فایل ورد کامل تحلیل راهبردهای بازاریابی و بازارسازی محصولات کشاورزی زیره و زرشک


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل تحلیل راهبردهای بازاریابی و بازارسازی محصولات کشاورزی زیره و زرشک دارای ۲۳۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل تحلیل راهبردهای بازاریابی و بازارسازی محصولات کشاورزی زیره و زرشک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل تحلیل راهبردهای بازاریابی و بازارسازی محصولات کشاورزی زیره و زرشک۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحلیل راهبردهای بازاریابی و بازارسازی محصولات کشاورزی زیره و زرشک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل تحلیل راهبردهای بازاریابی و بازارسازی محصولات کشاورزی زیره و زرشک :

فایل بازاریابی و بازارسازی برای زیره و زرشک

فایل‌ برای‌ افزایش‌ صادرات‌ غیرنفتی‌ که‌ در کشور ما امری‌ الزامی‌است‌. دراین‌ مورد گرچه‌ در مقاطع‌مختلف‌ زمانی‌ چه‌ قبل‌ و چه‌ بعد از انقلاب‌ فایلاتی‌ انجام‌ شده‌ است‌ اما اقدامات‌ مؤثری‌ آنچنانکه‌ باید و شایدهنوز صورت‌ نگرفته‌ است‌. تجربه‌ کشورهای‌ موفق‌ در امر توسعه‌ اقتصادی‌ نشان‌ داده‌ که‌ تجارت‌ خارجی‌ نقش‌بسیار مهم‌ و تعیین‌ کننده‌ای‌ در فرایند توسعه‌ این‌ کشورها ایفا کرده‌ و به‌ طور قطع‌ می‌توان‌ گفت‌ که‌ هیچ‌کشورتوسعه‌ یافته‌ و تازه‌ صنعتی‌ شده‌ای‌ را نمی‌توان‌ یافت‌ که‌ بدو توسعه‌ تجارت‌ و تکیه‌ بر صادرات‌ خود به‌ این‌امر نایل‌ شده‌ باشد. الگوی‌ توسعه‌ متکی‌ به‌ صادرات‌ امروزه‌ تقریباً در میان‌ اکثر کشورهای‌ در حال‌ توسعه‌ به‌صورت‌ مدل‌ غالبی‌ درآمد است‌ و از این‌ رو مشاهده‌ می‌کنیم‌ که‌ طی‌ 1980 بسیاری‌ از این‌ کشورها بسوی‌خصوصی‌ سازی‌ و کاهش‌ دخالت‌های‌ دولت‌ در اقتصاد، مقررات‌ زدایی‌، آزادسازی‌ تجاری‌، تلاش‌ در جهت‌جلب‌ سرمایه‌های‌ خارجی‌ و به‌ طور کلی‌ در جهت‌ حاکمیت‌ عناصر اقتصاد بازار اهتمام‌ کرده‌اند. نظریه‌ تجارت‌به‌ عنوان‌ متور رشد اقتصادی‌ دارای‌ مخالفین‌ و موافقین‌ زیادی‌ است‌. پر بیش‌ و سنیگر از جمع‌ مخالفان‌ این‌نظریه‌ بویژه‌ در کشورهای‌ درحال‌ توسعه‌ بوده‌اند و دلیل‌ این‌ امر را تخریب‌ رابطه‌ مبادله‌ تجاری‌ این‌ کشورهامی‌دانند زیرا این‌ کشورها صادر کننده‌ مواد خام‌ و وارد کننده‌ محصولات‌ نهایی‌ می‌باشند و قیمت‌ مواد خام‌نسبت‌ به‌ محصولات‌ نهایی‌ روز به‌ روز در حال‌ کاهش‌ است‌ برخی‌ دیگر از نظریه‌پردازان‌ اقتصادی‌ همانندریکاردو، هگچر اهلین‌ و کروگمن‌ از موافقین‌ رابطه‌ مثبت‌ بین‌ رشد اقتصادی‌ و تجارت‌ خارجی‌ بوده‌ و دلیل‌ این‌امر را عمدتاً در مزیت‌های‌ نسبی‌ و فراوانی‌ نسبی‌ عوامل‌ تولید در بین‌ کشورهای‌ مختلف‌ می‌دانند اما نکته‌ این‌است‌ که‌ به‌ مرور زمان‌ و بویژه‌ پس‌ از جنگ‌ جهانی‌ دوم‌ از تعداد مخالفین‌ کاسته‌ شده‌ و بر تعداد موافقین‌ افزوده‌شده‌ است

فایل ورد کامل تحلیل راهبردهای بازاریابی و بازارسازی محصولات کشاورزی زیره و زرشک
فهرست مطالب

