فایل ورد کامل بررسی چرم مصنوعی و تأثیر فرمولاسیون بر ویژگی‌های فیزیکی همراه با آزمون کدرشدن


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل بررسی چرم مصنوعی و تأثیر فرمولاسیون بر ویژگی‌های فیزیکی همراه با آزمون کدرشدن دارای ۹۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل بررسی چرم مصنوعی و تأثیر فرمولاسیون بر ویژگی‌های فیزیکی همراه با آزمون کدرشدن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل بررسی چرم مصنوعی و تأثیر فرمولاسیون بر ویژگی‌های فیزیکی همراه با آزمون کدرشدن۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل بررسی چرم مصنوعی و تأثیر فرمولاسیون بر ویژگی‌های فیزیکی همراه با آزمون کدرشدن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل بررسی چرم مصنوعی و تأثیر فرمولاسیون بر ویژگی‌های فیزیکی همراه با آزمون کدرشدن :

فایل ورد کامل بررسی چرم مصنوعی و تأثیر فرمولاسیون بر ویژگی‌های فیزیکی همراه با آزمون کدرشدن

مقدمه:

همانطور که می‌دانیم چربهای مصنوعی برخلاف چرم‌های طبیعی که پس از دباغی کردن پوست گوسفند تهیه می‌گردند از مواد پلیمری که سنجش اعظم آن را پلی‌وینیل کلراید تشکیل می‌دهد تشکیل یافته‌اند.

پلی‌وینیل کلراید (P.V.C) در سال ۱۸۳۵ در یک فایل آزمایشگاهی شناخته شد. اما به دلیل اقتصادی یک قرن بود در دهه ۱۹۲۰ وقتی که صنعت پلاستیک پیشرفت کرد شناخته شد. با وجود این پلاستیک‌های با وزن مولکولی پائین باعث مهاجرت آنها به سطح و سپس تبخیر آنها می‌شد. این اتلاف خود باعث شکنندگی می‌شد که برای رفع این مشکل سطح P.V.C قالب‌ریزی شده را چرب می‌کند که بویی شبیه پلاستی سایزر (نرم کننده) داشت و باعث رونیامدن مشتری‌ها به آن می‌شد. ایجاد حالت پلاستیکی بوسیله مخلوط کردن P.V.C با مواد پلیمری به زودی معلوم کرد که بهترین پاسخ به این مشکل است.

مواد مخلوطی با P.V.C در دهه ۱۹۲۰ معرفی شدند. در سال ۱۹۲۸ اولین اختراعاتی که ثبت شد ماده ته‌نشین شده بوسیله I.G.Farbenindustrie و کربید و کربنهای شیمیایی برای مخلوط لاتکس PVC با پلی‌وینیل استات (PVAC) و پلی‌وینیل کلراید- CO- وینیل استات) PVCAC با ۸۰ تا ۹۵ درصد وزن VC بود. این مخلوط عایق رطوبتی به عنوان جانشین چرم استفاده می‌شد.

(Voss & Dickhansen, 1930, 1933, 1934, 1936, 1935) این اولین استفاده از پلیمر جهت سازگار کنندگی بود.

ماده اولیه لوله P.V.C را از موادی با نام تجاری Vinolit که محصول شرکت آلمان است تهیه می‌کنند (شرکت شاهین پلاستیک) سپس این پودر Vinolit را با روغنی به نام DOP که مخفف (دی اتیل هگزیل فتالات) است مخلوط می‌نمایند و سپس توسط پره‌هایی آنها را Mix می‌کنند. محصول در بشکه‌های بزرگ و به شکل خمیری مانند درمی‌آید در اینجا می‌توان براساس سفارش مشتری رنگ مورد دلخواه را اضافه نمود. پس از اضافه کردن محلول رنگی دوباره محلول را هم می‌زنند و سپس در بشکه‌هایی نگهداری و سریعاً (حدوداً تا نیم ساعت) استفاده می‌نمایند.

نحوه تولید چرم مصنوعی بدین شکل است که از کاغذی به نام کاغذ ماموت به عنوان زمینه‌ای که محلول فوق را روی آن قرار دهند استفاده می‌شود- علت نامگذاری این کاغذ بدین منظور است که کلمه ماموت به معنای فیل و به علت چین و چروکهای روی پوست فیل و تشابه آن با طرح‌های کاغذ فوق می‌باشد- کاغذ ماموت پس از خریداری از زیر غلتک‌هایی عبور کرده تا کاملاً صاف شود (چین و چروکهای فیلی روی کاغذ باقی است) سپس پس از عبور از چند غلتک و صاف شدن سطح کاغذ به زیر یک سینی که محلول رنگ و مواد پلیمری است هدایت می‌شود نحوه کار بدین شکل است که مواد مخلوطی پلیمری درون بشکه توسط دستگاه مکش (Suction) کشیده و روی این سینی روان می‌شود. سپس بوسیله یک تیغه در پشت این سینی مواد پلیمری به صورت یک لایه روی کاغذ ماموت پهن می‌گردد (کاغذ ماموت از زیر این سینی عبور می‌کند و سینی دارای سوراخ‌هایی برای عبور مواد پلیمری و انتقال آن روی کاغذ می‌باشد.)

