فایل ورد کامل طرح توجیهی و کارآفرینی شناخت و بررسی شرکت ماکارونی تک ماکارون و فرآیندهای تولید آن


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل طرح توجیهی و کارآفرینی شناخت و بررسی شرکت ماکارونی تک ماکارون و فرآیندهای تولید آن دارای ۴۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل طرح توجیهی و کارآفرینی شناخت و بررسی شرکت ماکارونی تک ماکارون و فرآیندهای تولید آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل طرح توجیهی و کارآفرینی شناخت و بررسی شرکت ماکارونی تک ماکارون و فرآیندهای تولید آن۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل طرح توجیهی و کارآفرینی شناخت و بررسی شرکت ماکارونی تک ماکارون و فرآیندهای تولید آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل طرح توجیهی و کارآفرینی شناخت و بررسی شرکت ماکارونی تک ماکارون و فرآیندهای تولید آن :

فایل ورد کامل طرح توجیهی و کارآفرینی شناخت و بررسی شرکت ماکارونی تک ماکارون و فرآیندهای تولید آن

مقدمه

ماکارونی در حال حاضر به عنوان عنصری پر اهمیت در تامین غذای روزانه مردم دنیا از جایگاه ویژه ای برخوردار است .

با توجه به این مهم گروهی از پیشگامان آرد سازی کشور در سال۱۳۷۳ بر آن شدند تا با استفاده از برترین و پیشرفته ترین ماشین الات و فن اوری شرکت بولر سوئیس اقدام به تولید ماکارونی مطابق با استانداردهای بین المللی نمایند که پس از طی مراحل و مسیر های مختلف به این مهم که همانا تاسیس کارخانهای منحصر به فرد در سطح خاور میانه به منزله تولید انواع ماکارونی به نام تک ماکارون بوده نائل آمدند . این ماشین الات پیشرفته تولید ماکارونی همتراز با دیگر کشورهای توسعه یافته جهان بوده و این اولین باری است که یک خط تولید پیوسته ماکارونی در ایران مورد استفاده قرار می گیرد . که در این راستا کیفیت محصولات از سوی مرکز فایلات شرکت بولر در سوئیس مورد تائید قرار گرفته است .

مقدمه

آشنایی با فعالیت های شرکت تولیدی تک ماکارون

فصل اول

شمای کلی مراحل تولید آرد :

کنترل کیفی کارتن :

-آزمونهای مربوط به بسته بندی :

  • دستور العمل شمارش کلی میکروبی ؛

تست تائید باسیلوس سرئوس :

دستور العمل اندازه گیری میکروبی سطوح و هوا :

شرح ازمونهای کنترل کیفی

  • اندازه گیری گلوتن با دستگاه گلوتن ایندکس

فصل دوم

بررس خط تولید :

۲- ۱ – مواد خشک اولیه

  • گلوتن :
  • ریگراند :
  • ویتامین ها :

۲-۲ میکس کردن مواد خشک :

۲-۴- قالب زنی

  • شستشوی قالبها

۲-۶- بسته بندی :

بسته بندی :

فصل سو م

شرح آزمونهای مهم انجام گرفته در آزمایشگاه تک ماکارون

– – نمونه برداری

تعیین روش نمونه گیری و چگونگی اجرای آن

  • نمونه برداری از گلوتن :
  • نمونه برداری از آرد :
  • نمونه برداری از محصول در حین فرایند :
  • نمونه برداری محصول نهایی :
  • نمونه برداری از کاروتن سلوفان و چسب

دستگاههای مورد استفاده شامل :

رطوبت سنج سریع

  • شرح دستگاه رطوبت سنج
  • شرح دستگاه رنگ سنج
  • شرح دستگاه پروتئین سنج :
  • دستگاه اتو کلاو
  • دستگاه الک
  • دستگاه آسیاب
  • دستگاه گلوترک

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.