فایل ورد کامل مطالعه تغییر و تحولات عنصر گوگرد در خاک با رویکرد کشاورزی و محیط‌زیست


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه تغییر و تحولات عنصر گوگرد در خاک با رویکرد کشاورزی و محیط‌زیست دارای ۷۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه تغییر و تحولات عنصر گوگرد در خاک با رویکرد کشاورزی و محیط‌زیست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل مطالعه تغییر و تحولات عنصر گوگرد در خاک با رویکرد کشاورزی و محیط‌زیست۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مطالعه تغییر و تحولات عنصر گوگرد در خاک با رویکرد کشاورزی و محیط‌زیست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مطالعه تغییر و تحولات عنصر گوگرد در خاک با رویکرد کشاورزی و محیط‌زیست :

و پایانی فایل ورد کامل مطالعه تغییر و تحولات عنصر گوگرد در خاک با رویکرد کشاورزی و محیط‌زیست

ظرفیت تولید گرگرد در ایران ۷۲۵/۱ میلیون تن در سال می باشد و با توجه به بالا بودن میزان تولید و نبودن بازار مناسبی برای صادرات،

بازنگری مصرف گوگرد و افزایش کارآیی آن در بخشهای کشاورزی و صنایع ضروری به نظر می رسد.

مقدار متوسط گوگرد در پوسته زمین حدود ۴/۰ درصد است و از نظر فراوانی سیزدهمین عنصر می باشد. دامنه تغییرات گوگرد در خاکها زیاد بوده و کمترین آن در خاکهای شنی و بیشترین آن در نواحی جزر و مدی که سولفیدها تجمع پیدا می کنند می باشد. یکی از ویژگیهای مهم گوگرد درجات مختلف اکسیداسیون گوگرد است که این امر به گردش آن در طبیعت کمک می کند چرخه گوگرد شامل چهار مرحله معدنی شدن، آلی شدن، کاهش و اکسید شدن می باشد.

اکسیداسیون گوگرد به دو طریق شیمیایی و بیولوژیکی صورت می گیرد. که اکسیداسیون بیولوژیکی از درجه اهمیت بیشتری برخودار است از عوامل محیطی مؤثر بر ا کسیداسیون گوگرد می توان دما، تهویه و رطوبت، pH، اندازه ذرات و… نام برد.

با توجه به نقش مثبت گوگرد در افزایش قابلیت جذب عناصر غذایی و بهبود محصولات کشاورزی، اصلاح و خصوصیات فیزیکی شیمیایی خاکهای آهکی و سدیمی و افزایشی نفوذپذیری و کاهش pH خاکها و حذف بیکربنات از آب آبیاری و نقش بسیار مؤثر و مثبت آن در کاهش تنشهای شوری و سدیمی، بایستی جایگاه فعلی این عنصر تغییر و در ردیف عناصر اصلی قرار گیرد و مصرف سالانه آن از مصرف کودهای فسفاتی (۷۰۰ هزار تن در سال) فراتر رود.

مقدمه:
گوگرد در خاک:
اشکال مختلف گوگرد:
فرم آلی:
گوگرد باقی مانده خنثی:
گوگرد قابل احیا:
گوگرد پیوند یافته با کربن:
فرمهای غیرآلی شامل:
سولفات محلول:
سولفات جذب سطحی شده:
سولفات رسوب کرده با کربناتهای خاک:
اجزاء و فرمهای دیگر رسوب سولفات:
سولفور معدنی احیا شده:
سولفیدها:
گوگرد عنصری:
چرخه گوگرد:
عوامل مؤثر بر معدنی شدن گوگرد:
رطوبت:
حرارت:
گیاهان:
۲- اکسیداسیون بیولوژیکی
باکتریها شیمیولیتوتروف
عوامل محیطی مؤثر بر اکسیداسیون ترکیبات گوگردی:
روشهای عملی کردن اکسیداسیون گوگرد در خاک:
اثر متقابل گوگرد با سایر عناصر غذایی:
– گوگرد و ریز مغذی ها:
– گوگرد و مولیبدن:
کودهای گوگردی:
– تأثیر بر جذب عناصر و مواد غذایی و کارآیی مصرف کودها در باغهای سیب و انگور استان آذربایجان غربی:
– تأثیر گوگرد به زراعت کلزا:
– بررسی تأثیر مصرف گوگرد میکرونیزه بر جذب عناصر غذایی در ارقام لوبیای قرمز:
– اثر گوگرد، سولفات آهن و سولفات روی بر قابلیت جذب عناصر غذایی در گلایل و میخک:
– تأثیر مصرف گودگرد و اثر باقیمانده آن در افزایش سولفات قابل استفاده خاک و رفع کمبود روی و آهن درختان سیب
– اثر غنی سازی کود آلی با گوگرد و سولفات آهن بر افزایش قابلیت جذب آهن در یک خاک آهکی
نتیجه گیری:

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.