فصل اول

۱-۱ مقدمه ۲

۲-۱ ضرورت‌ و اهمیت‌ مسئله‌ 5

۳-۱ اهداف فایل ۸

۴- ۱ فرضیات فایل ۸

۵-۱ کاربردهای انجام فایل ۹

۶-۱ پیشینه فایل ۹

فایلات انجام شده در زمینه بازاریابی و بازار رسانی محصولات کشاورزی ۹

فصل اول

بخش اول ۱۷

۱-۲ مقدمه‌ 17

۲-۲ تاریخچه‌ 18

۳-۲ خصوصیات‌ گیاهشناسی‌ زیره‌ سبز ۱۸

۱-۳-۲ ویژگیهای‌ عمومی‌ 18

۲-۳-۲ ارقام‌ زیره‌ سبز ۲۰

۳-۳-۲ زیستگاه‌ و پراکنش‌ 20

۱-۴-۲ مصارف خوراکی و ارزش غذایی ۲۵

۲-۴-۲ اهمیت‌ دارویی‌ 26

۵-۲ سایر کاربردهای‌ زیره‌ سبز ۲۶

۶-۲ ویژگیها وروشهای‌ کشت‌ زیره‌ سبز ۲۷

۱-۶-۲ کاشت‌ 29

۳-۶-۲ داشت‌ 30

۳-۶-۲ برداشت‌ 31

۷-۲ آفات‌ و امراض‌ 32

۸-۲ خصوصیات‌ زرشگ‌ 33

۹-۲ تاریخچه‌ زرشک‌ 34

۱۰-۲ خصوصیات‌ گیاهشناسی‌ و پراکنش‌ جنس‌ زرشک‌ 35

۱-۱۰-۲ ویژگیهای‌ عمومی‌ 35

۲-۱۰-۲ گونه‌های‌ زرشگ‌ 35

۳-۱۰-۲ زیستگاه‌ و پراکنش‌ 38

۱۱-۲ مصارف‌ خوراکی‌، ارزش‌ غذایی‌ و اهیمت‌ دارویی‌ زرشک‌ 39

۱-۱۱-۲ مصارف‌ خوراکی‌ و ارزش‌ غذایی‌: 40

۲-۱۱-۲ اهمیت‌ دارویی‌ 40

۱۲-۲ سایر کابردهای‌ زرشک‌: 41

۱۳-۲ ویژگیها و روشهای‌ پرورش‌ زرشک‌ بیدانه‌ 42

۱-۱۳-۲ کاشت‌ و تکثیر ۴۴

۲-۱۳-۲ داشت‌ 45

۳-۱۳-۲ برداشت‌ 46

۱۴-۲ آفات‌ و امراض‌ زرشک‌ 48

بخش دوم ۵۱

۱-۲ تعریف بازار ۵۱

۲-۲ طبقه بندی بازارهای مختلف ۵۱

۱-۲-۲ طبقه بندی بازار بر اساس موضوع مبادلات: ۵۱

۲-۲-۲ بازارها بر اساس وضعیت مکانی: ۵۲

۳-۲ تعریف بازاریابی ۵۲

۴-۲ ابعاد مختلف بازاریابی ۵۵

۱-۴-۲ بازاری گرائی ۵۶

۲-۴-۲ بازار شناسی ۵۶

۳-۴-۲ بازاریابی ۵۶

۴-۴-۲ بازار رسانی ۵۷

۵-۴-۲ بازار گردی ۵۷

۶-۴-۲ بازار سنجی ۵۷

۷-۴-۲ بازار داری ۵۸

۸-۴-۲ بازار گرمی ۵۸

۹-۴-۲ بازار گردانی ۵۸

۵-۲ عناصر قابل کنترل و موثر بر بازاریابی ۵۹

۶-۲ تاریخچه بازاریابی ۵۹

۷-۲ مفاهیم اساسی بازاریابی ۶۲

۸-۲ عوامل موثر در بازاریابی ۶۳

۱-۸-۲ فروشندگان اولیه ۶۳

۲-۸-۲ واسطه‌های بازاریابی ۶۴

۱-۲-۸-۲ دلالان ۶۴

۲-۲-۸-۲ واحدهای توزیع فیزیکی ۶۴

۳-۲-۸-۲ آژانسهای خدمات بازاریابی ۶۵

۴-۲-۸-۲ واسطه‌های مالی ۶۵

۳-۸-۲ مشتریان ۶۵

۴-۸-۲ رقبا ۶۶

۵-۸-۲ جوامع ۶۷

۹-۲ مفهوم جدید بازاریابی ۶۷

۱۰-۲ تئوریهای رفتار خریدار ۶۸

۱-۱۰-۲ تئوری اقتصاد خرد (Microevonmic theory) 68

۲-۱۰-۲ تئوری روان شناسی (psychogical) 69

۱-۲-۱۰-۲ مراحل تصمیم گیری خریدار ۶۹