پس از عبور از این مرحله یک لایه مواد پلیمری روی کاغذ روان شده که وارد یک دستگاه پخت هیتر (استنتر) می‌شود دمای این هیتر حدوداً ۱۷۰ درجه سانتیگراد است که توسط روغن داغ می‌شود این استنتر دارای ۸ شبکه و ۲ Zoon تنظیم می‌باشد.

پس از عبور از استنتر دوم یک لایه دیگر مواد پلیمری به مواد قبلی اضافه و وارد هیتر دوم می‌شود در اینجا هم این هیتر دارای ۸ شبکه و ۲ Zoon تنظیم است و نهایتاًدر مرحله سوم براساس سفارش مشتری می‌تواند یک لایه پارچه تریکو نیز به پشت چرم اضافه شده و لایه سوم پلیمر به مواد قبلی اضافه ‌شوند- و در هیتر آخر که دارای ۲۰ شبکه و ۴ Zoon و شیر تنظیم است می‌شود- سپس چرم پس از عبور از هیتر تثبیت انتهایی خارج و بوسیله غلتک Calender خنک می‌شود. در انتهای کار یک غلتک جدا کننده برای جدا کردن کاغذ ماموت و چرم تشکیل شده وجود دارد که طرحهای موجود در کاغذ ماموت را به پشت کار درحقیقت روی کار ما در آینده خواهد بود انتقال داده است و ظاهری زیبا و مشابه چرم طبیعی را به چرم خواهد داد.

همانطور که قبلاً گفتم در زمان تهیه خمیر پلیمری از رنگ براساس سفارش مشتری استفاده که این همان رنگ‌های چاپی بوده و معمولاً از حلالهایی مثل Mek که عبارت است (Methil Ethil Keton) وسیکوهگزانون و تولوئن استفاده می‌شود.

برای فشار نیاوردن رولها از عصایی استفاده شده تا رولها روی یکدیگر فشار نیاورند و از انتها، رولها جمع و به سالن کنترل کیفی برای انجام آزمایشات ارسال می‌گردند.

حال به منظور کار عملی کاربردی موارد ذیل پیشنهاد می‌گردد:

فایل ورد کامل بررسی چرم مصنوعی و تأثیر فرمولاسیون بر ویژگی‌های فیزیکی همراه با آزمون کدرشدن
فهرست مطالب

عنوان صفحه

تقدیر

پیشگفتار

مقدمه (چکیده)…………………………………………………………………………………………. ۱

– فصل اول (مباحث نظری)

پلی‌وینیل کلراید (P.V.C)…………………………………………………………………………….. 6

مخلوط‌های PVC-NBR………………………………………………………………………………… 10

مخلوط‌های PVC-ACRYLIC………………………………………………………………………….. 16

مخلوط‌های PVC-ELATOMER……………………………………………………………………….. 25

مخلوط‌های PVC-POLYALKENE……………………………………………………………………. 27

مخلوط‌های PVC-CPE, PVC-CSR…………………………………………………………………… 30

مخلوط‌های PVC-poly urethane……………………………………………………………………. 37

مخلوط‌های PVC-EVAC,PVC/EVAC-VC…………………………………………………………… 39

مخلوط‌های PVC-ABS………………………………………………………………………………… 43

مخلوط‌های رزین مهندسی و PVC

آلیاژ با PVC……………………………………………………………………………………………. 48

آلیاژ با COPO…………………………………………………………………………………………. 49

عنوان صفحه

آلیاژ با PC………………………………………………………………………………………………. 51

آلیاژ با POM…………………………………………………………………………………………… 52

آلیاژ با PI………………………………………………………………………………………………… 52

آلیاژ با PVP…………………………………………………………………………………………….. 54

– Reasons for benefits and problems of blending………………………………………. 55

– فصل دوم (مباحث عملی)

یک فوم از چه اجزائی تشکیل شده است؟……………………………………………………. ۵۹

عناوین آزمایشات صورت گرفته روی فوم…………………………………………………. ۵۹

آزمایش اول (اگر افزایش مواد فوم‌از با پارامترهای فوم Dop= 65gr)…………….. 61

آزمایش دوم (اثر افزایش Dop بر پارامترهای فوم)………………………………………. ۶۲

آزمایش سوم (اثر افزایش مواد فوم‌از بر پارامترهای فوم Dop= 85 gr)………….. 62

آزمایش چهارم (اثر افزایش کربنات کلسیم بر پارامترهای فوم)…………………….. ۶۳

آزمایش پنجم (اثر افزایش ASUA بر پارامترهای فوم)………………………………….. ۶۴

فرمول ماده فوم‌از و درصد ترکیبات آن……………………………………………………… ۶۴

– فصل سوم (تست کدر شدن- بخارگرفتگی (fogging) روی منسوجات و چرم

موضوع و زمینه کاربرد……………………………………………………………………………. ۶۶

مبنای آزمایش…………………………………………………………………………………………. ۶۶

عنوان صفحه

تعریف عبارات و علائم……………………………………………………………………………… ۶۷

تجهیزات و شناساگرها……………………………………………………………………………… ۶۷

آماده‌سازی نمونه‌ها…………………………………………………………………………………. ۷۲

روش انجام آزمایش…………………………………………………………………………………. ۷۳

تشریح نتایج…………………………………………………………………………………………….. ۷۹

گزارش آزمایش………………………………………………………………………………………. ۸۳

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.