فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید و فرآوری کنسرو ماهی با رویکرد صنعتی و اقتصادی PDF
توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد
فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید و فرآوری کنسرو ماهی با رویکرد صنعتی و اقتصادی PDF دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پی دی اف فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید و فرآوری کنسرو ماهی با رویکرد صنعتی و اقتصادی PDF کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید و فرآوری کنسرو ماهی با رویکرد صنعتی و اقتصادی PDF2 ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید و فرآوری کنسرو ماهی با رویکرد صنعتی و اقتصادی PDF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید و فرآوری کنسرو ماهی با رویکرد صنعتی و اقتصادی PDF :
بسمه تعالی
وزارت تعاون
معاونت طرح وبرنامه
دفتر امور اقتصادی وتسهیلات بانکی
فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید و فرآوری کنسرو ماهی با رویکرد صنعتی و اقتصادی PDF
تهیه شده در سال ۱۳۸۵
خلاصه طرح :
موضوع طرح : تولید کنسرو ماهی
نوع تولیدات : کنسرو ماهی
تعداد شاغلین : ۳۰
مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال)
سرمایه گذاری کل طرح : ۸۲۷۰
سرمایه گذاری ثابت : ۴۱۰۰
سرمایه در گردش : ۳۳۷۰
در آمد سالیانه: ۲۵۰۰۰
سود ویژه : ۱۶۳۶
دوره بازگشت سرمایه : ۳۰ ماه
% نرخ باز دهی سرمایه : ۴۰
مقدمه :
انسان همراهبه ابزیان به عنوان یک منبع غذایی مقوی وسالم توجه داشته
است نخست این ذخیره غذایی را به عنوان یک منبع تمام نشدنی درنظر
گرفته ولی با پیشرفت تکنولوژی وصید ماهیان صنعتی انسان برآن شد
تابرای همه آبزیان صرفه جویی وبرنامه ریزی کند
در این راستا در جهت استفاده بهینه وجلو گیری از فاسد شدن کنسرو سازی
یکی از متداول ترین روشهاست ( کنسرو درصنایع غذایی عبارت است از
ایجاد شرایطی که بتوان محصول مورد نظر رار برای مدت طولانی حفظ
نمود .
فرایند طرح :
مواداولیه برای تهیه کنسرو ماهی
-۱ ماهی : ماهی مناب کنسرو (تن – ساردین – کیلکا – قباد)
اماده سازی ماهی برای کنسرو
-۲ چربیها ونمک
از روغنهای با ثبات وعاری از طعم نا مطلوب استفتده می شود . روغن های گیاهی
بویژه زیتون ارجهیت دارند در صورت استفاده از روغن زیتون بایستی تصفیه شده
وعاری از آب ومواد صمغی باشد گاهی بجای روغن از آب نمک یا سرکه یا آبلیمو به
عنوان قسمت مایع کنسرو ماهی استفاده میشود.
