فایل ورد کامل مطالعه جامع کشت و صنعت و بررسی نقش آن در توسعه کشاورزی و صنایع غذایی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
2 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مطالعه جامع کشت و صنعت و بررسی نقش آن در توسعه کشاورزی و صنایع غذایی دارای ۴۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مطالعه جامع کشت و صنعت و بررسی نقش آن در توسعه کشاورزی و صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل مطالعه جامع کشت و صنعت و بررسی نقش آن در توسعه کشاورزی و صنایع غذایی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مطالعه جامع کشت و صنعت و بررسی نقش آن در توسعه کشاورزی و صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مطالعه جامع کشت و صنعت و بررسی نقش آن در توسعه کشاورزی و صنایع غذایی :

فایل ورد کامل مطالعه جامع کشت و صنعت و بررسی نقش آن در توسعه کشاورزی و صنایع غذایی

موقعیت و توپو گرافی

واحد کشت وصنعت نیشکر شعیبیه (دانیال ) ، بخشی از دشت شعیبیه واقع در دهستان شعیبیه از توابع شهرستان شوشتر می باشد که از شمال به ارتفاعات شمالی منطقه شعیبیه ، از غرب وجنوب به محاذات رودخانه دز واز شرق به محاذات رودخانه شطیط محدود بوده و در موقعیت جغرافیایی ۳۱ درجه و۳۷ دقیقه تا ۴۸ درجه و ۵۰ دقیقه طول شرقی و در فاصله ۳۰ کیلومتری جنوب غربی شوشتر قرار کرفته است .

حد شمالی این اراضی در فاصله اندکی از اراضی کشت و صنعت نیشکر کارون قرار دارد

سیمای جغرافیائی و موقعیت طبیعی منطقه واجد ویژگیهائی نیست که بر پدیده های اقلیمی ، تاثیر تعیین کننده داشته باشد ، چه اختلاف ارتفاع نقاط مختلف آن اندک و در نتیجه شیب عمومی اراضی منطقه بسیار ناچیز است . حداقل و حد اکثر ارتفاع این اراضی به ترتیب ۲۲ متر و ۴۳ متراست . دو رودخانه پیش گفته ، تقریبآ بر خط الراسهای منطقه منطبق بوده و شیب عمومی اراضی از شمال به جنوب در اراضی شمالی ، ۵ هزار و در بقیه آن ۵ در ده هزار از غرب به شرق ۳ در ده هزار میباشد موقعیت محدوده طرح نیشکر دانیال (شعیبیه ) در نقشه شماره (۱-۱ ) و وضعیت آن نسبت به دو رودخانه دز و شطیط در نقشه شماره (۱-۲ ) ارائه گردیده است .

۲- اقلیم منطقه

این منطقه دارای تابستانهای گرم ، خشک وطولانی و زمستانهای کوتاه ، معتدل وبدون یخبندان است . بر اساس اطلاعات به دست آمده از یک دوره آماری ۳۰ ساله (۱۳۶۶-۱۳۳۶) متوسط درجه حرارت سالانه حدود ۲۴ درجه سانتیگراد ، گرمترین ماه ، مرداد و خنک ترین آن دیماه است که میانگین درجه حرارت آنها به ترتیب ۳۵ و۱۲ درجه سانتیگراد گزارش شده است . میزان بارندگی سالانه ۲۳۷ میلیمتر می باشد که معمولا” از آبان ماه شروع وتا اردیبهشت ادامه می یابد . بیش از ۶۰% بارندگی طی ماههای آذر تا بهمن نازل می شود و معمولا” از خرداد لغایت مهرماه تقریبا” بارندگی قابل ملاحظه ای اتفاق نمی افتد .

۳-منابع خاک

در منطقه مورد مطالعه حدود ۹۰% خاکها در دشت آبرفتی رودخانه ای ۱۰% بقیه در بقایای فلاتها وتپه ها تشکیل یافته ومعمولا” در مناطقی که در معرض رسوب گذاری بوده خاکهای جوان وغالبا” مطبق و بدون تکامل تشکیل گردیده و در محدوده هایی که کمتر در معرض رسوب گذاری و فرسایش بوده وفرصت کافی برای شستشو وتجمع املـاح وجـود داشته ، خاکـهای نسبتـا” تکامـل یافـته با افـق تجمـع آهک تشکیل شده است .

