فایل ورد کامل بررسی اصول بهداشت و علوم تغذیه در قرآن کریم و پیامدهای آن در سلامت انسان


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل بررسی اصول بهداشت و علوم تغذیه در قرآن کریم و پیامدهای آن در سلامت انسان دارای ۹۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل بررسی اصول بهداشت و علوم تغذیه در قرآن کریم و پیامدهای آن در سلامت انسان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل بررسی اصول بهداشت و علوم تغذیه در قرآن کریم و پیامدهای آن در سلامت انسان۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل بررسی اصول بهداشت و علوم تغذیه در قرآن کریم و پیامدهای آن در سلامت انسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل بررسی اصول بهداشت و علوم تغذیه در قرآن کریم و پیامدهای آن در سلامت انسان :

فایل ورد کامل بررسی اصول بهداشت و علوم تغذیه در قرآن کریم و پیامدهای آن در سلامت انسان

مقدمه:

سپاس ویژه خداوندی است که مخلوقات را به بهترین صورت تدبیر فرمود و زمین وآسمانها را آفرید و آب گوارا از عصاره بخارات نازل کرد و بدان وسیله دانه‌ها و گیاهان را به وجود آورد و روزیها و خوردنیها را مقدر و به وسیله خوردنیها، قوای جانداران را حفظ کرد و با اطعام بندگان با غذاهای پاکیزه به طاعات و اعمال شایسته آنان کمک کرد.

انسان دارای دو بعد است: بعد روحانی و بعد جسمانی.

همانطور که بعد روحانی او نیازمند معنویات و ارتباط با عالم معناست، جسم انسان هم برای اینکه روح او را همراهی کند نیازمند عوامل مادی است.

انسان برای اینکه شاداب و سرزنده باشد باید هم تغذیه روحی داشته باشد و هم تغذیه جسمی درست است که تغذیه از عوامل مادی است و موجب شادابی جسم انسان می‌شود ولی بعید نیست که اثرات روحی هم داشته باشد و برای همین توجه به تغذیه و نوع آن قابل بررسی است و توجهات خاص خود را می‌طلبد.

«انسان اشرف مخلوقات است» توجه به همین جمله کوتاه می‌تواند آدمی را از حیوانیت دور سازد و او را در مسیر معرفهالله قرار دهد و این امکان‌پذیر نیست مگر توجه به همه ابعاد انسان اعم از عبادی، معنوی، روحی، جسمی و … .

و در این میان توجه به «بهداشت علوم تغذیه» از ضروریات می‌باشد.

تعریف موضوع:

موضوعی که در این مجموعه مورد بررسی قرار گرفته است با عنوان «فایل ورد کامل بررسی اصول بهداشت و علوم تغذیه در قرآن کریم و پیامدهای آن در سلامت انسان» است که همانطور که از اسمش مشخص است به علوم تغذیه‌ای انسان و بهداشت آن با توجه به آیات مربوط به آن پرداخته است. در تعریف علوم تغذیه همین بس که «یک سری نیازهای غریزی و جسمی است که انسان برای به دست آوردن قوای جسمی و انجام فعالیت‌های روزانه و برآوردن نیاز جسمی خود به آن رو می‌آورد» اما فقط خوردن و برآوردن نیاز مهم نیست بلکه از چه خوردن و کیفیت و کمیت آن مهم است که تحت عنوان بهداشت تغذیه بررسی می‌شود، که هم اثر جسمی خوب و هم اثر روحی خوب داشته باشد.

فایل ورد کامل بررسی اصول بهداشت و علوم تغذیه در قرآن کریم و پیامدهای آن در سلامت انسان
فهرست مطالب

عنوان صفحه

کلیات……………………………………………………………………………………………………….