مواد بسته بندی :
بسته بندی کنسرو ماهی معمولا در قوطی های فزی انجام میشود که لزوما بایدقلع
اندود ولاک دار ویپه باشند . به جای قوطی های فلزی از بسته های شیشه ای قابل
انعطاف هم میتوان استفاده کرد اما قابلیت این بسته ها در برابر بسته های فلزی کمتر
می شود
-۱ سرمایه گذاری ثابت طرح :
-۱-۱ زمین محل اجرای طرح :
متراژ زمین قیمت واحد (ریال ) قیمت کل ( میلیون ریال )
۱۲۰۰ ۳۰۰,۰۰۰ ۴۰۰۰
-۲-۱ محوطه سازی :
ردیف شرح مساحت
(مترمربع)
هزینه واحد
( ریال )
هزینه کل
(میلیون ریال)
۱ خاکبرداری و تسطیح ۲۸ ۷۰۰۰ ۴۰۰۰
۲ حصار کشی ۲۶ ۱۰۰ ۲۶۰
۳ فضای سبز ، خیابان کشی ۴۶ ۵۷۵۰۰ ۸۰۰
جمع ۱۰۰
-۱-۳ ساختمانها :
ردیف شرح مساحت زیربنا
(مترمربع)
هزینه واحد هزینه کل
(میلیون ریال )
۱ سالن تولید ۳۲۰ ۸۰۰,۰۰۰ ۴۰۰
۲ انبارها ۱۲۰ ۸۰۰,۰۰۰ ۱۵۰
۳ ساختمان اداری و
سرویس ها
۱۸۰ ۱,۲۰۰,۰۰۰ ۱۵۰
۴ نمازخانه ۳۰ ۱,۰۰۰,۰۰۰ ۳۰
۵ آزمایشگاه
۶ نگهبان وسرایدار ۲۰ ۱,۰۰۰,۰۰۰ ۲۰
سایر ۳۰
جمع ۷۰۰
۸۰۰= ۷۰۰+ ساختمان ومحوطه سازی = ۱۰۰
۱-۴ : تاسیسات و تجهیزات :
ردیف شرح مشخصات
فنی
هزینه کل
(میلیون ریال)
۱ برق رسانی(حق انشعاب نصب تابلوها و
ترانس کابل کشی و سیم کشی های مربوطه)
۲۶۰
۲ آبرسانی(حق انشعاب ولوله گذاری و…) ۱۴۰
۳ گاز رسانی(حق انشعاب ولوله گذاری و…)
۴ امتیاز خط تلفن ۳
۵ ایمنی واطفا حریق ۱۰
۶ وسایل سرمایش وگرمایش ۳۷
۷ مخازن ذخیره سوخت و آب ۵۰
۸ سیستم بخار: براورد تعدادوظرفیت دیگهای
بخار
۱۰۰
۹ تهویه و هوای فشرده ۱۰۰
۱۰ سایر
جمع ۷۰۰
۱-۵ – ماشین الات وتجهیزات و وسایل آزمایشگاهی:
ردیف نام ماشین آلات وتجهیزات و
وسایل ازمایشگاهی
تعداد هزینه واحد
(ریال )
هزینه کل
(میلیون ریال)
۱ دستگاه پرکن ۲۴۰
۲ ماشین دربند ۲۰
۳ اتوکلاو ۵۰
۴ تونل انجماد ۱۰۰
۵ تجهیزات ازمایشگاهی ۶۰۰
۶ تونل اگزوست ۱۰۰
۷ لیبل زن ۲۰
۸ دستگاه تزریق روغن ۸۰
۹ باسکت ۶
۱۰ میز استیل ۲
۱۱
۱۲
جمع ۱۲۰۰
-۱-۶ وسایط نقلیه ووسایل حمل ونقل داخل کارخانه :
ردیف شرح تعداد هزینه واحد
(ریال )
هزینه کل
(میلیون ریال)
۱ گاری حمل ۲۰ ۲,۰۰۰,۰۰۰ ۱۰
۲ نوار نقاله ۱۰ ۵,۰۰۰,۰۰۰ ۲
۳ وانت نیسان یخچالدار ۱۲۰ ۱
۴
۵
۶
۷
۸
جمع ۱۵۰
-۱-۷ تجهیزات اداری وکارگاهی
ردیف شرح هزینه کل (میلیون ریال )
۱ لوازم اداری (میز- صندلی – فایل – گوشی
تلفن و…)
۳۰