۱-۱-۲-۱۰-۲ شناخت اشکال ۶۹

۲-۱-۲-۱۰-۲ جستجو برای اطلاعات ۷۰

۳-۱-۲-۱۰-۲ ارزیابی کردن خط مشی‌های مختلف (عمل تصمیم گیری) ۷۱

۱۱-۲ مفهوم بازاریابی محصولات کشاورزی ۷۲

۱۲-۲ اهمیت بازاریابی محصولات کشاورزی ۷۳

۱۳-۲ عملیات بازاریای ۷۵

۱-۱۳-۲ فعالیت‌های مبادله ای ۷۵

۲-۱۳-۲ فعالیت‌های فیزیکی ۷۶

۱۴-۲ سازمان بازاریابی ۷۸

۱۵-۲ فعالیتها و وظایف بازاریابی محصولات کشاورزی ۸۰

۱-۱۵-۲ جمع آوری اطلاعات ۸۰

۲-۱۵-۲ حمل و نقل ۸۱

۳-۱۵-۲ درجه بندی و استاندارد نمودن محصولات ۸۲

۴-۱۵-۲ بسته بندی و تبدیل محصولات ۸۳

۵-۱۵-۲ انبارداری ۸۵

۶-۱۵-۲ تبلیغات ۸۵

۷-۱۵-۲ اعتبار ۸۵

۸-۱۵-۲ قیمت گذاری ۸۶

۱۶-۲ شبکه‌های بازاریابی ۸۷

۱-۱۶-۲ خرده فروشان ۸۷

۲-۱۶-۲ عمده فروشان ۸۷

۳-۱۶-۲ سلف خران ۸۸

۴-۱۶-۲ میدان داران ۸۸

۵-۱۶-۲ سایر موارد ۸۸

۱۷-۲ اهداف بازاریابی محصولات کشاورزی ۸۹

۱-۱۷-۲ آنچه به عهده دولت می‌باشد ۸۹

۲-۱۷-۲ آنچه بر عهده تولید کننده می‌باشد ۹۰

۱۸-۲ نقش شرکتهای تعاونی در بازاریابی ۹۱

۱۹-۲ مسیر بازاریابی ۹۱

۲۰-۲ هزینه‌های بازاریابی ۹۲

۲۱-۲ حاشیه بازاریابی ۹۳

۲۴-۳- کارایی بازاریابی ۹۴

۲۳-۲ مدل‌های حاشیه بازاریابی ۹۶

۱-۲۳-۲ الگوی مارک- آپ (Mark up Model) 96

۲-۲۳-۲ الگوی حاشیه نسبی (Relative Model) 97

۳-۲۳-۲ الگوی هزینه بازاریابی (Marketing Cost. Model) 97

۴-۲۳-۲ الگوی انتظارات عقلایی (Ration Expectation Model) 98

۲۴-۲ شفافیت بازار ۹۹

۲۵-۲ برخی مشکلات اساسی موجود در بازاریابی محصولات کشاورزی ۹۹

فصل سوم

۱-۳ مقدمه ۱۰۳

۲-۳ روش فایل ۱۰۳

۳-۳ روش جمع آوری اطلاعات ۱۰۳

۴-۳ منابع اطلاعات ثانویه ۱۰۴

۵-۳ منابع اطلاعات اولیه ۱۰۵

۶-۳ جامعه آماری ۱۰۵

۷-۳ نمونه آماری ۱۰۵

فصل چهارم

۱-۴- مقدمه ۱۰۸

۲-۴- اهمیت اقتصادی زیره ۱۰۸

۱-۲-۴- کشورهای وارد کننده و صادر کننده زیره ۱۱۰

۲-۲-۴- روند تولید و صادرات زیره ۱۱۰

۳-۴ مشخصات جامعه مورد بررسی و مشخصات فایل ۱۱۴

۴-۴ ویژگی‌های نمونه مورد بررسی تولید کنندگان زیره ۱۱۵

۱-۴-۴ ویژگی‌های سنی ۱۱۵

۲-۴-۴ سطح تحصیلات ۱۱۶

۳-۴-۴ وضعیت مالکیت اراضی ۱۱۷

۵-۴ ویژگی‌های نمونه مورد بررسی عمده فروشان زیره ۱۱۸

۱-۵-۴ ویژگی‌های سنی ۱۱۸

۲-۵-۴ سطح تحصیلات ۱۱۹

۱-۶-۴ ویژگیهای سنی ۱۲۰

۲-۶-۴ سطح تحصیلات ۱۲۰

۷-۴ انواع بازارهای زیره ۱۲۱

۱-۷-۴ بازار سر مزرعه ۱۲۲

