فایل ورد کامل گزارش کارآموزی فرآیندهای علمی اصلاح و تولید دانههای روغنی شامل سویا و ذرت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل گزارش کارآموزی فرآیندهای علمی اصلاح و تولید دانههای روغنی شامل سویا و ذرت دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل گزارش کارآموزی فرآیندهای علمی اصلاح و تولید دانههای روغنی شامل سویا و ذرت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل گزارش کارآموزی فرآیندهای علمی اصلاح و تولید دانههای روغنی شامل سویا و ذرت۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل گزارش کارآموزی فرآیندهای علمی اصلاح و تولید دانههای روغنی شامل سویا و ذرت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل گزارش کارآموزی فرآیندهای علمی اصلاح و تولید دانههای روغنی شامل سویا و ذرت :
گزارش کارآموزی دانه های روغنی ( سویا و ذرت )در ۲۶ صفحه ورد + ۳۸ اسلاید قابل ویرایش
فایل ورد کامل گزارش کارآموزی فرآیندهای علمی اصلاح و تولید دانههای روغنی شامل سویا و ذرت
فهرست مطالب
عنوان صفحه
تشکر و قدردانی ۲
مقدمه ۳
فصل اول
آشنایی کلی با مکان کارآموزی ۶
فصل دوم
ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته علمی کارآموز ۷
گیاهشناسی سویا ۹
شرایط آب و هوایی ۱۰
تهیه ی زمین ۱۰
مراحل آماده سازی زمین ۱۰
عملیات کاشت ۱۳
طرز کاشت ۱۲
عملیات داشت ۱۳
وجین ۱۴
زمان برداشت محصول ۱۸
کشت ذرت
مقدمه ۲۰
تولید کننده ها ۲۱
تاریخچه ۲۲
انواع ذرت ۲۲
شرایط لازم برای رشد گیاه ۲۵
دما ۲۵
آب ۲۵
خاک ۲۶
زمان کاشت ذرت ۲۶
کود ۲۶
آفات و بیماری های ذرت ۲۸
برداشت محصول ۲۸
فصل اول :
آشنایی کلی با مکان کارآموزی:
سال تاسیس: ۱۳۳۷
مساحت ایستگاه: ۳۷ هکتار
میزان بارندگی سالیانه : ۴۰۰ – 450 میلیمتر
ارتفاع از سطح دریا : ۵/۵ متر
موقعیت جغرافیایی : ۴۵ درجه و ۲۵ دقیقه شرقی
عرض : ۳۶درجه و ۴۵ دقیقه شمالی
فصل دوم :
ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته علمی کارآموز:
سویا و ذرت
گیاهشناسی سویا:
نام علمی سویا GLYCIN MAXL ازخانواده ی لگومینوز و حساس به شوری واز نباتات روز کوتا است.
نکته: اگر شوری خاک بیشتر از ۷میلی موز بر سانتی متر باشد گره بندی در ریشه متوقف میشود.
ریشه:هر ریشه سویا از ریشه اصلی و ریشههای فرعی تشکیل شده، ریشه اصلی میتواند تا عمق ۵/۱متر پایین برود ولی ریشههای در اعماق فرو میرود، قسمت عمده ریشه در ۶۰سانتی متری اولیه خاک قرار دارد، رشد ریشه ها تا موقع گل دادن نبات ادامه دارد وبعد ازآن متوقف میشود.
برگ: به غیر از دو برگ اولیه، سویا مرکب است از ۳ برگچه نسبتا" بیضی شکل و پهن و کرکدار تشکیل شده است.
ساقه: ساقه ی اصلی سویه عمودی بوده و از آن ساقههای کوچکتر فرعی منشعب میشوند
گل: گلهای سویا خود گشن و به رنگ سفید یا بنفش کمرنگ است، گل آذین آن ازنوع خوشه ای است که عوامل محیطی مانند رطوبت،
حرارت، و. . . در موقع گل دادن روی آنها تاثیر عمده میگذارد.
میوه: میوه سویا از نوع نیام که با دو شکاف طولی با زمینگردد و عموما" 2 تا ۳ دانه در درون آن قرار دارد.
نکته: صفر بیولوژیک سویا حدود ۱۰ درجه سانتیگراد است و شروع رشد آن زمانی است که درجه حرارت خاک در این محدوده باشد.
شرایط آب و هوایی:
به طور کلی سویا نباتی است که در طول رشد خود احتیاج به بارندگی دارد ولی موقع رسیدن بهتر است که هوا آفتابی باشد بعلاوه سویا شرایط آب وهوایی مرطوب را دوست دارد و در این شرایط کمتر دچار آفت میشود
حرارت کمتر از ۱۰ درجه برای سویا مناسب نیست و حرارت بیش از ۳۸ درجه نیز ممکن است به سویا صدمه بزند در مورد درجه حرارتهای بالا نوع رقم سویا موثر است برخی از ارقام با بالا رفتن درجه حرارت دانه ی آنها چروکیده شده و از ارزش آنها کاسته میشود.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 