۲ لوازم آشپزخانه ۱۰
۳ ابزار آلات کارگاهی ( درصورت نیاز) ۱۰
جمع ۵۰
-۱-۸ هزینه های قبل از بهره برداری :
ردیف شرح هزینه کل (میلیون ریال )
۱ تهیه طرح ونقشه های مربوطه ۴۲
۲ اخذ مجوز تاسیس وسایر مجوزها ۱۰
۳ حقوق ودستمزد نگهبان در دوره سازندگی ۴۸
۴ راه اندازی آزمایشی ( معادل ده روز مواد
اولیه- سوخت و انرژی ودستمزد
۷۰۰
جمع ۸۰۰
جدول هزینه های ثابت طرح :
ردیف شرح هزینه کل (میلیون ریال )
۱ زمین ۱۲۰۰
۲ محوطه سازی و ساختمان ۸۰۰
۳ تاسیسات وتجهیزات ۷۰۰
۴ وسایط نقلیه ۱۵۰
۵ ماشین الات و تجهیزات ۱۲۰۰
۶ تجهیزات اداری وکارگاهی ۵۰
۷ متفرقه و پیش بینی نشده ۱۰۰
۸ هزینه های قبل از بهره برداری ۸۰۰
جمع ۵۰۰۰
-۲ هزینه های جاری طرح
۱-۲ – مواد اولیه وبسته بندی :
ردیف مواداولیه وبسته بندی مصرف سالیانه هزینه واحد
تن ریالی ارزی
هزینه کل
(میلیون ریال)
۱ ماهی صنعتی ۱۱۲۰۰ ۸,۰۰۰,۰۰۰ ۱۴۰۰
۲ قوطی ۵,۲۰۰,۰۰۰ عدد ۷۸۰۰ ۱۵۰۰
۳ روغن مایع ۳۰۰ ۵,۰۰۰,۰۰۰ ۶۰
۴ برچسب ۵,۰۰,۰۰۰ عدد ۵۰ ۱۰
۵ نمک ۱۰ ۲۵۰,۰۰۰ ۴۰
۶ کارتن ۱,۰۰۰,۰۰۰ عدد ۱۴۰ ۱۴۰
۷
۸
۹
۱۰
جمع ۱۹۵۰۰
۲-۲ – حقوق ودستمزد پرسنل غیر تولیدی:
ردیف شرح تعداد حقوق ماهیانه
(ریال )
حقوق سالیانه
(میلیون ریال)
۱ مدیر عامل ۴۸ ۴,۰۰۰,۰۰۰ ۱
۲ اداری مالی ۳۰ ۲,۵۰۰,۰۰۰ ۱
۳ سرایدار ۲۴ ۲,۰۰۰,۰۰۰ ۱
۴ راننده ۲۴ ۲,۰۰۰,۰۰۰ ۱
۵
۶
۷
۸
۹
۱۰
جمع حقوق ۱۲۶ ۴
۸۸/ مزایا وپاداش وحق بیمه کارفرما (معادل ۷۰ % جمع حقوق) ۲
۲۱۴/ جمع کل ۲
۲-۳ – حقوق ودستمزد پرسنل تولیدی:
ردیف شرح تعداد حقوق ماهیانه
(ریال )
حقوق سالیانه
(میلیون ریال)
۱ مدیر تولید ۴۲ ۳,۵۰۰,۰۰۰ ۱
۲ مسئول فنی ۳۶ ۳,۰۰۰,۰۰۰ ۱
۳ کارگران دائمی تولید ۵۷۶ ۲,۰۰۰,۰۰۰ ۲۴
۴
۵
۶
۷
۸
۹
۱۰
جمع حقوق ۶۵۴
۴۵۷/ مزایا وپاداش وحق بیمه کارفرما (معادل ۷۰ % جمع حقوق) ۲
۱۱۱۱/ جمع کل ۸
جمع کل حقوق ومزایای پرسنل :
۱۳۲۶ =۲۱۴/۲+۱۱۱۱/ تولیدی + غیر تولیدی = ۸
۲-۴ – هزینه سوخت وانرژی
ردیف شرح واحد مصرف
سالیانه
هزینه واحد
(ریال)
هزینه کل
(میلیون ریال)
۱ برق مصرفی کیلو وات ساعت ۱۳۰
۲ آب مصرفی متر مکعب ۱۲
۳ گاز مصرفی مترمکعب
سوخت مصرفی :
۴ نفت لیتر
۵ گازوئیل لیتر ۱۰
۶ بنزین لیتر ۸
۷ روغن واسکازین لیتر
جمع ۱۶۰
-۲-۵ استهلاک وتعمیر ونگهداری :
ردیف شرح ارزش داریی استهلاک تعمیرو نگهداری
(میلیون ریال) درصد مبلغ درصد مبلغ
