فایل ورد کامل تحلیل اثر مصرف سطوح مختلف کود پتاسیم و محلولپاشی عناصر کممصرف بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان رقم کانفتا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل تحلیل اثر مصرف سطوح مختلف کود پتاسیم و محلولپاشی عناصر کممصرف بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان رقم کانفتا دارای ۱۰۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل تحلیل اثر مصرف سطوح مختلف کود پتاسیم و محلولپاشی عناصر کممصرف بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان رقم کانفتا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل تحلیل اثر مصرف سطوح مختلف کود پتاسیم و محلولپاشی عناصر کممصرف بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان رقم کانفتا۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحلیل اثر مصرف سطوح مختلف کود پتاسیم و محلولپاشی عناصر کممصرف بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان رقم کانفتا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل تحلیل اثر مصرف سطوح مختلف کود پتاسیم و محلولپاشی عناصر کممصرف بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان رقم کانفتا :
تاثیر مصرف مقادیر مختلف کود پتاسیم و محلولپاشی عناصر کم مصرف بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان رقم کانفتا
چکیده
به منظور بررسی تاثیر مصرف مقادیر مختلف کود پتاسیم و محلول پاشی عناصر کم مصرف بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان آجیلی رقم کانفتا، آزمایشی طی سال ۱۳۹۰ در روستای فنایی واقع در ۲ کیلومتری شهرستان خوی اجرا گردید. این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار اجرا شد. در این فایل کود پتاسیم در چهار سطح (مصرف ۵۰% کمتر از توصیه، برابر توصیه، ۵/۱ برابر توصیه کودی و ۲ برابر توصیه کودی) و محلولپاشی عناصر کممصرف بور، آهن و روی بود. نتایج نشان داد که تاثیر کود پتاسیم بر صفات درصد پوکی دانه، وزن صد دانه، عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک، درصد روغن و عملکرد روغن معنیدار بود. بیشترین عملکرد دانه با ۷/۳۹۳ گرم در مترمربع در تیمار ۲ برابر توصیه کودی بدست آمد. محلولپاشی عناصر ریزمغذی بر تمام صفات اندازهگیری شده به جز ارتفاع بوته و قطر ساقه تاثیر معنیداری داشت. بیشترین عملکرد دانه در محلولپاشی کود بور بدست آمد. و با میانگین ۰/۳۸۵ گرم در مترمربع در گروه آماری بالاتری قرار گرفت. اثر متقابل پتاسیم و کودهای کم مصرف تنها بر روی درصد پوکی و درصد روغن معنیدار بود.
کلمات کلیدی: آفتابگردان، پتاسیم، عناصر کم مصرف و عملکرد دانه.
فایل ورد کامل تحلیل اثر مصرف سطوح مختلف کود پتاسیم و محلولپاشی عناصر کممصرف بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان رقم کانفتا
فهرست مطالب
عنوان صفحه
چکیده …………………………………………………………………………………………………………. ۱
مقدمه………………………………………………………………………………………………………….. ۲
فصل اول: بررسی منابع
۱-۱- کلیات و بررسی منابع…………………………………………………………………………… ۶
۱-۲-خصوصیات گیاهشناسی…………………………………………………………………………….. ۸
۱-۲-۱-بذر…………………………………………………………………………………………………. ۹
۱-۲-۲- ریشه……………………………………………………………………………………………… ۹
۱-۲-۳- ساقه………………………………………………………………………………………………. ۱۰
۱-۲-۴- برگ………………………………………………………………………………………………. ۱۰
۱-۲-۵- گل………………………………………………………………………………………………… ۱۱
۱-۳- اکولوژی آفتابگردان………………………………………………………………………………. ۱۲
۱-۳-۱- نیاز آبی آفتابگردان …………………………………………………………………………….. ۱۳
۱-۳-۲- خاک ……………………………………………………………………………………………… ۱۴
۱-۴- مراحل نمو آفتابگردان……………………………………………………………………………… ۱۶
۱-۴-۱- مراحل رشد رویشی ……………………………………………………………………………. ۱۶
