فایل ورد کامل مطالعه راندمان تولید علوفه در کشت مخلوط سویا و ذرت علوفه‌ای با رویکرد کشاورزی پایدار


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه راندمان تولید علوفه در کشت مخلوط سویا و ذرت علوفه‌ای با رویکرد کشاورزی پایدار دارای ۸۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه راندمان تولید علوفه در کشت مخلوط سویا و ذرت علوفه‌ای با رویکرد کشاورزی پایدار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل مطالعه راندمان تولید علوفه در کشت مخلوط سویا و ذرت علوفه‌ای با رویکرد کشاورزی پایدار۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مطالعه راندمان تولید علوفه در کشت مخلوط سویا و ذرت علوفه‌ای با رویکرد کشاورزی پایدار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مطالعه راندمان تولید علوفه در کشت مخلوط سویا و ذرت علوفه‌ای با رویکرد کشاورزی پایدار :

بررسی راندمان تولید علوفه در کشت مخلوط سویا و ذرت علوفه‌ای

مقدمه:

با نگرش عمیق به تحولات ۵۰ ساله اخیر چنین نتیجه‌گیری می‌شود که به مسأله اکولوژی یعنی رابطه موجودات زنده با محیط توجه نشده و بشر به دخل و تصرفهای بی‌رویه و بیش از حد طبیعی آنرا از حالت اعتدال خارج کرده و بصورت مخاطره‌انگیزی درآورده است.

روند تخریب و بهم خوردن تعادل اکولوژی در حالی ادامه دارد که جمعیت جهان رو به افزایش است و اگر چاره‌ای برای افزایش تولیدات کشاورزی و حفظ محیط زیست نشود بروز قطعی از واقعیت درونیست، بشر تاکنون تدابیر گوناگونی اتخاذ کرده است و بوسیله بکار بردن تکنولوژی استفاده از ژنتیک، دادن کودهای شیمیایی فراوان، بصورت سموم گیاهی و.‌.. توانسته است بخشی از نیاز موادغذایی را بصورت منطقه‌ای برآورد کند. بنابراین باید بفکر تأمین مواد غذایی بدون آلوده کردن محیط زیست طبیعی بود.

برای نیل به این هدف با الهام گرفتن از طبیعت که خود بهترین راهنماست و همچنین بکار بردن تجربیات پیشینیان و با حداکثر استفاده محیطی از قبیل نور، آب و مواد غذایی روشی اتخاذ کرد که بتوان میزان تولیدات کشاورزی را افزایش داد یکی از راههایی که ما را به این هدف نزدیک می‌سازد کشت گیاهان بصورت مخلوط است.

تاریخچه کشت مخلوط:

اگرچه تاریخ رونی برای زراعت چندکشتی و مخلوط وجود ندارد ولی با توجه به شواهدی که اشاره شد رویش گیاهان بصورت توأم سابقه طولانی داشته و احتمالاً تاریخ آن به نخستین دوره‌هائیکه بشر با کشاورزی آشنا گردیده برمی‌گردد.

کشت گیاهان زراعی به صورت توأم از مناطق استوائی شروع شده ناحیه آمازون و حوضه رودخانه‌های زهکشی منطقه orinoco بعنوان یک مرکز زراعت چندکشتی مرکب از گیاهان غده‌ای و دانه‌ای شناسایی شده است.

فایل ورد کامل مطالعه راندمان تولید علوفه در کشت مخلوط سویا و ذرت علوفه‌ای با رویکرد کشاورزی پایدار
فهرست

فصل اول

۱ـ مقدمه…………………………… ۱

۲ـ تاریخچه کشت مخلوط در جهان و ایران …. ۲

فصل دوم

۳ـ مزایای کشت مخلوط ………………… ۴

۴ـ معایب کشت مخلوط…………………. ۱۲

۵ـ روش‌های ارزیابی کشت مخلوط…………. ۱۷

۶ـ عوامل زراعی و محیطی در کشت مخلوط….. ۲۳

۷ـ مشخصات گیاهشناسی ذرت…………….. ۲۷

۸ـ اکولوژی ذرت…………………….. ۳۲

۹ـ عملیات زراعی ذرت………………… ۳۴

۱۰ـ مشخصات گیاهی سویا………………. ۳۶

۱۱ـ اکولوژی سویا…………………… ۴۲

۱۲ـ عملیات زراعی…………………… ۴۳

۱۳ـ آبیاری سویا……………………. ۴۷

۱۴ـ تثبیت ازت در سویا………………. ۴۸

فصل سوم

۱۵ـ مواد و روش‌ها…………………… ۵۲

۱۶ـ فایلات به عمل آمده در مورد کشت سویا و ذرت علوفه‌ای ۵۹

۱۷ـ تأثیر کود ازت در کشت مخلوط سویا و ذرت ۶۰

۱۸- اثر میزان ازت تولیدی توسط سویا در کشت مخلوط سویا و ذرت علوفه‌ای ……………………………. ۶۴

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.