بافت خاک در اراضی شمالی غالبا” متوسط بوده ودر بخش مرکزی وجنوبی اغلب سنگین می باشد ، بطور کلی می توان چنین اظهار نمود که بافت غالب خاکهای منطقه سنگین و از نوع loam clay silty و clay silty می باشد .

۴-منابع آب

منابع آب محدوده دو رودخانه شطیط ( شاخه اصلی از رودخانه کارون ) و دز می باشند که دبی هر کدام از رودخانه های مذکور ، چندین برابر آب مورد نیاز طرح است . ولی با توجه به تعیین حقابه وسهمیه آب توسط وزارت نیرو ( مصوبه شماره ۱۱/۱۸۱۳۹ مورخ ۲/۹/۶۸- سازمان آب منطقه ای خوزستان) ۷۵ درصد آب مورد نیاز طرح از رود خانه شطیط و۲۵ درصد آن رودخانه دز ، برداشت می گردد که با توجه به محاسبات انجام شده آب مورد نیاز واحد کشت و صنعت نیشکر شعیبیه از دو رود خانه کارون (شطیط) ودز به ترتیب به میزان ۲۵ و ۸ متر مکعب در ثانیه توسط دو ایستگاه اصلی پمپاژ آبیاری تأمین خواهد شد .

۵- هواشناسی

دشت شعیبیه نیز همانند بیشتر نقاط ایران تحت تأثیر سیستم فشار زیاد جنب حاره است که مانع از ورود سیستمهای باران زا به آن می شود . این امر در تابستان زیاد بوده و فقط نواحی شرق ایران تحت تأثیر حاشیه مونسون هند قرار گرفته که باعث بارندگی های تابستانه می شود . اما به طور کلی می توان گفت که در منطقه مورد مطالعه ، بارندگی تابستانه وجود ندارد.

در اوایل با انتقال انرژی قائم تابشی به سمت خط استوا ، سیستم فشار زیاد جنب حاره نیز به سوی جنوب منتقل شده وبه تدریج فضای ایران جهت تأثیر جریانات غربی عرضهای میانی آزاد شده و تواتر سیستمهای باران زا بر روی کشور بیشتر می شود و به طور کل مصادف با زمستان شرایط برای ورود سیستمهای باران زا ی مدیترانه ای و کم فشار سود آنی وکم فشارهای مهاجر از سمت اقیانوس هند، عربستان و خلیج فارس آزاد تسهیل و مهیا شده که عمده بارندگیهای دشت را سبب می شود .

۶- بارندگی

بارندگی سالانه دشت شعیبیه نسبتا” کم وحدود ۲۳۷ میلیمتر می باشد که از غرب به شرق با افزایش اندک چند میلیمتر همراه می باشد . با توجه به اینکه در دشت مزبور تا دهها کیلومتر اطراف آن ارتفاع قابل ملاحظه ای وجود ندارد که صعود هوای مرطوب و ایجاد ریزش باران گردد . در نتیجه نمی توان برای استفاده نمود . در نتیجه سعی گردید با توجه به آمار بارندگی ایستگاههای مجاور دشت و بهره گیری از نقشه همباران ترسیم شده برای دشت شعیبیه ، میزان بارندگی متوسط دشت محاسبه شود . با عنایت به نقشه فوق الذکر ، میزان بارندگی در حاشیه غربی دشت حدود ۲۳۰ میلیمتر ودر حاشیه شرقی آن ۲۴۰ میلیمتر می باشد که بارندگی متوسط سالانه محاسبه شده دشت شعیبیه به میزان ۹ / ۲۳۶ میلیمتر برآورده شده است .

رژیم بارندگی منطقه مدیترانه بوده ، بدین معنی که بیشترین بارندگی سالانه در زمستان و از طریق انقلابات جوی سیکلونهای مدیترانه ای حاصل می شود و فصل خشک بر ماههای گرم تابستان منطبق است . میزان بارندگی در فصل زمستان ۳/۱۲۵ در فصل پائیز ۸/۷۳ و در بهار برابر با ۸/۳۷ میلیمتر می باشد که به ترتیب معادل ۵۳ ، ۳۱ ، و۱۶ درصد بارندگی سالانه می باشد . ماکزیمم بارندگی ماهانه در دی ماه با نرمال حدود ۵۲ میلیمتر ، حدود ۲۲ درصد بارندگی سالانه می باشد . در ماههای خرداد تا مهر میزان بارنگی بسیار ناچیز و بطور متوسط تقریبا” در حد صفر است . بیشترین تعداد روزهای بارانی را نیز دی ماه با ۲۰ درصد نسبت سالانه به خود اختصاص می دهد . بطور کلی جمع روزهای بارانی منطقه به طور متوسط ۳۳ روز محاسبه گردیده

که بین حداقل ۱۱ روز تا حداکثر ۶۰ روز در سال در تغییر است .