۱-۴-۲-مراحل رشد زایشی ……………………………………………………………………………… ۱۶
۱-۵-پتاسیم ………………………………………………………………………………………………….. ۱۷
۱-۵-۱- اثر پتاسیم بر عملکرد گیاهان………………………………………………………………….. ۱۸
۱-۵-۲- نقش پتاسیم در فیزیولوژی گیاه………………………………………………………………. ۲۱
۱-۶-تاثیر پتاسیم بر صفات رویشی آفتابگردان ……………………………………………………… ۲۲
۱-۷- تاثیر پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان ……………………………………… ۲۳
۱-۸- تاثیر پتاسیم بر میزان پتاسیم قابل جذب خاک ……………………………………………….. ۲۵
۱-۹- تاثیر پتاسیم بر درصد و عملکرد روغن………………………………………………………… ۲۶
۱-۱۰-عناصر غذایی کم مصرف و اهمیت آنها……………………………………………………….. ۲۷
۱-۱۰-۱- روی………………………………………………………………………………………………. ۲۹
۱-۱۰-۲- نقش روی در گیاه…………………………………………………………………………….. ۲۹
۱-۱۰-۳- آهن …………………………………………………………………………………………….. ۳۲
۱-۱۰-۴- نقش آهن در گیاه……………………………………………………………………………… ۳۲
۱-۷- آهن……………………………………………………………………………………………………. ۲۸
۱-۷-۱- خواص شیمیایی…………………………………………………………………………………. ۲۸
۱-۷-۲- نقش آهن در گیاه……………………………………………………………………………….. ۲۸
۱-۱۰-۵- عنصر بور(B)………………………………………………………………………………….. 36
فصل دوم: مواد و روش ها
۲-۱- زمان، محل و ویژگی های اقلیمی منطقه اجرای آزمایش…………………………………… ۳۸
۲-۲- مشخصات خاک محل آزمایش …………………………………………………………………. ۳۹
۲-۳- طرح آماری مورد استفاده………………………………………………………………………….. ۴۰
۲-۴- عملیات زراعی………………………………………………………………………………………. ۴۱
۲-۵- زمان و روش نمونه برداری ……………………………………………………………………… ۴۲
۲-۵-۱-ارتفاع بوته ……………………………………………………………………………………….. ۴۲
۲-۵-۲-قطر ساقه…………………………………………………………………………………………… ۴۲
۲-۵-۳- قطرطبق……………………………………………………………………………………………. ۴۳
۲-۵-۴-تعداد ردیف دانه در طبق……………………………………………………………………….. ۴۳
۲-۵-۵-تعداد دانه در طبق………………………………………………………………………………… ۴۳
۲-۵-۶-وزن صد دانه………………………………………………………………………………………. ۴۳
۲-۵-۷- نسبت مغز به کل دانه ………………………………………………………………………….. ۴۳
۲-۵-۸-عملکر دانه…………………………………………………………………………………………. ۴۴
۲-۵-۹-عملکرد بیولوژیک ……………………………………………………………………………….. ۴۴
۲-۵-۱۰-شاخص برداشت………………………………………………………………………………… ۴۴
۲-۵-۱۱-درصد پوکی……………………………………………………………………………………… ۴۴
۲-۵-۱۲-تعیین درصد روغن…………………………………………………………………………….. ۴۴
۲-۵-۱۳-عملکرد روغن………………………………………………………………………………….. ۴۶
۲-۶-محاسبات آماری……………………………………………………………………………………… ۴۶
فصل سوم: نتایج و بحث
۳-۱- ارتفاع بوته……………………………………………………………………………………………. ۴۷
۳-۲- قطر ساقه……………………………………………………………………………………………… ۴۸
۳-۳-قطر طبق……………………………………………………………………………………………….. ۴۸
۳-۴-تعداد ردیف دانه در طبق…………………………………………………………………………… ۴۹
۳-۵-درصد پوکی…………………………………………………………………………………………… ۵۰
۳-۶- درصد مغز به کل دانه ……………………………………………………………………………… ۵۲
۳-۷- تعداد دانه پر ………………………………………………………………………………………… ۵۴
۳-۸- وزن صد دانه…………………………………………………………………………………………. ۵۶
۳-۹- عملکرد دانه ………………………………………………………………………………………… ۵۷
۳-۱۰- عملکرد بیولوژیک ………………………………………………………………………………. ۵۸
۳-۱۱- شاخص برداشت …………………………………………………………………………………. ۶۰
۳-۱۲- درصد روغن ………………………………………………………………………………………. ۶۰
۳-۱۳- عملکرد روغن …………………………………………………………………………………… ۶۲
۳-۱۴- ضرایب همبستگی بین صفات مورد بررسی………………………………………………… ۶۵
نتیجه گیری کلی…………………………………………………………………………………………….. ۶۸
پیشنهادات …………………………………………………………………………………………………… ۶۸
فایل ورد کامل تحلیل اثر مصرف سطوح مختلف کود پتاسیم و محلولپاشی عناصر کممصرف بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان رقم کانفتا
فهرست منابع و ماخذ ۶۹
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 