………………………………. ۶
۲- تاریخچه مدیریت جامع کیفیت ……………………………………………………………………………………….. …………….. ۷
۳- مدیریت کیفیت ……………………………………………………………………………………………………………… …………….. ۸
۴- زنجیره واکنشی بهبود کیفیت …………………………………………………………………………………………. …………….. ۹
۵- ارتقای مستمر کیفیت ……………………………………………………………………………………………………. …………….. ۱۰
۵-۲- ۱- توصیه های دهگانه جوران ………………………………………………………………………………………… …………. ۱۲
۶- اصول حرکت به سوی کیفیت ………………………………………………………………………………………. …………….. ۱۵
۷- سیر تکاملی کیفیت …………………………………………………………………………………………………………. …………….. ۱۶
۸- تعریف جامع کیفیت ……………………………………………………………………………………………………….. …………….. ۱۶
۱۰ – مقایسه نظام های مدیریت کیفیت ………………………………………………………………………………. …………….. ۱۸
۱۱ – کیفیت محصول و کیفیت فرآیند …………………………………………………………………………………… …………….. ۱۸
۱۲ – انواع تقسیم بندی کنترل کیفی بر اساس تطابق با قانون مندی ها ……………………………….. …………….. ۱۸
۱۳ – اندازه گیری کیفیت ……………………………………………………………………………………………………….. …………. ۱۸
۱۳-۲ – تاریخچه هزینه کیفیت ……………………………………………………………………………………………….. ………… ۱۸
۱۳-۳ – انواع هزینه های کیفیت ……………………………………………………………………………………………. …………. ۱۹
۱۳-۴ – مراحل کنترل کیفیت جوران ……………………………………………………………………………………….. …………. ۲۰
۱۳-۵ – تغییر در هزینه های کیفیت در گذشته و در حال حاضر ………………………………………………….. …………. ۲۰
۱۴ – ابزارهای بهبود کنترل کیفیت ………………………………………………………………………………………….. …………. ۲۵
۱۵-FMEA ………………………………………………………………………………………………………………………………………34
۱۶ – قابلیت فرآیند …………………………………………………………………………………………………………… …………. ۳۵
۱۷ – استاندارد های کیفی ……………………………………………………………………………………………………. …………. ۳۷
۱۸- ابزار QFD ………………………………………………………………………………………………………………………………..43
۱۹-ابزار APQP …………………………………………………………………………………………………………………………………45
۲۰- سنجش مشتری …………………………………………………………………………………………………….. …………. ۴۶
۲۱-بهبود مستمر KAIZAN ………………………………………………………………………………………………………..48
۲۲- سیستم تولید به موقع ……………………………………………………………………………………………. ………. ۵۰
۲۳-مودا …………………………………………………………………………………………………………………………………….۵۳
۲۴- هفت سین صنعتی یا ۵۳ …….. …………………………………………………………………………………………….. ۵۳
منابع و مواخذ ……………………………………………………………………………………………………………… …….. ۵۸
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 