فایل ورد کامل گزارش کارآموزی اصلاح و بهنژادی ذرت، سویا و سورگوم در ایستگاه تحقیقات کشاورزی عراقمحله
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل گزارش کارآموزی اصلاح و بهنژادی ذرت، سویا و سورگوم در ایستگاه تحقیقات کشاورزی عراقمحله دارای ۵۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل گزارش کارآموزی اصلاح و بهنژادی ذرت، سویا و سورگوم در ایستگاه تحقیقات کشاورزی عراقمحله کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل گزارش کارآموزی اصلاح و بهنژادی ذرت، سویا و سورگوم در ایستگاه تحقیقات کشاورزی عراقمحله۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل گزارش کارآموزی اصلاح و بهنژادی ذرت، سویا و سورگوم در ایستگاه تحقیقات کشاورزی عراقمحله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل گزارش کارآموزی اصلاح و بهنژادی ذرت، سویا و سورگوم در ایستگاه تحقیقات کشاورزی عراقمحله :
فایل ورد کامل گزارش کارآموزی اصلاح و بهنژادی ذرت، سویا و سورگوم در ایستگاه تحقیقات کشاورزی عراقمحله در ۵۴ صفحه ورد قابل ویرایش
فایل ورد کامل گزارش کارآموزی اصلاح و بهنژادی ذرت، سویا و سورگوم در ایستگاه تحقیقات کشاورزی عراقمحله
فهرست مطالب
عنوان صفحه
تشکر و قدردانی ۱
مقدمه ۲
ذرت خوشه ای sorghum sp 3
اکولوژی سورگوم ۴
خصوصیات گیاه شناسی سورگوم ۵
انواع مختلف سورگوم ۸
خصوصیات زراعی ذرت خوشه ای ۸
عملیات داشت ۱۱
برداشت سورگوم ۱۲
منشاء ، گونه ها و نژادها ۱۶
گیاه شناسی با گلدهی و کنترل گرده افشانی ۱۷
روشهای خودگشنی و تلاقی ۱۸
تولید بذر سورگوم هیبرید ۲۰
هدف های اصلاحی ۲۰
بیماریها ۲۱
ذرت معمولی corn 25
مشخصات گیاهشناسی ذرت ۲۶
اکولوژی ذرت ۲۸
انواع ذرت ۲۹
خصوصیات زراعی ۳۰
موقع کاشت ۳۱
عملیات داشت ۳۳
برداشت ۳۵
برداشت ذرت دانه ای ۳۵
برداشت ذرت برای سیلو ۳۶
بیماریهای ذرت دانه ای ( بلال ) ۳۷
اصلاح ذرت ۴۰
گلدهی و گرده افشانی ۴۱
هدفهای اصلاحی ۴۳
سویا ۴۵
خصوصیات بتانیکی ۴۵
خصوصیات زراعی ۴۶
برداشت سویا ۴۸
آفات سویا ۴۹
گلدهی و گرده افشانی ۵۱
روشهای تلاقی ۵۲
هدفهای اصلاحی ۵۳
منابع ۶۴
مقدمه :
دوره کارآموزی یعنی بکارگیری تمامی آموخته ها و معلوماتی که در طی این چند سال در محیط دانشگاه کسب کرده ایم . یا می توان چنین بیان کرد که دوره کارآموزی تکرار تمام مهارت ها ، از ابتدایی ترین سطوح تا پیشرفته ترین آنها در محیطی خارج از محیط آموزشی می باشد .
بکارگیری فنون و تکنیک های فراگیر شده در محیط کار باعث ثبات هرچه بیشتر این مهارتها در ذهن و سبب ایجاد خلاقیت در انجام مراحل کار کشاورزی می شود.
باتوجه به اطلاعاتی که در دوره کاراموزی بدست آورده ایم با قاطعیت می توان بیان کرد که علم کشاورزی ، پیشرفت بسیار چشمگیری در زمینه علم گیاهپزشکی داشته و به نتایج بسیار خوبی دست پیدا کرده است .
در این گزارش سعی شده است که هرچه بیشتر در رابطه با کاربرد تکنولوژی های علمی جدید در زمینه ی بذر ، ارقام ، و همچنین روشهای مبارزه ای با آفات و بیماریهای مورد بررسی اشاره شود .
ذرت خوشه ای sorghum sp
ذرت خوشه ای گیاه بخصوص مناطق گرم است ولی به علت بازده خوبی که از نظر علوفه و دانه دار و کشت آن در غالب نقاط دنیا متداول است . کشت آن از زمانهای قدیم در هندوستان و آفریقا متداول بوده و در سایر نقاط خشک ونیمه خشک دنیا از این گیاه گرمسیری استفاده های متعددی بعمل می آید و قدمت آن را به ۷۰۰ سال قبل از میلاد مسیح نسبت می دهند . عمده ترین مصرف سورگوم در تغذیه حیوانات است و موارد استفاده دیگری نیز در تولید موم ، نشاسته ، الکل ، قند ، دکستروز و روغن خوراکی دارد . از دانه سورگوم هم چنین آرد سورگوم نیز تولید می شود . بعلاوه از آن به عنوان مرتع سیلو و علوفه نیز استفاده می شود . در ایران ذرت خوشه ای درمناطق بلوچستان و سیستان و کرمان و بنادر در جنوب کشت و به مصرف تغذیه می رسد .
زراعت سورگوم را در ایران و چین به قرن اول یا کمی قبل از میلاد نسبت می دهند و تقریبا تمام واریته های ذرت خوشه ای که اکنون در آمریکا زراعت می شود از مناطق مختلف آفریقا به آنجا وارد شده است و عمده ترین کشورهای تولید کننده آن کشورهای آفریقایی ، هندوچین ، چین و آمریا و در درجات بعد استرالیا و کشورهای غرب اروپا و آسیای صغیر می باشند . سطح کشت آن را حدود ۴۰ بیلیون هکتار می دانند .
اکولوژی سورگوم
ذرت خوشه ای گیاهی است یک ساله ، بهاره و مخصوص مناطق گرم و خشک و کم آب و برگها و ساقه های این گیاه با مواد مومی پوشیده شده که میزان تلفات آب را کاهش می دهد و به علت کمی سطح برگهای آن میزان آبی را که از طریق تبخیر و تعرق هدر می دهد کم و گیاه قادر است در شرایط گرم و خشک به حالت رکود رفته و با مساعد شدن شرایط مجددا شروع به رشد نماید . بنابراین به خشکی بسیار مقاوم است و با مناطقی که بارندگی آن کم و تابستانهای گرم دارند سازگاری یافته است . زمانی که توسط درجه حرارت بین ۵/۲۳ تا ۵/۲۸ درجه سانتی گراد باشد محصول خوبی می دهد و در صورتی که در طول گل دادن به بذر نشستن حرارت خیلی زیاد باشد میزان بذر کاهش می یابد . در مناطقی که کشت سورگوم به میزان زیادی رایج است کشت آن را طوری تنظیم می کنند که ریزش بارانهای بهاری شروع شده باشد و رسیدن آن همزمان با شروع فصل خشک باشد . هوای آفتابی و خشک پاییز موجب حفظ رنگ روشن دانه ها و زود خشک شدن آن می شود . رشد آن سریع و در مدت کوتاهی در حدود ۵۰ روز محصول می دهد .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 