فایل کامل بررسی مصرف سنتی گیاهان دارویی و میزان اثربخشی آن‌ها در کاهش قند خون بیماران دیابتی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل فشرده
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 فایل کامل بررسی مصرف سنتی گیاهان دارویی و میزان اثربخشی آن‌ها در کاهش قند خون بیماران دیابتی دارای ۲۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت فایل کامل بررسی مصرف سنتی گیاهان دارویی و میزان اثربخشی آن‌ها در کاهش قند خون بیماران دیابتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل کامل بررسی مصرف سنتی گیاهان دارویی و میزان اثربخشی آن‌ها در کاهش قند خون بیماران دیابتی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل بررسی مصرف سنتی گیاهان دارویی و میزان اثربخشی آن‌ها در کاهش قند خون بیماران دیابتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل کامل بررسی مصرف سنتی گیاهان دارویی و میزان اثربخشی آن‌ها در کاهش قند خون بیماران دیابتی :

فایل کامل بررسی مصرف سنتی گیاهان دارویی و میزان اثربخشی آن‌ها در کاهش قند خون بیماران دیابتی

فایل کامل بررسی مصرف سنتی گیاهان دارویی و میزان اثربخشی آن‌ها در کاهش قند خون بیماران دیابتی

بیماری دیابت از نارسایی‌های مهم غدد داخلی است که حدود ۱۰۰ میلیون نفر از مردم دنیا مبتلا به آن می‌باشند. سازمان جهانی

بهداشت در آینده‌ای نه چندان دور تعداد بیماران دیابتی را چندین برابر پیش‌بینی می‌کند که در این‌صورت یکی از مهمترین عوامل

مرگ و میر مردم در نیا محسوب می‌گردد.با توجه به نقش گیاهان دارویی در درمان بیماری‌ها، این مطالعه با هدف مروری بر

اثر هیپوگلیسمی گیاهان صورت گرفت. از گذشته بسیار دور تا بحال در طب سنتی استان گلستان، مردم بومی منطقه از ترکیبات

طبیعی و موثر گیاهان دارویی و بومی استان، جهت پیشگیری و کنترل این بیماری استفاده می‌کنند. از این‌رو در این ، فقط

گیاهانی را که در منطقه از آن جهت پیشگیری و درمان بیماری دیابت، توسط مردمی بومی منطقه مورد استفاده قرار می‌گیرند،

را مورد بررسی قرار داده است، مانند: سیر (Allium Sativa )، پیاز (Allium .cepa)، (Allium paradoxum) الزویا پیاز

کوهی برگهای تازه‌ی (Ocimum bassilicum)، ریشه گیاه پنجول (Potentilla fulgns) برگ‌های زیتون (

Olea europea)، پودر برگ و دانه شنبلیله (Trigonella foenum – graecum)، گشنیز (Corianderum sativa)،

یونجه (sativa Medicago )، گزنه (Urtica dioica)، برگ‌های داراواش (Viscum album) گل‌های آقطی (پلم-

Sambucus nigra) و گل‌های انار (Punica granatum). نتایج فایلات آزمایشگاهی و کلینکال، روش عصاره‌گیری، زمان

برداشت گیاه، اندام مورد استفاده، نحوه‌ی مصرف آن در غذا و دارو و به کارگیری آنها به عنوان چاشنی در برنامه‌ی غذایی

بیماران دیابتی که اثرات مفیدی را در کاهش قند خون دارد و جزئیات مکانیسم اثر بخشی مواد موثره‌ی هر یک از گیاهان فوق

مورد بحث قرار گرفت.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.