فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی فرآوری و بستهبندی آجیل و خشکبار با ظرفیت سالانه ۱۰۰۰ تن و تحلیل بازار PDF
توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد
فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی فرآوری و بستهبندی آجیل و خشکبار با ظرفیت سالانه ۱۰۰۰ تن و تحلیل بازار PDF دارای ۱۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پی دی اف فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی فرآوری و بستهبندی آجیل و خشکبار با ظرفیت سالانه ۱۰۰۰ تن و تحلیل بازار PDF کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی فرآوری و بستهبندی آجیل و خشکبار با ظرفیت سالانه ۱۰۰۰ تن و تحلیل بازار PDF2 ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی فرآوری و بستهبندی آجیل و خشکبار با ظرفیت سالانه ۱۰۰۰ تن و تحلیل بازار PDF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی فرآوری و بستهبندی آجیل و خشکبار با ظرفیت سالانه ۱۰۰۰ تن و تحلیل بازار PDF :
به ظرفیت ۱۰۰۰ تن
تهیه شده در سال ۱۳۸۵
طرح توجیهی
فرآوری و بسته بندی آجیل و خشکبار
بسمه تعالی
وزارت تعاون
معاونت طرح و برنامه
دفتر امور اقتصادی و تسهیلات بانکی
۱
خلاصه طرح:
موضوع طرح:
دستگاه صادره کننده مجوز:
ظرفیت اسمی تولیدات: ۱۰۰۰ تن
نوع تولیدات: انواع خشکبار بسته بندی شده
تعداد شاغلین: ۲۰ نفر
سرمایه گذاری کل طرح: ۶۳۶۱.۴۱ میلیون ریال
سرمایه گذاری ثابت: ۲۸۹۸.۹۸ میلیون ریال
سرمایه در گردش: ۳۴۶۲.۴۳ میلیون ریال
درآمد سالیانه: ۲۵۷۰۷.۵۰ میلیون ریال
سود ویژه: ۲۱۸۷.۰۰ میلیون ریال
دوره بازگشت سرمایه: ۱.۳ سال
نرخ بازدهی سرمایه: % ۷۷.۴ درصد
مشخصات سرمایه گذاری طرح:
فرآوری و بسته بندی آجیل و خشکبار
وزارت صنایع و معادن
۲
مقدمه:
بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. از
بسته بندی تا هشت هزار سال پیش آماری در دست است که به صورت ظروف ساخته شده از حصیر و همچنین
ظروف گلی و لعابی در بین النهرین و مصر بوده است.
استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا میبخشد در کسب سهم بالاتری از
بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است.
و نقش Protective نظریه پردازان بازاریابی ، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش
چنانکه از واژه به کار گرفته شده برای این نقش ها نیز برمیاید نقش نخست به وجه نگهداری و . Promotive
دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره دارد.
از دیگر سو توجه ناکافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته است که محصولات مختلف غذایی کشور
علیرغم دارا بودن کیفیت بسیار خوب در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره ای آلودگیهای ثانویه و یا عرضه در اندازه
ها و اشکالی خارج از استاندارد یا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهای جهانی راه یافته و مسیر را برای افزایش
سطح تولید داخلی هموار نمایند. بدیهی است با اجرای طرح های فرآوری و بسته بندی بهداشتی ، محصولات
غذایی تولیدی کشور ، قابلیت رقابت با محصولات مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت.
در طرح حاضر انواع خشکبار پس از بوجاری به نمک و جوهر لیمو آغشته و در تابه برشته می گردند. پس از
خنک شدن و انجام عمل بسته بندی، محصول نهایی به انبار انتقال می یابد.
