فایل ورد کامل طرح توجیهی و کارآفرینی تأسیس کارگاه تولید اسکاچ و انواع ظرفشوی دستی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل طرح توجیهی و کارآفرینی تأسیس کارگاه تولید اسکاچ و انواع ظرفشوی دستی دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل طرح توجیهی و کارآفرینی تأسیس کارگاه تولید اسکاچ و انواع ظرفشوی دستی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل طرح توجیهی و کارآفرینی تأسیس کارگاه تولید اسکاچ و انواع ظرفشوی دستی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل طرح توجیهی و کارآفرینی تأسیس کارگاه تولید اسکاچ و انواع ظرفشوی دستی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل طرح توجیهی و کارآفرینی تأسیس کارگاه تولید اسکاچ و انواع ظرفشوی دستی :
فایل ورد کامل طرح توجیهی و کارآفرینی تأسیس کارگاه تولید اسکاچ و انواع ظرفشوی دستی
ما برای شستشوی بهتر ظروف متنوع و زیبایتان ، محصولات متنوع و مرغوبتری داریم .برای سلیقه های مختلف
و با قیمت های مناسبتر . ما می خواهیم از شستشوی ظرف هایتان لذت ببرید. محصولاتمان را خیلی راحت تهیه کنید و به دیگران هم سفارش کنید .
ماموریت
ما سلامتی شما را وظیف خود می دانیم . شما می توانید بدون ترس از زخمی شدن دستان لطیفتان و ترس از تمیز نشدن ظروف زیبایتان با آرامش خاطر به شستشو بپردازید . با محصولاتمان به شما این ارمغان را می دهیم که با آرامش و آسودگی ، خیلی سریعتر و نیز تمیزتر ظرف هایتان را بشویید .
اهداف
۱ .کاهش قیمت این محصول بعنوان یکی از اقلام مصرفی روز مره درمنزل و محل کارتان و حتی ماشینتان
۲ . ایجاد نمایندگی فروش مستقیم و توزیع مناسب در سطح شهر و منطقه برای دسترسی آسان شما
۳ . افزایش تنوع محصولات بر اساس سلایق مختلف
۴ . صادرات محصولات متنوع به خارج از کشور بخصوص کشور های همسایه و نیز کشور های آسیای میانی
۵ . ایجاد اشتغال متناسب با توسع کارگاه
استراتژِی ها
۱ .بازار یابی برای فروش در فروشگاه های زنجیره ای و رستوران ها و آشپز خانه ها
۲ . استقبال و پشتیبانی و سرمایه گذاری از طرح های پیشنهادی سازنده
۳ پیش بینی راهکار های مناسب تر جهت شستشو و نیز تولید دستکش های روکش دار.
۴ . تبلیغات واقعی و موثر برای بهبود روند رو به رشد تولید و فروش محصولات
برنامه ها
۱ . عقد قرارداد با رستوران ها و آشپز خانه ها و فروشگاه های زنجیره ای
۲ . مطالعات برای صادرات حداقل نیمی از محصولات تولید شده به خارج از
کشور
۳ . اقدام به تولید دو شیفت محصولات و افزایش نیروی کار
۴ . تجهیز کارگاه به دستگاه های پیشرفته تر و در صورت امکان ارتقای دستگاه های قبلی
|
عنوان طرح : کارگاه تولید اسکاچ و ظرفشو های دستی |
|
مدت فعالیت اقتصادی(زمان لازم برای راه اندازی تا قبل از بهره برداری-زمان فعالیت در مشاغل ایجاد شده از طرح): از ابتدای شروع کار،به مدت کمتر از سه ماه کارگاه آماد بهره برداری می باشد و پس از آن در کمتر از ۱۸ ماه برگشت سرمایه و بعد از آن سوددهی کامل خواهد بود که با توجه به مصرفی بودن محصول ،زمان ، نامحدود است . |
|
جمع کل هزینه ها : به حروف : یک میلیارد (ریال) ، به عدد ۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰،۱ (ریال) |
|
سهم هزینه های نیروی انسانی(بر حسب درصد): تقریبا در حدود ۴۵% هزینه ها |
|
تعداد همکاران در مرحل اجرا و بهره برداری: از ابتدا تا شروع تولید ۶ نفر و با شروع تولید حداقل ۱۸ نفر |
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 