فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید صنعتی شکلات و تافی با ظرفیت سالانه ۶۰۰ تن و تحلیل بازار مصرف PDF


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل پی دی اف
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید صنعتی شکلات و تافی با ظرفیت سالانه ۶۰۰ تن و تحلیل بازار مصرف PDF دارای ۱۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید صنعتی شکلات و تافی با ظرفیت سالانه ۶۰۰ تن و تحلیل بازار مصرف PDF  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید صنعتی شکلات و تافی با ظرفیت سالانه ۶۰۰ تن و تحلیل بازار مصرف PDF2 ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید صنعتی شکلات و تافی با ظرفیت سالانه ۶۰۰ تن و تحلیل بازار مصرف PDF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید صنعتی شکلات و تافی با ظرفیت سالانه ۶۰۰ تن و تحلیل بازار مصرف PDF :

طرح توجیهی تولید شکلات و تافی

ظرفیت: ۶۰۰ تن در سال

تهیه شده در سال ۱۳۸۵

بسمه تعالی

وزارت تعاون

معاونت طرح و برنامه

دفتر امور اقتصادی و تسهیلات بانکی

۱

فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید صنعتی شکلات و تافی با ظرفیت سالانه ۶۰۰ تن و تحلیل بازار مصرف PDF

طرح:دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت صنایع و معادن

ظرفیت اسمی تولیدات: ۶۰۰ تن

نوع تولیدات: شکلات و تافی

تعداد شاغلین: ۱۸ نفر

سرمایه گذاری کل طرح: ۳۳۷۵.۵۷ میلیون ریال

سرمایه گذاری ثابت: ۲۱۵۹.۱۴ میلیون ریال

سرمایه در گردش: ۴۳. ۱۲۱۶ میلیون ریال

درآمد سالیانه:۹۶۰۰

سود ویژه: .۵۴۹.۱۴

دوره بازگشت سرمایه: ۳.۸

نرخ بازدهی سرمایه: %۲۶.۳

طرح توجیهی تولید شکلات و تافی

مشخصات سرمایه گذاری طرح:

مقدمه :

شکلات کاکائویی و تافی به عنوان ماده غذایی انرژی زا و مصرفی می باشد که بیشتر بعنوان تنقلات مصرف می شود.

شکلات و تافی در شرایط عادی محیط دو ماه ماندگاری دارد. چنانکه بیش از یکسال در انبار بماند خواص و کیفیت خود

را از دست می دهد. انبار محصول شکلات و تافی بایستی دارای جریان هوای مناسب باشد. انبار شکلات باید با رطوبت

نسبی ۶۰ % و درجه حرارت ۱۶ تا ۱۸ درجه سانتیگراد باشد. تحت این شرایط شکلات بمدت ۶ ماه با کیفیت خوب باقی

خواهد ماند. به طور کلی شکلات باید در درجه حرارت های پایین نگهداری شود.

چنانچه این محصول با نسبت درصدهای لازم در فرمول تولید شود رقیبی برای کالاهای مشابه خارجی می باشد و

همچنین می تواند جهت صادرات در بازارهای خارجی منطقه استفاده گردد.

دانه های کاکائو ممکن است از نظر اسانس به دو گروه اصلی تقسیم شوند گروه اول شامل دانه های قوی از نظر اسانس و

گروه دوم انواع دانه های ضعیف از نظر اسانس خواهد بود. در صنعت شکلات از دو نوع دانه کاکائو استفاده می گردد، گروه

اول دانه های خوب بوده که محصول آن کره کاکائو است و معادل ۵۶ % کاکائوی خالص است . گروه دوم دانه های

متوسط و ضعیف است که محصول آن پودر کاکائو بوده و معادل ۴۴ % کاکائو خواهد بود. پودر کاکائو معمولا بین ۸ تا ۲۷

درصد چربی دارد . در صنعت شکلات سازی ، دانه های بو داده شده پس از آسیاب به صورت مس ( لیکور ) در می آید.

روش تولید :

با توجه به تنوع طلبی شکلات و تافی ، تولید آن دارای مراحل مختلف بوده و با عنایت به درصد کاکائو ، گلوکز و

همچنین مواد افزودنی مصرفی در هنگام تولید فرمولهای مختلفی را دارا می باشد. لیکن از نظر کلی و به طور اختصار به

شرح خط تولید می پردازیم.

ابتدا شکر سفید مورد مصرف را داخل آسیاب ریخته تا از صورت دانه بندی به صورت پودر شکر درآید و سپس آب و شیر

خشک و روغن را به پودر شکر افزوده و همه را در دیگ پخت دو جداره قرار می دهیم. محلول به دست آمده به طرف

دیگ تافی هدایت می شود و در دیگ تافی کاکائو ( به صورت پودر یا کره کاکائو ) و لستین و انواع اسانس مصرفی و سایر

افزودنی ها به آن اضافه شده و به وسیله میکسر بالای دیگ به هم آمیخته گشته و خمیری یکنواخت تشکیل می گردد.

که بعد از توقف کوتاهی شکلات آماده است. به طرف دستگاه پرکن هدایت می گردد و بعد از شکل گرفتن توسط دستگاه

فرم دهنده به ماشین بسته بندی منتقل شده و در دستگاه مذکور با رعایت نکات بسته بندی مناسب که ممکن است به

صورت کاغذ مومی آلومینیومی و یا سولفان باشد، بسته بندی شده و جهت جلوگیری از فاسد شدن و تغییر شکل در

داخل فریزر قرار گرفته و بعد از مدت کوتاهی به داخل کارتن انتقال یافته و سپس به انبار محصول تولیدی حمل

می گردد.

لازم به ذکر است که در مورد تولید تافی پس از دستگاه فرم دهنده به فر پخت منتقل شده و از آنجا به دستگاه بسته

بندی انتقال می یابد. اصولا شکلات در شکل های مختلف ، بنابر تقاضای بازار تولید می شود، ولی بهترین اندازه از نظر

وزن ۱۵ الی ۳۵ گرم می باشد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.