۳
۰.۰۰۰۰۰۱
قیمت واحد قیمت کل
(ریال) (میلیون ریال)
۲۵۰ ۱۰۰۰۰۰
۰.۰۰۰۰۰۱
مساحت هزینه واحد هزینه کل
(متر مربع) (ریال) (میلیون ریال)
۱ خاکبرداری ۱۲۵ ۵۰۰۰۰ ۲۵۰۰
۲ حصارکشی ۴۵ ۱۵۰۰۰۰ ۳۰۰
۳ فضای سبز ، خیابان کشی ۲۰۰ ۲۰۰۰۰۰ ۱۰۰۰
۳۷۰ – –
۰.۰۰۰۰۰۱
مساحت زیر بنا هزینه واحد هزینه کل
(متر مربع) (ریال) (میلیون ریال)
۱ انبار مواد اولیه ۴۴۰ ۱۱۰۰۰۰۰ ۴۰۰
۲ انبار محصول ۳۳۰ ۱۱۰۰۰۰۰ ۳۰۰
۳ سالن تولید ۵۴۰ ۱۲۰۰۰۰۰ ۴۵۰
۴ آزمایشگاه ۴۵ ۱۵۰۰۰۰۰ ۳۰
۵ اداری و رفاهی ۹۰ ۱۲۰۰۰۰۰ ۷۵
۶ نگهبانی ۲۰ ۱۰۰۰۰۰۰ ۲۰
۱۴۶۵ – ۱۲۷۵
جمع
جمع
-۳-۱ ساختمانها:
ردیف
ردیف شرح
-۱ سرمایه گذاری ثابت طرح
-۱-۱ زمین محل اجرای طرح:
۲۵۰۰
متراژ زمین
شرح
-۲-۱ محوطه سازی:
۴
هزینه کل
(میلیون ریال)
۲ آبرسانی( حق انشعاب و لوله کشی و … ) ۰.۷۵ اینچ ۱۵
۳ تاسیسات گرمایش و سرمایش ۱۸
۴ منبع سوخت پنج هزار لیتری ۱۲
۵ تجهیزات اطفای حریق ۱۲
جمع ۹۷
-۴-۱ تأسیسات و تجهیزات:
۴۰
شرح
۱
برق رسانی( حق انشعاب و صب تابلو و ترانس و کابل
کشی و سیم کشی های مربوطه) ۲۵ کیلووات
ردیف مشخصات فنی
۵
۰.۰۰۰۰۰۱
هزینه واحد هزینه کل
(ریال) (میلیون ریال)
۲ گردگیر ۶ ۳۰۰۰۰۰۰ ۲
۳ بوجاری و الواتور ۵۶ ۲۸۰۰۰۰۰۰ ۲
۴ خشک کن و برشته کن ۸ ۴۰۰۰۰۰۰ ۲
۵ کمپرسور و نمک پاش ۱۸ ۹۰۰۰۰۰۰ ۲
۶ تابه برقی ۸ ۴۰۰۰۰۰۰ ۲
۷ نوارنقاله ۴۰ ۲۰۰۰۰۰۰۰ ۲
جمع – – ۲۹۶
ردیف نام ماشین آلات و تجهیزات و وسایل
آزمایشگاهی
دستگاه بسته بندی گرانول ۲۰ تا ۱۰۰۰ گرمی
۲۰ تا ۶۰ بسته در دقیقه) )
-۵-۱ ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی :
تعداد
۱
۱۶۰ ۸۰۰۰۰۰۰۰ ۲
۶
قیمت واهد هزینه کل
(ریال) (میلیون ریال)
۱ وانت نیسان ۱۸۰ ۹۰۰۰۰۰۰۰ ۲
۲ چرخ دستی ۱.۵ ۷۵۰۰۰۰ ۲
۱۸۱.۵ – –
هزینه کل
(میلیون ریال)
۱۵ ۱
۵ ۲
۱۰ ۳
۳۰
هزینه کل
(میلیون ریال)
۲۵ ۱
۲۰ ۲
۱۰ ۳
۲۰ ۴
۷۵
اخذ جواز تاسیس و سایر مجوزها
حقوق و دستمزد نگهبان در دوره سازندگی
شرح
شرح
لوازم اداری(میز- صندلی- فایل- گوشی تلفن و …)
-۷-۱ تجهیزات اداری و کارگاهی:
-۶-۱ وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه:
تعداد
جمع
ردیف
ردیف
لوازم آشپزخانه
ابزار آلات کارگاهی (درصورت نیاز)
شرح
تهیه طرح و نقشه های مربوطه
جمع
-۸-۱ هزینه های قبل از بهره برداری:
ردیف
جمع
آموزش
۷
هزینه کل
(میلیون ریال)
۱ زمین ۲۵۰
۲ محوطه سازی و ساختمانها ۱۸۳۵
۳ تاسیسات ۹۷
۴ وسایط نقلیه ۱۸۱.۵
۵ ماشین آلات و تجهیزات ۲۹۶.۰
۶ تجهیزات اداری و کارگاهی ۳۰
۷ هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده( ۵ % جمع بالا) ۱۳۴.۴۸
۸ هزینه های قبل از بهره برداری ۷۵
جمع ۲۸۹۸.۹۸
ردیف شرح
هزینه های ثابت طرح