«فایل ورد کامل مطالعه جامع کشت و صنعت و بررسی نقش آن در توسعه کشاورزی و صنایع غذایی
فهرست مطالب »

عنوان صفحه

فصل اول : آشنایی با کشت و صنعت امام خمینی

۱- موقعیت و توپوگرافی ……………………………………………………………………………………………………. ۱

۲- اقلیم منطقه ……………………………………………………………………………………………………………………. ۲

۳- منابع خاک …………………………………………………………………………………………………………………….. ۲

۴- منابع آب …………………………………………………………………………………………………………………………. ۳

۵- هواشناسی ………………………………………………………………………………………………………………………. ۳

۶- بارندگی ……………………………………………………………………………………………………………………………. ۴

۷- تولید نیشکر ……………………………………………………………………………………………………………………. ۵

فصل دوم : بخش های مختلف کشت و صنعت امام خمینی

الف-بخش اداری

۱-تشکیلات مورد لزوم در اداره کشت و صنعت نیشکر شعیبیه

۱- ۱ – امور اداری ………………………………………………………………………………………………………………. ۹

۱-۲- اداره بازرگانی ……………………………………………………………………………………………………………. ۹

۱-۳ – اداره حسابداری …………………………………………………………………………………………………….. ۱۰

۱-۴ – اداره کشاورزی ………………………………………………………………………………………………………. ۱۰

۱-۵ – اداره فایلات کشاورزی …………………………………………………………………………………….. ۱۰

۱-۶ – اداره مهندسی ………………………………………………………………………………………………………… ۱۱

۱-۷- اداره تجهیزات مکانیکی ………………………………………………………………………………………….. ۱۱

۱-۸ – اداره کنترل های داخلی ……………………………………………………………………………………… ۱۲

۲- تعداد پرسنل مورد نیاز بخش های مختلف واحد: ……………………………. ۱۲

۳- توزیع نیروهای انسانی مورد نیاز در سالهای مختلف احداث …………… ۱۲

۴- سازمان واحد آموزش …………………………………………………………………….. ۱۳

ب- بخش کارخانه…………………………………………………………….. ۱۴

ج – بخش خوراک دام ……………………………………………………… ۱۵

پ – بخش تخته فشرده یا mdf ………………………………….. 16

هـ – بخش کشاورزی

۱- ویژگی های گیاه نیشکر

۱-۱- خصوصیات بوتانیکی نیشکر …………………………………………………………………………………… ۱۶

۱-۲ – شرایط آب و هوائی ……………………………………………………………………………………………….. ۱۸

۱-۳ – نیاز های نیشکر به آب و مواد غذایی ………………………………………………………………. ۱۹

۲- عملیات زراعی نیشکر ……………………………………………………………………. ۲۰

۲-۱ – تهیه زمین ………………………………………………………………………………………………………………. ۲۱

۲-۲- کاشت نیشکر ……………………………………………………………………………………………………………. ۲۳

۲-۳ –داشت نیشکر ……………………………………………………………………………………………………………. ۲۴

۳- بررسی روشهای برداشت و حمل نیشکر ……………………………………….. ۲۴

۳-۱ بررسی روشهای برداشت نیشکر …………………………………………………………………………….. ۲۵

۴- ماشین آلات و ادوات مورد نیاز دوران بهره برداری ………………………… ۲۸

مصرف آب در نیشکر ………………………………………………………………………………………………………….. ۲۹

سیستم آبیاری در کشت و صنعت شعیبیه……………………………………………………………………… ۳۱

فصل سوم :

نتایج و پیشنهادات در دوره کاراموزی در کشت و صنعت امام خمینی

اجزای شبکه آبیاری و واحد شعیبیه ………………………………………………………………………………. ۳۴

بررسی مشکلات و شیوه صحیح آبیاری …………………………………………………………………………. ۳۵

الف – مشکلات آبیا ری ……………………………………………………………………………………………………… ۳۶

ب- شیوه های صحیح آبیاری در وسعت زیاد ………………………………………………………………. ۳۷

ج – مزایای آبیاری به وسیله نصب هیدروفلوم……………………………………………………………… ۳۸

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.