فایل ورد کامل تحلیل اثر مصرف سطوح مختلف کود پتاسیم و محلول‌پاشی عناصر کم‌مصرف بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان رقم کانفتا


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل تحلیل اثر مصرف سطوح مختلف کود پتاسیم و محلول‌پاشی عناصر کم‌مصرف بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان رقم کانفتا دارای ۱۰۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل تحلیل اثر مصرف سطوح مختلف کود پتاسیم و محلول‌پاشی عناصر کم‌مصرف بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان رقم کانفتا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل تحلیل اثر مصرف سطوح مختلف کود پتاسیم و محلول‌پاشی عناصر کم‌مصرف بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان رقم کانفتا۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحلیل اثر مصرف سطوح مختلف کود پتاسیم و محلول‌پاشی عناصر کم‌مصرف بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان رقم کانفتا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل تحلیل اثر مصرف سطوح مختلف کود پتاسیم و محلول‌پاشی عناصر کم‌مصرف بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان رقم کانفتا :

تاثیر مصرف مقادیر مختلف کود پتاسیم و محلول­پاشی عناصر کم­ مصرف بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان رقم کانفتا

چکیده

به منظور بررسی تاثیر مصرف مقادیر مختلف کود پتاسیم و محلول­ پاشی عناصر کم ­مصرف بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان آجیلی رقم کانفتا، آزمایشی طی سال ۱۳۹۰ در روستای فنایی واقع در ۲ کیلومتری شهرستان خوی اجرا گردید. این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی در سه تکرار اجرا شد. در این فایل کود پتاسیم در چهار سطح (مصرف ۵۰% کمتر از توصیه، برابر توصیه، ۵/۱ برابر توصیه کودی و ۲ برابر توصیه کودی) و محلول­پاشی عناصر کم­مصرف بور، آهن و روی بود. نتایج نشان داد که تاثیر کود پتاسیم بر صفات درصد پوکی دانه، وزن صد دانه، عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک، درصد روغن و عملکرد روغن معنی­دار بود. بیشترین عملکرد دانه با ۷/۳۹۳ گرم در مترمربع در تیمار ۲ برابر توصیه کودی بدست آمد. محلول­پاشی عناصر ریزمغذی بر تمام صفات اندازه­گیری شده به جز ارتفاع بوته و قطر ساقه تاثیر معنی­داری داشت. بیشترین عملکرد دانه در محلول­پاشی کود بور بدست آمد. و با میانگین ۰/۳۸۵ گرم در مترمربع در گروه آماری بالاتری قرار گرفت. اثر متقابل پتاسیم و کود­های کم مصرف تنها بر روی درصد پوکی و درصد روغن معنی­دار بود.

کلمات کلیدی: آفتابگردان، پتاسیم، عناصر کم مصرف و عملکرد دانه.

فایل ورد کامل تحلیل اثر مصرف سطوح مختلف کود پتاسیم و محلول‌پاشی عناصر کم‌مصرف بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان رقم کانفتا
فهرست مطالب

عنوان صفحه

چکیده …………………………………………………………………………………………………………. ۱

مقدمه………………………………………………………………………………………………………….. ۲

فصل اول: بررسی منابع

۱-۱- کلیات و بررسی منابع…………………………………………………………………………… ۶

۱-۲-خصوصیات گیاهشناسی…………………………………………………………………………….. ۸

۱-۲-۱-بذر…………………………………………………………………………………………………. ۹

۱-۲-۲- ریشه……………………………………………………………………………………………… ۹

۱-۲-۳- ساقه………………………………………………………………………………………………. ۱۰

۱-۲-۴- برگ………………………………………………………………………………………………. ۱۰

۱-۲-۵- گل………………………………………………………………………………………………… ۱۱

۱-۳- اکولوژی آفتابگردان………………………………………………………………………………. ۱۲

۱-۳-۱- نیاز آبی آفتابگردان …………………………………………………………………………….. ۱۳

۱-۳-۲- خاک ……………………………………………………………………………………………… ۱۴

۱-۴- مراحل نمو آفتابگردان……………………………………………………………………………… ۱۶

۱-۴-۱- مراحل رشد رویشی ……………………………………………………………………………. ۱۶

۱-۴-۲-مراحل رشد زایشی ……………………………………………………………………………… ۱۶

۱-۵-پتاسیم ………………………………………………………………………………………………….. ۱۷

۱-۵-۱- اثر پتاسیم بر عملکرد گیاهان………………………………………………………………….. ۱۸

۱-۵-۲- نقش پتاسیم در فیزیولوژی گیاه………………………………………………………………. ۲۱

۱-۶-تاثیر پتاسیم بر صفات رویشی آفتابگردان ……………………………………………………… ۲۲

۱-۷- تاثیر پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان ……………………………………… ۲۳