۸
۹.۲
مصرف سالیانه هزینه کل
(تن) ریالی(هزار ریال) ارزی (دلار) (میلیون ریال)
۱ پسته ۲۸۰۰ ۳۵۰۰۰ ۸۰
۲ نخود خام ۵۷۶.۰ ۹۶۰۰ ۶۰
۳ تخمه کدو ۳۶۰۰ ۲۰۰۰۰ ۱۸۰
۴ تخمه جابونی ۲۰۰۰.۰ ۲۰۰۰۰ ۱۰۰
۵ تخمه آفتابگردان ۴۱۶۰ ۱۶۰۰۰ ۲۶۰
۶ فندق ۲۷۵۰.۰ ۵۵۰۰۰ ۵۰
۷ نمک ۷.۲ ۳۰۰ ۲۴
۸ جوهر لیمو ۳۶.۰ ۱۲۰۰۰ ۳
۹ بادام زمینی ۴۲۵۰ ۱۷۰۰۰ ۲۵۰
۱۰ سلوفون ( و چاپ ) ۱۰۸ ۱۳۵۰۰ ۸
۱۱ کیسه ده کیلویی (عدد) ۲۰ ۰.۲ ۱۰۰۰۰۰
۲۰۳۰۷.۲ ۰ ۱۹۸۴۰۰.۲ ۱۰۱۰۱۵
هزینه واحد
-۲ هزینه های جاری طرح:
جمع
ردیف شرح
-۱-۲ مواد اولیه و بسته بندی:
۹
حقوق ماهیانه حقوق سالیانه
(ریال) (میلیون ریال)
۱ مدیر طرح ۴۸ ۴۰۰۰۰۰۰ ۱
۲ کارمند مالی و اداری ۶۰ ۲۵۰۰۰۰۰ ۲
۳ انباردار ۳۰ ۲۵۰۰۰۰۰ ۱
۴ نگهبان و سرایدار ۴۸ ۲۰۰۰۰۰۰ ۲
۱۸۶ – ۶
۱۳۰.۲
۳۱۶.۲
حقوق ماهیانه حقوق سالیانه
(ریال) (میلیون ریال)
۱ مسئول فنی ۳۶ ۳۰۰۰۰۰۰ ۱
۲ کارگر ماهر ۱۰۵.۶ ۲۲۰۰۰۰۰ ۴
۳ کارگر ساده ۱۵۱.۲ ۱۸۰۰۰۰۰ ۷
۴ راننده ۴۸ ۲۰۰۰۰۰۰ ۲
۳۴۰.۸ – ۱۴
۲۳۸.۵۶
۵۷۹.۳۶
۸۹۵.۵۶
-۲-۲ حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی:
تعداد
مزایا و پاداش و حق بیمه کارفرما (معادل ۷۰ % جمع حقوق)
جمع کل
جمع
ردیف شرح
مزایا و پاداش و حق بیمه کارفرما (معادل ۷۰ % جمع حقوق)
جمع کل
جمع
جمع کل حقوق و مزایای پرسنل : تولیدی + غیر دولتی
ردیف شرح
-۳-۲ حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی:
تعداد
۱۰
هزینه واحد هزینه کل
(ریال) (میلیون ریال)
۱ نفت سفید لیتر ۲ ۲۰۰ ۱۰۰۰۰
۲ بنزین لیتر ۹.۶ ۸۰۰ ۱۲۰۰۰
۳ برق کیلووات ساعت ۱۶ ۲۰۰ ۸۰۰۰۰
۴ آب متر مکعب ۵.۲۵ ۱۵۰۰ ۳۵۰۰
۵ روغن واسکازین لیتر ۱ ۱۰۰۰۰ ۱۰۰
۳۳.۸۵ – –
ارزش دارایی
(میلیون ریال) درصد مبلغ درصد مبلغ
۱ محوطه سازی و ساختمانها ۳۶.۷ ۲ ۱۸۳.۵ ۱۰ ۱۸۳۵
۲ تاسیسات و تجهیزات ۴.۸۵ ۵ ۱۱.۶۴ ۱۲ ۹۷
۳ وسایط نقلیه ۱۸.۱۵ ۱۰ ۳۶.۳ ۲۰ ۱۸۱.۵
۴ ماشین آلات و تجهیزات ۱۴.۸۰ ۵ ۲۹.۶ ۱۰ ۲۹۶
۵ تجهیزات اداری و کارگاهی ۳ ۱۰ ۶ ۲۰ ۳۰
۷۷.۵۰ – ۲۶۷.۰۴ –
-۴-۲ هزینه سوخت و انرژی:
واحد
جمع
ردیف شرح مصرف سالیانه
تعمیر و نگهداری
جمع
-۵-۲ استهلاک و تعمیر و نگهداری:
ردیف شرح استهلاک
۱۱
هزینه
(میلیون ریال)
۱ مواد اولیه و بسته بندی ۲۰۳۰۷.۲۰
۲ حقوق و دستمزد ۸۹۵.۵۶
۳ سوخت و انرژی ۳۳.۸۵
۴ تعمیر و نگهداری ۷۷.۵۰
۵ استهلاک ۲۶۷.۰۴
۱۰۶۵.۷۱ ( ۶ پیش بینی نشده ( ۵%جمع ردیف ۱ الی ۴
۲۲۶۴۶.۸۶
هزینه
(هزار ریال) درصد مبلغ درصد مبلغ
۱ مواد اولیه و بسته بندی ۲۰۳۰۷ ۱۰۰ ۰ ۰ ۲۰۳۰۷
۲ حقوق و دستمزد کارکنان ۲۶۹ ۳۰ ۶۲۷ ۷۰ ۸۹۶
۳ سوخت و انرژی ۲۷ ۸۰ ۷ ۲۰ ۳۴
۴ تعمیر و نگهداری ۶۲ ۸۰ ۱۶ ۲۰ ۷۸
۵ هزینه اداری و فروش ( ۱% فروش) ۲۵۷ ۱۰۰ ۰ ۰ ۲۵۷