۱ ساختمان ۱۶ ۲ ۸۰ ۱۰ ۸۰۰
۲ تاسیسات ۶۰ ۵ ۱۴۴ ۱۲ ۱۲۰۰
۳ وسایط نقلیه ۱۵ ۱۰ ۳۰ ۲۰ ۱۵۰
۴ ماشین آلات وتجهیزات ۳۵ ۵ ۷۰ ۱۰ ۷۰۰
۵ تجهیزات اداری ۵ ۱۰ ۱۰ ۲۰ ۵۰
جمع ۱۳۱ ۳۲۴
جدول هزینه های جاری طرح
ردیف شرح هزینه کل (میلیون ریال )
۱ مواد اولیه وبسته بندی ۱۹۵۰۰
۲ حقوق و دستمزد ۳۲۶
۳ سوخت و انرژی ۱۶۰
۴ تعمیر ونگهداری ۱۳۱
۵ استهلاک ۳۳۴
۶ هزینه اداری وفروش ( ۱% فروش) ۲۵۰
۷ پیش بینی نشده ۱۹۶
جمع ۲۱۷۰۰
جدول هزینه های ثابت ومتغیر تولید
ردیف شرح هزینه هزینه ثابت هزینه متغیر
(میلیون ریال) درصد مبلغ درصد مبلغ
۱ مواد اولیه وبسته بندی ۱۹۵۰۰ ۱۰۰ ۱۹۵۰۰
۲ حقوق ودستمزد کارکنان
تولیدی
۳۳۳/۵ ۳۰ ۷۷۸/۳ ۷۰ ۱۱۱۱/۸
۳ سوخت وانرژی ۱۲۸ ۸۰ ۳۲ ۲۰ ۱۶۰
۱۰۴/۸ ۸۰ ۲۶/ ۴ تعمیر ونگهداری ۲ ۲۰ ۱۳۱
۶ بیمه کارخانه (دودرهزار
سرمایه ثابت)
۸/۲ ۱۰۰ ۸/۲
۱۰۷/۷ ۶۵ ۵۷/ ۷ پیش بینی نشده ۳ ۳۵ ۱۶۵
۸ استهلاک ۳۲۴ ۱۰۰ ۳۲۴
جمع ۲۰۱۷۴ ۱۲۲۶ ۲۱۴۰۰
سرمایه در گردش:
ردیف شرح هزینه کل
(میلیون ریال )
۱ مواد اولیه ( ۲ ماه مواد اولیه وبسته
بندی)
۳۲۵۰
۲ تنخواه گردان ( ۲۰ روز هزینه تولید
بجز هزینه مواد وبسته بندی)
۱۲۰
جمع ۳۳۷۰
جدول سرمایه گذاری
هزینه های ثابت طرح جمع (میلیون ریال)
سرمایه گذاری ثابت ۴۱۰۰
هزینه های قبل از بهره برداری ۸۰۰
سرمایه در گردش ۳۳۷۰
جمع ۸۲۷۰
-۳ ظرفیت تولید : ۵,۰۰,۰۰۰ تن
-۴ قیمت فروش واحد : ۴۸۰۰ ریال
-۵ فروش کل : ۲۴۰۰۰ میلیون ریال
-۶ قیمت تمام شده هر واحد تولید : ۴۲۸۰ ریال
-۷ محاسبه نقطه سربه سر :
هزینه متغیرتولید- فروش)/هزینه ثابت تولید} )}× درصد نقطه سربه سر= ۱۰۰
{ ۱۲۲۶÷(24000- 20174)}×100= %25
-۸ میزان فروش در نقطه سربه سر :
فروش در نقطه سر به سر={(فروش کل / هزینه متغیر)- ۱} / هزینه ثابت تولید
۱۲۲۶÷{1-(20174÷ 24000)}= 6351
۲۴۰۰۰ = هزینه تولید- فروش کل -۲۱۴۰۰ = -۹ سود ناویژه : ۲۶۰۰
-۱۰ محاسبه سود ویژه :
سود ناویژه : ۳۶۰۰
کسر می شود هزینه های عملیاتی :
( حقوق ودستمزد پرسنل اداری ( ۲۱۴
( هزینه اداری وفروش ( ۲۵۰
( هزینه های عملیاتی ( ۵۶۴
سودعملیاتی ۲۰۳۶
کسر میشود هزینه های غیر عملیاتی شامل:
( استهلاک هزینه های قبل از بهره برداری (دوساله ) ( ۴۰۰
سود ویژه قبل از کسر مالیات ۱۶۳۶
-۱۱ نرخ برگشت سرمایه :
سودویژه ÷ 1636 = سرمایه گذاری ثابت ÷ 4100 =%40