۱-۸- تاثیر پتاسیم بر میزان پتاسیم قابل جذب خاک ……………………………………………….. ۲۵

۱-۹- تاثیر پتاسیم بر درصد و عملکرد روغن………………………………………………………… ۲۶

۱-۱۰-عناصر غذایی کم مصرف و اهمیت آنها……………………………………………………….. ۲۷

۱-۱۰-۱- روی………………………………………………………………………………………………. ۲۹

۱-۱۰-۲- نقش روی در گیاه…………………………………………………………………………….. ۲۹

۱-۱۰-۳- آهن …………………………………………………………………………………………….. ۳۲

۱-۱۰-۴- نقش آهن در گیاه……………………………………………………………………………… ۳۲

۱-۷- آهن……………………………………………………………………………………………………. ۲۸

۱-۷-۱- خواص شیمیایی…………………………………………………………………………………. ۲۸

۱-۷-۲- نقش آهن در گیاه……………………………………………………………………………….. ۲۸

۱-۱۰-۵- عنصر بور(B)………………………………………………………………………………….. 36

فصل دوم: مواد و روش ها

۲-۱- زمان، محل و ویژگی های اقلیمی منطقه اجرای آزمایش…………………………………… ۳۸

۲-۲- مشخصات خاک محل آزمایش …………………………………………………………………. ۳۹

۲-۳- طرح آماری مورد استفاده………………………………………………………………………….. ۴۰

۲-۴- عملیات زراعی………………………………………………………………………………………. ۴۱

۲-۵- زمان و روش نمونه برداری ……………………………………………………………………… ۴۲

۲-۵-۱-ارتفاع بوته ……………………………………………………………………………………….. ۴۲

۲-۵-۲-قطر ساقه…………………………………………………………………………………………… ۴۲

۲-۵-۳- قطرطبق……………………………………………………………………………………………. ۴۳

۲-۵-۴-تعداد ردیف دانه در طبق……………………………………………………………………….. ۴۳

۲-۵-۵-تعداد دانه در طبق………………………………………………………………………………… ۴۳

۲-۵-۶-وزن صد دانه………………………………………………………………………………………. ۴۳

۲-۵-۷- نسبت مغز به کل دانه ………………………………………………………………………….. ۴۳

۲-۵-۸-عملکر دانه…………………………………………………………………………………………. ۴۴

۲-۵-۹-عملکرد بیولوژیک ……………………………………………………………………………….. ۴۴

۲-۵-۱۰-شاخص برداشت………………………………………………………………………………… ۴۴

۲-۵-۱۱-درصد پوکی……………………………………………………………………………………… ۴۴

۲-۵-۱۲-تعیین درصد روغن…………………………………………………………………………….. ۴۴

۲-۵-۱۳-عملکرد روغن………………………………………………………………………………….. ۴۶

۲-۶-محاسبات آماری……………………………………………………………………………………… ۴۶

فصل سوم: نتایج و بحث

۳-۱- ارتفاع بوته……………………………………………………………………………………………. ۴۷

۳-۲- قطر ساقه……………………………………………………………………………………………… ۴۸

۳-۳-قطر طبق……………………………………………………………………………………………….. ۴۸

۳-۴-تعداد ردیف دانه در طبق…………………………………………………………………………… ۴۹

۳-۵-درصد پوکی…………………………………………………………………………………………… ۵۰

۳-۶- درصد مغز به کل دانه ……………………………………………………………………………… ۵۲

۳-۷- تعداد دانه پر ………………………………………………………………………………………… ۵۴

۳-۸- وزن صد دانه…………………………………………………………………………………………. ۵۶

۳-۹- عملکرد دانه ………………………………………………………………………………………… ۵۷

۳-۱۰- عملکرد بیولوژیک ………………………………………………………………………………. ۵۸

۳-۱۱- شاخص برداشت …………………………………………………………………………………. ۶۰

۳-۱۲- درصد روغن ………………………………………………………………………………………. ۶۰

۳-۱۳- عملکرد روغن …………………………………………………………………………………… ۶۲

۳-۱۴- ضرایب همبستگی بین صفات مورد بررسی………………………………………………… ۶۵

نتیجه گیری کلی…………………………………………………………………………………………….. ۶۸

پیشنهادات …………………………………………………………………………………………………… ۶۸

فایل ورد کامل تحلیل اثر مصرف سطوح مختلف کود پتاسیم و محلول‌پاشی عناصر کم‌مصرف بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان رقم کانفتا
فهرست منابع و ماخذ ۶۹

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.