۲-۷-۴ بازار عمده فروشی ۱۲۴

۳-۷-۴ بازار خرده فروشی ۱۲۶

۸-۴ سازمان بازاریابی زیره ۱۲۷

۱-۸-۴ عمده فروشان ۱۲۸

۲-۸-۴ خریدران محلی ۱۲۹

۳-۸-۴ نمایندگان عمده فروش ۱۲۹

۴-۸-۴ میدان داران ۱۳۰

۵-۸-۴ دلالان ۱۳۰

۶-۸-۴ خرده فروشان ۱۳۱

۹-۴ عملیات بازاریابی زیره ۱۳۱

۱-۹-۴ حمل و نقل ۱۳۱

۲-۹-۴ درجه بندی ۱۳۲

۳-۹-۴ استاندارد ۱۳۳

۱-۳-۹-۴ مواد خارجی موجود در زیره ۱۳۳

۲-۳-۹-۴ ویژگی‌های زیره استاندارد شده باید به شرح زیر باشد: ۱۳۴

۴-۹-۴ بسته بندی ۱۳۴

۵-۹-۴ اطلاعات زیر باید بر روی هر بسته یا بر چسب شود: ۱۳۵

۵-۹-۴ انبارداری ۱۳۵

۱۰-۴ اعتبار ۱۳۵

۱۱-۴ مسیر بازاریابی زیره ۱۳۷

۱-۱۱-۴ مسیرهای اصلی بازاریابی زیره ۱۳۸

۱۲-۴ قیمت گذاری ۱۳۸

۱۳-۴ حاشیه بازاریابی ۱۳۹

۱۴-۴ هزینه بازاریابی ۱۴۱

۱۵- ۴ سود بازاریابی ۱۴۴

۱۶-۴ ضریب هزینه بازاریابی ۱۴۵

۱۷-۴ ضایعات ۱۴۶

۱۸-۴ عدم کارایی بازاریابی ۱۴۷

۱۹-۴ شفافیت بازار ۱۴۸

۲۰-۴ ویژگی‌های نمونه مورد بررسی تولید کنندگان زرشک ۱۴۹

۱-۲۰-۴ ویژگی‌های سنی ۱۴۹

۲-۲۰-۴ سطح تحصیلات ۱۵۰

۳-۲۰-۴ وضعیت مالکیت اراضی ۱۵۱

۲۱-۴ ویژگیهای نمونه مورد بررسی عمده فروشان زرشک ۱۵۲

۱-۲۱-۴ ویژگیهای سنی ۱۵۲

۲-۲۱-۴ سطح تحصیلات ۱۵۳

۲۲-۴ ویژگی‌های نمونه مورد برری خرده فروشان زرشک ۱۵۳

۱-۲۲-۴ ویژگی‌های سنی ۱۵۳

۲-۲۲-۴ سطح تحصیلات ۱۵۴

۲۳-۴ انواع بازارهای زرشک ۱۵۵

۱-۲۳-۴ بازار سر مزرعه ۱۵۶

۲-۲۳-۴ بازار خرده فروشی ۱۵۸

۲۴-۴ سازمان بازاریابی ۱۶۰

۱-۲۴-۴ عمده فروشان ۱۶۰

۲-۲۴-۴ خریداران محلی ۱۶۱

۳-۲۴-۴ نمایندگان عمده فروش ۱۶۲

۴-۲۴-۴ میدان داران ۱۶۲

۵-۲۴-۴ دلالان ۱۶۳

۶-۲۴-۴ خرده فروشان ۱۶۳

۲۵-۴ عملیات بازاریابی زرشک ۱۶۴

۱-۲۵-۴ حمل و نقل ۱۶۴

۲-۲۵-۴ درجه بندی ۱۶۴

۳-۲۵-۴ استاندارد ۱۶۶

۴-۲۵-۴ بسته بندی ۱۶۸

۵-۲۵-۴ انبارداری ۱۶۸

۲۶-۴ اعتبار ۱۶۹

۲۷-۴ مسیر بازاریابی زرشک ۱۷۰

۲۸-۴ قیمت گذاری ۱۷۱

۲۹-۴ حاشیه بازاریابی ۱۷۲

۳۰-۴ هزینه‌های بازاریابی ۱۷۳

۳۱-۴ سود بازاریابی ۱۷۷

۳۲-۴ ضریب هزینه بازاریابی ۱۷۹

۳۳-۴ ضایعات ۱۷۹

۳۴-۴ عدم کارایی بازاریابی ۱۸۲

۳۵-۴ شفافیت بازار ۱۸۳

۳۶-۴ مشکلات بازاریابی و صادرات زیره و زرشک ۱۸۴

فصل پنجم

۱-۵- مقدمه ۱۸۸

۲-۵ نتایج و بحث ۱۸۸

۳-۵ پیشنهادات جهت بهبود بازاریابی زیره و زرشک ۱۹۸

منابع ۲۰۵

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.