۶ بیمه کارخانه(دو در هزار سرمایه ثابت) ۰ ۰ ۶ ۱۰۰ ۶
۷ پیش بینی نشده ۶۹۳ ۶۵ ۳۷۳ ۳۵ ۱۰۶۶
۸ استهلاک ۰ ۰ ۲۶۷ ۱۰۰ ۲۶۷
۲۱۶۱۵ – ۱۲۹۵ – ۲۲۹۱۰
جدول هزینه های جاری طرح
جمع
ردیف شرح
هزینه ثابت هزینه متغیر
-۶-۲ جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید:
جمع
ردیف شرح
۱۲
هزینه کل
(هزار ریال)
۱ مواد اولیه ( ۲ ماه مواد اولیه و بسته بندی) ۳۳۸۴.۵۳
۳۴۶۲.۴۳
جمع
(میلیون ریال)
۱ سرمایه گذاری ثابت ۲۸۲۳.۹۸
۲ هزینه های قبل از بهره برداری ۷۵.۰۰
۳ سرمایه درگردش ۳۴۶۲.۴۳
۶۳۶۱.۴۱
۷۷.۹۰
جدول سرمایه گذاری:
سرمایه در گردش:
جمع
ردیف شرح
۲
تنخواه گردان ( ۲۰ روز هزینه های تولید به جزء هزینه مواد
اولیه و بسته بندی)
جمع
ردیف هزینه های طرح
۱۳
جمع کل (میلیون ریال)
۳۷۸۴
۶۹۳
۴۷۲۸
۲۶۴۰
۵۲۹۱
۳۴۸۴
۵۰۸۷.۵
میلیون ریال ۲۷۹۷.۷۷ سود ناویژه = – فروش سالیانه
میلیون ریال
میلیون ریال
میلیون ریال
۶۷۰۰۰
بادام زمینی در بسته بندی ۹۰۰ گرمی
۱۰۵۰۰
۲۴۰۰۰
۲۴۰۰۰
۱۸۵۰۰
پسته در بسته بندی ۹۰۰ گرمی
مقدار (بسته) ارزش واحد (ریال)
۸۶۰۰۰
۳ – قیمت تمام شده هر واحد تولید:
۴ – قیمت فروش کالا :
ریال
هزینه ثابت تولید
۱۵۶۷۵۴.۹۰
۲۵۷۰۷.۵
محاسبه نقطه سر به سر :
۴۴۰۰۰
نخودچی در بسته بندی ۹۰۰ گرمی
کل درآمد فروش ۲۵۷۰۷.۵
۱۸۵۰۰
تخمه آفتابگردان در بسته بندی ۹۰۰ گرمی
فندق در بسته بندی ۹۰۰ گرمی ۵۲۰۰۰
۲۷۵۰۰۰
= قیمت تمام شده واحد محصول
۱۰۰× = درصد % ۳۱.۶
=
جمع هزینه های سالیانه تولید
ظرفیت سالیانه تولید
شرح
هزینه متغیر تولید- فروش
– هزینه های اداری و فروش
۳۱۶.۲۰
۲۵۷.۰۸
محاسبه سود ویژه :
کسر می شود: هزینه های عملیاتی شامل:
سود ناویژه : ۲۷۹۷.۷۷
– حقوق و دستمزد پرسنل اداری
هزینه های تولید سالیانه
۶۶۰۰۰
سود ناویژه :
میلیون ریال =
میزان فروش در نقطه سر به سر :
تخمه کدو در بسته بندی ۹۰۰ گرمی
تخمه جابونی در بسته بندی ۹۰۰ گرمی
۱۹۷۰۰۰
۱۱۰۰۰۰
۲۸۶۰۰۰
۸۱۳۴.۱۴
هزینه ثابت
۱-
هزینه متغیر
فروش کل
۱۴
میلیون ریال
میلیون ریال
میلیون ریال
میلیون ریال ۵۲۸۸.۹۵
میلیون ریال ۴۹۸۴.۴۱
سود عملیاتی : ۲۲۲۴.۵۰
کسر می شود: هزینه های غیرعملیاتی شامل:
– استهلاک هزینه های قبل از بهره برداری (دو ساله) ۳۷.۵۰
– سود ویژه قبل از کسر مالیات ۲۱۸۷.۰۰
نرخ بازدهی سرمایه :
= درصد % ۷۷.۴
سود ویژه قبل از کسر مالیات
سرمایه گذاری ثابت
دوره بازگشت سرمایه :
= سال ۱.۳
سرمایه گذاری ثابت طرح
سود ویژه قبل از کسر مالیات
فروش کل
درصد =
فروش کل
ارزش افزوده ناخالص
ارزش افزوده ناخالص :
ارزش افزوده ناخالص =( تعمیر و نگهداری + سوخت و انرژی + مواد اولیه و بسته بندی)-(فروش کل)
۱۹.۴%