-۱۲ دوره برگشت سرمایه: ۳۰ ماه
فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید و فرآوری کنسرو ماهی با رویکرد صنعتی و اقتصادی PDF
خلاصه طرح :موضوع طرح : تولید کنسرو ماهی نوع تولیدات : کنسرو ماهی تعداد شاغلین : ۳۰
مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال)
سرمایه گذاری کل طرح : ۸۲۷۰
سرمایه گذاری ثابت : ۴۱۰۰
سرمایه در گردش : ۳۳۷۰
در آمد سالیانه: ۲۵۰۰۰
سود ویژه : ۱۶۳۶
دوره بازگشت سرمایه : ۳۰ ماه
% نرخ باز دهی سرمایه : ۴۰
مقدمه :انسان همراهبه ابزیان به عنوان یک منبع غذایی مقوی وسالم توجه داشتهاست نخست این ذخیره غذایی را به عنوان یک منبع تمام نشدنی درنظرگرفته ولی با پیشرفت تکنولوژی وصید ماهیان صنعتی انسان برآن شدتابرای همه آبزیان صرفه جویی وبرنامه ریزی کنددر این راستا در جهت استفاده بهینه وجلو گیری از فاسد شدن کنسرو سازییکی از متداول ترین روشهاست ( کنسرو درصنایع غذایی عبارت است ازایجاد شرایطی که بتوان محصول مورد نظر رار برای مدت طولانی حفظنمود .فرایند طرح :مواداولیه برای تهیه کنسرو ماهی-۱ ماهی : ماهی مناب کنسرو (تن – ساردین – کیلکا – قباد)اماده سازی ماهی برای کنسرو-۲ چربیها ونمکاز روغنهای با ثبات وعاری از طعم نا مطلوب استفتده می شود . روغن های گیاهیبویژه زیتون ارجهیت دارند در صورت استفاده از روغن زیتون بایستی تصفیه شدهوعاری از آب ومواد صمغی باشد گاهی بجای روغن از آب نمک یا سرکه یا آبلیمو بهعنوان قسمت مایع کنسرو ماهی استفاده میشود.مواد بسته بندی :بسته بندی کنسرو ماهی معمولا در قوطی های فزی انجام میشود که لزوما بایدقلعاندود ولاک دار ویپه باشند . به جای قوطی های فلزی از بسته های شیشه ای قابل ا نعطاف هم میتوان استفاده کرد اما قابلیت این بسته ها در برابر بسته های فلزی کمترمی شود-
سود ناویژه : ۳۶۰۰کسر می شود
هزینه های عملیاتی 🙁 حقوق ودستمزد پرسنل اداری ( ۲۱۴( هزینه اداری وفروش ( ۲۵۰( هزینه های عملیاتی ( ۵۶۴
سودعملیاتی ۲۰۳۶کسر میشود
هزینه های غیر عملیاتی شامل:( استهلاک هزینه های قبل از بهره برداری (دوساله ) ( ۴۰۰سود ویژه قبل از کسر مالیات ۱۶۳۶-۱۱
نرخ برگشت سرمایه :سودویژه ÷ 1636 =
سرمایه گذاری ثابت ÷ 4100 =%40-12
دوره برگشت سرمایه: ۳۰ ماه
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 