مقدمه………………………………………………………………………………………………………. ۶

تعریف موضوع…………………………………………………………………………………………… ۶

اهمیت موضوع…………………………………………………………………………………………… ۷

پیشینه موضوع……………………………………………………………………………………………. ۸

سؤال اصلی……………………………………………………………………………………………….. ۸

فرضیه……………………………………………………………………………………………………… ۸

سؤالهای فرعی…………………………………………………………………………………………… ۸

روش فایل……………………………………………………………………………………………… ۸

چکیده……………………………………………………………………………………………………… ۹

فصل اول…………………………………………………………………………………………………. ۱۰

معنای لغوی و اصطلاحی……………………………………………………………………………… ۱۱

اکل…………………………………………………………………………………………………………. ۱۱

شرب………………………………………………………………………………………………………. ۱۱

طعام………………………………………………………………………………………………………… ۱۱

طیب……………………………………………………………………………………………………….. ۱۲

طیبات……………………………………………………………………………………………………… ۱۲

غذا………………………………………………………………………………………………………….. ۱۴

غذای حلال……………………………………………………………………………………………….. ۱۴

غذای حرام……………………………………………………………………………………………….. ۱۵

غذای پاک و طیب………………………………………………………………………………………. ۱۵

فصل دوم…………………………………………………………………………………………………. ۱۷

مقدمه………………………………………………………………………………………………………. ۱۸

زمان و موقع خوردن……………………………………………………………………………………. ۱۸

بهداشت و مستحبات غذا خوردن……………………………………………………………………. ۲۰

فصل سوم………………………………………………………………………………………………… ۲۸

بخش الف………………………………………………………………………………………………… ۲۹

مقدمه………………………………………………………………………………………………………. ۳۰

بخش الف: تغذیه و اثرات جسمی آن………………………………………………………………. ۳۱

بیان نکات اخلاقی و بهداشتی عبس/۲۴……………………………………………………………. ۳۲

غذا و سلامتی…………………………………………………………………………………………….. ۳۴

علائم تغذیه خوب………………………………………………………………………………………. ۳۴

تکریم انسان با غذا………………………………………………………………………………………. ۳۵

موهبت تغذیه درست…………………………………………………………………………………… ۳۶

تغذیه و سلامتی اعصاب……………………………………………………………………………….. ۴۱

تأثیر غذا در زیبایی انسان……………………………………………………………………………… ۴۲

تغذیه و کنترل میل جنسی……………………………………………………………………………… ۴۲

کم‌خوری و طول عمر…………………………………………………………………………………… ۴۳

کم‌خوری و سلامتی…………………………………………………………………………………….. ۴۶

اثرات تربیتی روزه………………………………………………………………………………………. ۴۸

اثرات بهداشتی و درمانی روزه……………………………………………………………………….. ۴۸

اثرات پرخوری…………………………………………………………………………………………… ۵۰

ارتباط بین تغذیه و انواع بیماریها…………………………………………………………………….. ۵۱

بخش ب………………………………………………………………………………………………….. ۵۳

بخش ب: غذاها و میوه های خاص (قرآنی)………………………………………………………. ۵۴

انجیر……………………………………………………………………………………………………….. ۵۴

زیتون………………………………………………………………………………………………………. ۵۵

انگور……………………………………………………………………………………………………….. ۵۶

رطب……………………………………………………………………………………………………….. ۵۸

خواص غذایی و درمانی خرما………………………………………………………………………… ۵۸

عسل……………………………………………………………………………………………………….. ۵۹

شیر…………………………………………………………………………………………………………. ۶۲

انار………………………………………………………………………………………………………….. ۶۳

سبزی و خیار و سیر و عدس و پیاز………………………………………………………………… ۶۴

کدو…………………………………………………………………………………………………………. ۶۶

گوشت (تازه)…………………………………………………………………………………………….. ۶۷

کاهو………………………………………………………………………………………………………… ۶۸

فصل چهارم……………………………………………………………………………………………… ۶۹

طلب حرام (حرامخوری)………………………………………………………………………………. ۷۰

انواع تقسیمات مال……………………………………………………………………………………… ۷۱

خوردنیهای حلال………………………………………………………………………………………… ۷۴

ویژگی رزق انسان………………………………………………………………………………………. ۷۶

رابطه بین طیبات و عمل صالح……………………………………………………………………….. ۸۱

ارتباط زهد با غذا……………………………………………………………………………………….. ۸۳

نتیجه‌گیری………………………………………………………………………………………………… ۸۶

فایل ورد کامل بررسی اصول بهداشت و علوم تغذیه در قرآن کریم و پیامدهای آن در سلامت انسان
فهرست منابع و مآخذ………………………………………………………………………………….. ۸۷

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.