ارزش افزوده خالص =( استهلاک قبل از بهره برداری + استهلاک دارائیها)-(ارزش افزوده ناخالص)
= ارزش افزوده ناخالص به فروش
= ارزش افزوده خالص به فروش
= درصد % ۲۰.۶
ارزش افزوده خالص
۱۵
فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی فرآوری و بستهبندی آجیل و خشکبار با ظرفیت سالانه ۱۰۰۰ تن و تحلیل بازار PDF
بسمه تعالی وزارت تعاون معاونت طرح و برنامه دفتر امور اقتصادی و تسهیلات بانکی۱
خلاصه طرح:
موضوع طرح:دستگاه صادره کننده مجوز:
ظرفیت اسمی تولیدات: ۱۰۰۰ تن
نوع تولیدات: انواع خشکبار بسته بندی شده
تعداد شاغلین: ۲۰ نفر
سرمایه گذاری کل طرح: ۶۳۶۱.۴۱ میلیون ریال
سرمایه گذاری ثابت: ۲۸۹۸.۹۸ میلیون ریال
سرمایه در گردش: ۳۴۶۲.۴۳ میلیون ریال
درآمد سالیانه: ۲۵۷۰۷.۵۰ میلیون ریال
سود ویژه: ۲۱۸۷.۰۰ میلیون ریال
دوره بازگشت سرمایه: ۱.۳ سال
نرخ بازدهی سرمایه: % ۷۷.۴ درصد
مشخصات سرمایه گذاری طرح:فرآوری و بسته بندی آجیل و خشکباروزارت صنایع و معادن۲مقدمه:بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. ازبسته بندی تا هشت هزار سال پیش آماری در دست است که به صورت ظروف ساخته شده از حصیر و همچنینظروف گلی و لعابی در بین النهرین و مصر بوده است.استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا میبخشد در کسب سهم بالاتری ازبازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است.و نقش Protective نظریه پردازان بازاریابی ، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقشچنانکه از واژه به کار گرفته شده برای این نقش ها نیز برمیاید نقش نخست به وجه نگهداری و . Promotiveدوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره دارد.از دیگر سو توجه ناکافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته است که محصولات مختلف غذایی کشورعلیرغم دارا بودن کیفیت بسیار خوب در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره ای آلودگیهای ثانویه و یا عرضه در اندازهها و اشکالی خارج از استاندارد یا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهای جهانی راه یافته و مسیر را برای افزایشسطح تولید داخلی هموار نمایند. بدیهی است با اجرای طرح های فرآوری و بسته بندی بهداشتی ، محصولاتغذایی تولیدی کشور ، قابلیت رقابت با محصولات مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت.در طرح حاضر انواع خشکبار پس از بوجاری به نمک و جوهر لیمو آغشته و در تابه برشته می گردند. پس ازخنک شدن و انجام عمل بسته بندی، محصول نهایی به انبار انتقال می یابد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 