فایل ورد کامل طرح کارآفرینی فرآوری، بستهبندی و توزیع تخممرغ با رویکرد صنعتی و بازاریابی نوین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل طرح کارآفرینی فرآوری، بستهبندی و توزیع تخممرغ با رویکرد صنعتی و بازاریابی نوین دارای ۷۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل طرح کارآفرینی فرآوری، بستهبندی و توزیع تخممرغ با رویکرد صنعتی و بازاریابی نوین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل طرح کارآفرینی فرآوری، بستهبندی و توزیع تخممرغ با رویکرد صنعتی و بازاریابی نوین۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل طرح کارآفرینی فرآوری، بستهبندی و توزیع تخممرغ با رویکرد صنعتی و بازاریابی نوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل طرح کارآفرینی فرآوری، بستهبندی و توزیع تخممرغ با رویکرد صنعتی و بازاریابی نوین :
فایل ورد کامل طرح کارآفرینی فرآوری، بستهبندی و توزیع تخممرغ با رویکرد صنعتی و بازاریابی نوین در ۶۵ صفحه ورد قابل ویرایش
کارآفرینی فرآوری ، بسته بندی و توزیع تخم مرغ
خلاصه طرح
موضوع طرح: فرآوری ، بسته بندی و توزیع مواد غذایی
نوع تولیدات:تخم مرغ
تعداد شاغلین:۱۶
مشخصات سرمایه گذاری طرح:(ارقام به میلیون ریال)
سرمایه گذاری کل طرح:۳۵۵۱
سرمایه گذاری ثابت:۲۴۴۳
سرمایه در گردش:۹۵۰
درآمد سالیانه:۷۰۰۰
سود ویژه:۱۷۴۷
دوره بازگشت سرمایه:۳۳ماه
نرخ بازدهی سرمایه:۳۷%
شرح فرآیند و اطلاعات فنی مورد نیاز :
پیشگفتار :
از تخم مرغ در تهیه خوراک های شور و شیرین به عنوان منبع پروتئین استفاده می کنند. در تهیه بسیاری از غذاها از تخم مرغ برای اتصال مواد تشکیل دهنده غذا استفاده می شود. گاهی از تخم مرغ کامل استفاده می کنند، گاهی زرده یا سفیده تخم مرغ را جدا به کار می برند.
کسانی که در مورد گیاه خواری مطالعه می کنند، مصرف تخم مرغ را تنها زمانی درست می دانند که مرغی که تخم می گذارد را نکشند. افرادی که حامی حیوانات هستند، تولید انبوه تخم مرغ را عملی بی رحمانه قلمداد می کنند.
برتری تخم مرغ بر اساس رنگ پوسته آن
نژادهای مختلف مرغ، تخم مرغ هایی به رنگ های سفید، کرم، زرد تا قهوه ای و بندرت به رنگ سبز خالدار تولید می کنند.
البته لازم به ذکر است رنگ پوسته تخم مرغ هیچ تفاوتی در مواد مغذی آن ایجاد نمی کند. ولی در هر فرهنگی یک رنگ خاص از پوسته نسبت به رنگ های دیگر طرفداران بیشتری دارد.
در آمریکا، معمولاً رنگ پوسته سفید برتری دارد، به دلیل این تصور غلط که تخم مرغهای سفید از تخم مرغ های قهوه ای خالص ترند.
در انگلستان، این تصور دقیقا برعکس است. چون مردم تصور می کنند که تخم مرغ قهوه ای روشن، کامل تر و حاوی مواد مغذی بیشتری نسبت به تخم مرغ سفید می باشد و حال آنکه چنین تصوری کاملاْ اشتباه است.
۱- پودرتخم مرغ چگونه در آب حل می شود:
پودر تخم مرغ کامل و زرده تخم مرغ:
بهترین راه برای حل کردن پودر تخم مرغ استفاده از همزن می باشد. هنگامی که آن را هم می زنید کم کم به آن آب اضافه کنید. برای به دست آوردن محلول یکنواخت توصیه می شود مقدار آب و پودر با یکدیگر یکسان باشد. اما اگر آن یکنواخت نبود می توانید کمی آب به آن اضافه کنید و برای اطمینان از حل شدن آن ۵-۱۰ دقیقه آن را در آب حل شده با قی گذارید، سپس برای استفاده آماده می شود.
۰۹ تخم مرغهای پخته شده را چگونه بسته بندی کنیم؟
تخم مرغهای پخته شده را میتوان در شیشه و یا بسته های وکیوم شده می توان نگهداری نمود. بهترین شرایط نگهداری تخم مرغ پخته در شیشه حاوی محلول آب نمک به مدت ۴ هفته می باشد. بسته به کیفیت تولید اگر تخم مرغها در بسته های وکیوم شده نگهداری شوند مدت ماندگاری آنها ۵-۲۰ روز خواهند بود.
۰۱۰ حداکثر مدت زمان نگهداری تخم مرغ پخته چقدر است؟
تخم مرغهای پخته شده را میتوان در شیشه و یا بسته های وکیوم شده می توان نگهداری نمود. بهترین شرایط نگهداری تخم مرغ پخته در شیشه حاوی محلول آب نمک به مدت ۴ هفته می باشد. بسته به کیفیت تولید اگر تخم مرغها در بسته های وکیوم شده نگهداری شوند مدت ماندگاری آنها ۵-۲۰ روز خواهند بود.
۰۱۱ محلول آب نمک حاوی چه موادی است؟
آب نمک حاوی آب، ۳/۱% اسید سیتریک و ۳/۱% نمک می باشد. مقدار اسید سیتریک در محلول مهم است اگر اسید سیتریک مقدار کمی در محلول باشد به همان اندازه طول مدت نگهداری کم و طعم تخم مرغ کمتر پایدار است. اما اگر مقدار اسید سیتریک بیشتر باشد مدت نگهداری آن بیشتر و طعم آن مطلوبتر باقی می ماند.
۰۱۲ چرا زرده تخم مرغ پخته شده حاله ای از رنگ سبز به دور خود دارد؟
این حاله سبز رنگ به دلیل ترکیب آهن و گوگرد موجود در تخم مرغ در هنگام پخته شدن است و دیگر آنکه تخم مرغ مدت طولانی جوشیده و پس از پختن بلافاصله سرد نشده است. اگر بسته به سایز و اندازه تخم مرغ مدت زمان پخت آن را تنظیم کنید این حاله سبز رنگ در دور زرده ایجاد نمی شود. بهترین راه از بین بردن آن پختن تخم مرغهایی با وزن ۵۵-۶۲ گرم است. اگر این حاله باز هم در پخت ایجاد شد می توان تخم مرغ را به مدت دو روز در محلول آب نمک حاوی آب، ۵/۱-۲% نمک و ۵/۱-۲% اسید سیتریک نگهداری کنید تا از بین برود.
تجارت پودر و تخم مرغ مایع
۱- کاربرد تولید پودر تخم مرغ
پودر تخم مرغ مزیتهای زیر را شامل می باشد:
· براحتی و آسانی حمل و با کمترین هزینه انبار می شود.
· براحتی آماده می شود و احتیاجی به گرم کردن ندارد.
· حمل آن کاملا بهداشتی است.
· یکنواختی بسیار خوبی دارد.
· در اثر حل شدن با آب مایع بسیار غلیظی تولید می کند.
· عاری از هرگونه باکتری.
· به راحتی حجم آب مورد نیاز جهت تولید مایع تخم مرغ آن کنترل می شود.
· به مدت دو سال قابل نگهداری است.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 