فایل ورد کامل گزارش کارآموزی موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج و بررسی فرآیندهای تحقیقاتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل گزارش کارآموزی موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج و بررسی فرآیندهای تحقیقاتی دارای ۱۶۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل گزارش کارآموزی موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج و بررسی فرآیندهای تحقیقاتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل گزارش کارآموزی موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج و بررسی فرآیندهای تحقیقاتی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل گزارش کارآموزی موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج و بررسی فرآیندهای تحقیقاتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل گزارش کارآموزی موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج و بررسی فرآیندهای تحقیقاتی :
فایل ورد کامل گزارش کارآموزی موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج و بررسی فرآیندهای تحقیقاتی در۱۵۲ صفحه ورد قابل ویرایش
«فایل ورد کامل گزارش کارآموزی موسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج و بررسی فرآیندهای تحقیقاتی
فهرست مطالب»
عنوان |
شماره صفحه |
تاریخچه |
۱ |
بخش فایلات سیب زمینی و پیاز |
۱۲ |
قسمت اول: سیب زمینی |
|
|
مقدمه |
۴۰ |
|
طبقه بندی |
۴۲ |
|
گیاه شناسی |
۴۴ |
|
گلدهی در سیب زمینی |
۴۶ |
|
طبقه بندی و مراکز پراکنش سیب زمینی |
۴۷ |
|
عادت رشد |
۴۸ |
|
سیستم تولید بذر گواهی شده در کانادا |
۵۸ |
|
آبیاری |
۶۰ |
|
نیازهای غذایی سیب زمینی |
۶۴ |
|
زمان برداشت |
۷۳ |
|
فیزیولوژی پس از برداشت |
۷۷ |
|
گواهی بذور سیب زمینی |
۸۵ |
|
هدفهای اصلاحی سیب زمینی |
۸۶ |
|
طرح در حال اجرا در مؤسسه بررسی سیب زمینی |
۱۰۱ |
عنوان |
شماره صفحه |
قسمت دوم: پیاز |
|
|
پیشینه |
۱۴۵ |
|
رده بندی گیاهی |
۱۴۵ |
|
ترکیب پیاز |
۱۴۶ |
|
بو و طعم پیاز |
۱۴۶ |
|
ارقام پیاز |
۱۴۷ |
|
سطح زیر کشت |
۱۴۹ |
|
تولید |
۱۵۱ |
|
عملکرد |
۱۵۲ |
|
فرایند تولید |
۱۵۴ |
|
انبار کردن |
۱۶۷ |
|
طرح های در حال اجراء در مؤسسه بر روی پیاز |
۱۶۹ |
|
منابع و مأخذ |
۱۷۷ |
تاریخچه:
تاریخچه تحققات اصلاح نباتات در ایران و تاسیس مؤسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر.
سیر تحول فایلات اصلاح نباتات ایران را به طور اختصار می توان به سه دوره تقسیم نمود:
دوره اول:
این دوره با تاسیس مدرسه فلاحت و سپس دانشکده کشاورزی کرج (زیر نظر وزارت کشاورزی) آغاز و ۲۰ سال به طول می انجامد. این دوره بیشترین موانع را در خود داشته است. زیرا برای تغییر روش های قدیمی و دلبستگی های تعصب آمیزی که مالکان و کشاورزان آن زمان در استفاده از روش های قدیمی داشتند نیاز فراوانی به افراد تحصیل کرده و آشنا به کشاورزی نوین بود.
در همین دوره تاسیسات فنی و مزارع آزمایشی مستقلی برای انجام یک سلسله آزمایشات در جنب دانشکده ایجاد شد. از حدود سال ۱۳۱۰ تهیه بذور مرغوب در مزارع آزمایشی باغ فردوس مدرسه عالی فلاحت آغاز شد و در زمینه غلات، حبوبات و سبزیجات و انواع بذر پنبه نمونههائی از کل کشور جمع آوری و در مزارع کاشته و مطالعه گردید.
در آن زمان طبق تقاضای اداره کل فلاحت و صناعت وقت ارقام مختلف چغندر قند نیز از کشورهای آلمان، دانمارک، بلژیک و شوروی سابق جمع آوری و مورد آزمایش قرار گرفت. از اواخر سال ۱۳۱۱ آزمایشات مقدماتی چغندر قند، پنبه، غلات و ازدیاد بذر در مزارع باغ فردوس مدرسه عالی فلاحت شروع و اولین بنگاه اصلاح نباتات ورامین در ایران در سال ۱۳۱۴ در کرج تأسیس گردید که وظیفه اصلی آن اصلاح و تهیه بذر چغندر قند بود. در همان تاریخ مقدمات اصلاح و تهیه بذر غلات نیز در کرج فراهم شد. در اواخر سال ۱۳۱۵ در ورامین بعنوان یکی از مناطق مهم پنبه خیز کشور بنگاه اصلاح نباتات تاسیس و نسبت به تهیه بذر الیت پنبه و همچنین انواع گندم اقدام نمود.
دوره دوم:
این دوره تقریبا با خاتمه جنگ جهانی دوم آغاز و تاسیس موسسه فایلات اصلاح و تهیه نهال و بذر در سال ۱۳۳۹ ادامه یافت. در واقع این دوره با آغاز پیدایش و گسترش سریع روش ها و ابزار کشاورزی نوین در کشورهای پیشرفته شروع گردید. این دوره را می توان دوران آمادگی و تلاش کادر متخصص و مرحله اصلاح بذر و نهال نامید. در این دوره بسیاری از متخصصین تحصیل کرده کشاورزی در جهت رفع وضع نابسامان بذر و نهال در کشور اقدام به انجام یک رشته مطالعات و آزمایشات مقدماتی نمودند. این امر ابتدا در مراکز اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج و ورامین که امکانات بهتری داشتند آغاز شد.
از سال ۱۳۲۵ فایلات باغبانی نیز با جمع آوری گونههای مختلفی از میوه جات سردسیری داخلی و خارجی و احداث باغ کلکسیون در کرج آغاز شد. این امر در مورد مرکبات در شمال و در زمینه خرما در جنوب انجام گردید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 