فایل ورد کامل طرح جامع توجیهی و کارآفرینی تولید قند در کارخانه صنعتی چناران با رویکرد توسعه پایدار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل طرح جامع توجیهی و کارآفرینی تولید قند در کارخانه صنعتی چناران با رویکرد توسعه پایدار دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل طرح جامع توجیهی و کارآفرینی تولید قند در کارخانه صنعتی چناران با رویکرد توسعه پایدار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل طرح جامع توجیهی و کارآفرینی تولید قند در کارخانه صنعتی چناران با رویکرد توسعه پایدار۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل طرح جامع توجیهی و کارآفرینی تولید قند در کارخانه صنعتی چناران با رویکرد توسعه پایدار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل طرح جامع توجیهی و کارآفرینی تولید قند در کارخانه صنعتی چناران با رویکرد توسعه پایدار :
فایل ورد کامل طرح جامع توجیهی و کارآفرینی تولید قند در کارخانه صنعتی چناران با رویکرد توسعه پایدار
امروزه در شاخه صنایع غذای قتد به عنوان یکی از محصولات استراتژیک در دنیا شناخته شده است انرژی زیاد در مقدار کمی از این ماده از یک طرف و کاربرد آن در اکثر صنایع نوشابه سازی ، شکلات ، شیرینی و سایر محصولات غذای از طرف دیگر این ماده را به عنوان یک ماده شاخص در صنایع غذای در آورده است لزا امروزه بحث های مختلفی در مورد این ماده عنوان می شود ورود قندهای مصنوعی از جمله ساکارین و سایر ترکیبات که گاهی تا هزار برابر قند معمولی شرینی دارند و گیاه چغندر که گیاهی پرتوقعی از لحاظ آب است و شدیداً نیاز به آب دارد ، همه و همه ممکن است درسال های آخیر تصمیمات چشمگیری را در مورد جایگزینی محصولی دیگر بجای قند عنوان کند و ما در اینجا قصد داریم تا قسمتی از پروسه این محصول را عنوان کنیم.
ساکارز قندی است که از یک ملکول گلوکز و یک ملکول فرکتوز تشکیل شده است که در نیشکر نیز همین قند می باشد کارخانه جات نیشکر عموماً نیشکر را تا به دست آوردن شکر زرد آن می توانند پیش ببرند ولی از آن به بعد تصفیه خانه ها باید شکر زرد را به شکر سفید تبدیل کنند در چغندر قند موادی وجود دارد که در حین پرسه مانع از تشکیل قند می شود که این مواد هر کدام باید به شکلی از آن جدا شوند و جود پرتئین ها، اسید آمینه ، پکتین و… همه وهمه مانع از کار می شود لزا دانشمندان این مواد را به وسیله تعقییر PH شربت بدست آمده از چغندر ، از جریان خارج می کنند.
فایل ورد کامل طرح جامع توجیهی و کارآفرینی تولید قند در کارخانه صنعتی چناران با رویکرد توسعه پایدار
فهرست
عنوان صفحه
۱- مقدمه
۲- پیش گفتار
۳- بررسی فنی
۱-۳ عیار سنج
۲-۳ سیلو
۳-۳ شستشوی چغندر
۴-۳ آسیاب خلال
۵-۳ پیش گرم کن (مایشه)
۶-۳ دیفوزیون
۷-۳ پرشولاژ و اشباه۱و۲ و دکانتور
۸-۳ دستگاه تغلیظ یا اوابراسیون
۹-۳ طباخی
۱۰-۳ سانتریفوژ
۱۱-۳ انرژی حرارتی کارخانه
۴- سیر و توسعه تاریخی کارخانه در طی گذشت ۵۲ سال از تاسیس آن
۵- محصولات فرعی
۶- برسی نیروی انسانی کارخانه قند
۷- تبدیل شکر زرد به سفید
۸- قسمت های مختلف کارخانه
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 