فایل ورد کامل طرح توجیهی و کارآفرینی تأسیس کارگاه تولید اسکاچ و انواع ظرفشوی دستی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل طرح توجیهی و کارآفرینی تأسیس کارگاه تولید اسکاچ و انواع ظرفشوی دستی دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل طرح توجیهی و کارآفرینی تأسیس کارگاه تولید اسکاچ و انواع ظرفشوی دستی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل طرح توجیهی و کارآفرینی تأسیس کارگاه تولید اسکاچ و انواع ظرفشوی دستی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل طرح توجیهی و کارآفرینی تأسیس کارگاه تولید اسکاچ و انواع ظرفشوی دستی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل طرح توجیهی و کارآفرینی تأسیس کارگاه تولید اسکاچ و انواع ظرفشوی دستی :

فایل ورد کامل طرح توجیهی و کارآفرینی تأسیس کارگاه تولید اسکاچ و انواع ظرفشوی دستی

ما برای شستشوی بهتر ظروف متنوع و زیبایتان ، محصولات متنوع و مرغوبتری داریم .برای سلیقه های مختلف

و با قیمت های مناسبتر . ما می خواهیم از شستشوی ظرف هایتان لذت ببرید. محصولاتمان را خیلی راحت تهیه کنید و به دیگران هم سفارش کنید .

ماموریت

ما سلامتی شما را وظیف خود می دانیم . شما می توانید بدون ترس از زخمی شدن دستان لطیفتان و ترس از تمیز نشدن ظروف زیبایتان با آرامش خاطر به شستشو بپردازید . با محصولاتمان به شما این ارمغان را می دهیم که با آرامش و آسودگی ، خیلی سریعتر و نیز تمیزتر ظرف هایتان را بشویید .

اهداف

۱ .کاهش قیمت این محصول بعنوان یکی از اقلام مصرفی روز مره درمنزل و محل کارتان و حتی ماشینتان

۲ . ایجاد نمایندگی فروش مستقیم و توزیع مناسب در سطح شهر و منطقه برای دسترسی آسان شما

۳ . افزایش تنوع محصولات بر اساس سلایق مختلف

۴ . صادرات محصولات متنوع به خارج از کشور بخصوص کشور های همسایه و نیز کشور های آسیای میانی

۵ . ایجاد اشتغال متناسب با توسع کارگاه

استراتژِی ها

۱ .بازار یابی برای فروش در فروشگاه های زنجیره ای و رستوران ها و آشپز خانه ها

۲ . استقبال و پشتیبانی و سرمایه گذاری از طرح های پیشنهادی سازنده

۳ پیش بینی راهکار های مناسب تر جهت شستشو و نیز تولید دستکش های روکش دار.

۴ . تبلیغات واقعی و موثر برای بهبود روند رو به رشد تولید و فروش محصولات

برنامه ها

۱ . عقد قرارداد با رستوران ها و آشپز خانه ها و فروشگاه های زنجیره ای

۲ . مطالعات برای صادرات حداقل نیمی از محصولات تولید شده به خارج از

کشور

۳ . اقدام به تولید دو شیفت محصولات و افزایش نیروی کار

۴ . تجهیز کارگاه به دستگاه های پیشرفته تر و در صورت امکان ارتقای دستگاه های قبلی

عنوان طرح :

کارگاه تولید اسکاچ و ظرفشو های دستی

مدت فعالیت اقتصادی(زمان لازم برای راه اندازی تا قبل از بهره برداری-زمان فعالیت در مشاغل ایجاد شده از طرح):

از ابتدای شروع کار،به مدت کمتر از سه ماه کارگاه آماد بهره برداری می باشد و پس از آن در کمتر از ۱۸ ماه برگشت سرمایه و بعد از آن سوددهی کامل خواهد بود که با توجه به مصرفی بودن محصول ،زمان ، نامحدود است .

جمع کل هزینه ها :

به حروف : یک میلیارد (ریال) ، به عدد ۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰،۱ (ریال)

سهم هزینه های نیروی انسانی(بر حسب درصد):

تقریبا در حدود ۴۵% هزینه ها

تعداد همکاران در مرحل اجرا و بهره برداری:

از ابتدا تا شروع تولید ۶ نفر و با شروع تولید حداقل ۱۸ نفر

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.