فایل ورد کامل طرح کارآفرینی احداث کارخانه تولید کنسانتره میوه با رویکرد صنعتی و توسعه صادرات
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل طرح کارآفرینی احداث کارخانه تولید کنسانتره میوه با رویکرد صنعتی و توسعه صادرات دارای ۴۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل طرح کارآفرینی احداث کارخانه تولید کنسانتره میوه با رویکرد صنعتی و توسعه صادرات کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل طرح کارآفرینی احداث کارخانه تولید کنسانتره میوه با رویکرد صنعتی و توسعه صادرات۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل طرح کارآفرینی احداث کارخانه تولید کنسانتره میوه با رویکرد صنعتی و توسعه صادرات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل طرح کارآفرینی احداث کارخانه تولید کنسانتره میوه با رویکرد صنعتی و توسعه صادرات :
فایل ورد کامل طرح کارآفرینی احداث کارخانه تولید کنسانتره میوه با رویکرد صنعتی و توسعه صادرات
قسمتی از متن:
سوابق طرح:
استان اردبیل در شمال فلات ایران با مساحتی بالغ بر ۴/۱۷۹۵۱ کیلومتر مربع (که ۰۹/۱ درصد مساحت کل کشور را تشکیل میدهد) قرار گرفته و رود ارس حدود شمالی آن را با جمهوری آذربایجان تشکیل میدهد. محور اردبیل ـ آستارا، از طریق گردنه حیران مهمترین خط ارتباطی این استان با مرکز کشور میباشد که شهرستانهای استان را از طریق رشت و قزوین با تهران مرتبط میسازد. براساس آخرین تقسیمات کشوری (گزارش اقتصادی ـ اجتماعی استان اردبیل ۱۳۸۲) این استان به مرکزیت شهر اردبیل دارای ۹ شهرستان، ۲۰ شهر، ۲۵ بخش، ۶۶ دهستان و ۱۸۵۵ آبادی میباشد. شهرستانهای این استان شامل اردبیل، بیله سوار، پارس آباد، خلخال، مغان، مشکینشهر، کوثر و نمین میباشند.
مشکینشهر نیز دارای مساحتی برابر با ۲/۳۶۱۵ کیلومتر مربع و دارای چهار بخش، سه شهر و دوازده دهستان است. جمعیت این شهرستان نیز براساس سرشماری سال ۱۳۷۵ حدود ۰۰۰/۱۶۴ نفر میباشد. مقایسه گروههای عمده سنی در سال ۱۳۷۵ (به استناد گزارش فوقالاشاره) نشان میدهد ۵/۵۳ درصد جمعیت استان در گروه سنی بین ۱۵ تا ۶۴ سال قرار میگیرد که در مقایسه با سال ۱۳۶۵ که این درصد ۶/۴۸ و سال ۱۳۵۵ برابر ۹/۲۶ درصد بوده به خوبی اهمیت اشتغالزایی در این استان هویدا میگردد.
مشکینشهر با ۱/۱۴ درصد نرخ بیکاری رتبه دوم را در این استان داراست.
باغهای استان اردبیل شامل باغهای مثمر و غیرمثمر است که در سال زراعی (۸۲-۱۳۸۱) مجموع سطح زیرکشت آن بالغ بر ۲۴۸۸۸ هکتار بوده و تقریبا تمامی آن به صورت آبی بهرهبرداری میشود.
محصولات عمده زیربخش باغبانی استان برحسب میزان تولید به ترتیب سیب، هلو، انگور، زردآلو، گیلاس، آلبالو، شلیل و گردو میباشند. تمام محصولات تولیدی به صورت تازه خوری به مصرف نرسیده و ضروری مینماید، این محصولات که از کیفیت مناسبی نیز برخوردارند در صنایع تبدیلی استفاده شده تا پس از تبدیل به آبمیوه و کنستانتره در زمانهای لازم مورد استفاده قرار گیرند.
۴ـ موضوع و تشریح طرح:
عبارت است از تولید کنستانتره انواع میوه و تولید انواع آبمیوه طبیعی به ظرفیت ۷۰۰۰ تن در سال این واحد تولیدی فعالیت خود را بر تولید کنستانتره و آبمیوه دو محصول عمده منطقه و استان شامل سیب و انگور متمرکز نموده است و در مراحل بعدی تولید با توجه به استعداد و توانایی ماشینآلات و تجهیزات و خطوط بستهبندی با تغییراتی اندک قادر به تولید کنستانتره و آبمیوه و میوهجات نظیر گلابی، هلو، آلو، زردآلو و … خواهد بود.
کنستانتره سیب
جهت تولید کنستانتره سیب که علیالاصول از میوههای درجه ۲ و ۳ از نظر اندازه انتخاب میگردند. ابتدا میوههای تهیه شده (مخصوص صنایع تبدیلی) جمعآوری گردیده و در استخرهای بزرگی به نام سیلو ذخیره میشود که ظرفیت این سیلوها بایستی متناسب با ظرفیت تولید باشد. سپس میوهها ضمن شستشو به داخل سالن هدایت شده و پس از عبور از روی میز سورت (sorting) و جداسازی میوههای خراب و برگ و خاشاک و … توسط چند نفر کارگر وارد دستگاه خردکن (crasher) میشود.
میوه خرد شده توسط یک دستگاه پمپ به داخل مخازن هدایت میشود. به منظور افزایش راندمان آبگیری به داخل مخازن آنزیمهای مختلفی اضافه میگردد و میوه از این پس وارد پروسه آبگیری میشود. آبگیری توسط دستگاههای پرسی انجام میشود که این پرسها دارای انواع مختلفی بوده من جمله پرس تسمهای (belt press) پرس پنوماتیکی میباشد.
از مزایای مهم این دستگاه، بسته بودن محیط عمل و در نتیجه عدم آلودگی محصول و محیط و همچنین دارای بالاترین بازده از نظر استحصال آب موجود در مش میوه میباشد.
کنستانتره تولیدی در مخازن بزرگی از جنس استنلس استیل و در سردخانه ذخیره شده و به تدریج و در صورت نیاز به دو صورت معمولی و اسپتیک بستهبندی میگردد و قابلیت صدور به سایر کشورها و یا انتقال به واحدهای تولید آبمیوه را پیدا میکند. بریکس کنستانتره تولیدی بدین شرح به حدود عدد ۷۰ میرسد. برای تولید آبمیوه نیز در صورت افزودن آب و شکر و سایر افزودنیهای مجاز به کنستانتره و انتقال به خطوط بستهبندی شرایط تولید آبمیوه فراهم میگردد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 