فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی بستهبندی مواد غذایی گرانولی با ظرفیت سالانه ۱۲۰۰ تن و بررسی اثرات اقتصادی PDF
توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد
فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی بستهبندی مواد غذایی گرانولی با ظرفیت سالانه ۱۲۰۰ تن و بررسی اثرات اقتصادی PDF دارای ۱۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پی دی اف فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی بستهبندی مواد غذایی گرانولی با ظرفیت سالانه ۱۲۰۰ تن و بررسی اثرات اقتصادی PDF کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی بستهبندی مواد غذایی گرانولی با ظرفیت سالانه ۱۲۰۰ تن و بررسی اثرات اقتصادی PDF2 ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی بستهبندی مواد غذایی گرانولی با ظرفیت سالانه ۱۲۰۰ تن و بررسی اثرات اقتصادی PDF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی بستهبندی مواد غذایی گرانولی با ظرفیت سالانه ۱۲۰۰ تن و بررسی اثرات اقتصادی PDF :
طرح توجیهی بسته بندی مواد غذایی
۱۲۰۰ تن بسته بندی مواد غذایی پودر در سال
تهیه شده در سال ۱۳۸۵
به ظرفیت
بسمه تعالی
وزارت تعاون
معاونت طرح و برنامه
دفتر امور اقتصادی و تسهیلات بانکی
۱
خلاصه طرح:
موضوع طرح:
دستگاه صادره کننده مجوز:
ظرفیت اسمی تولیدات: ۱۲۰۰ تن
نوع تولیدات: آرد گندم، برنج و نخودچی و ادویه جات بسته بندی شده
تعداد شاغلین: ۱۶ نفر
سرمایه گذاری کل طرح: ۳۵۳۵.۶۳ میلیون ریال
سرمایه گذاری ثابت: ۲۰۳۹.۰۳ میلیون ریال
سرمایه در گردش: ۱۴۹۶.۶۱ میلیون ریال
درآمد سالیانه: ۱۲۱۷۰.۰۰ میلیون ریال
سود ویژه: ۱۵۴۰.۱۲ میلیون ریال
دوره بازگشت سرمایه: ۱.۳ سال
نرخ بازدهی سرمایه: % ۷۸.۴ درصد
مشخصات سرمایه گذاری طرح:
تولید و بسته بندی مواد غذایی
وزارت صنایع و معادن
۲
مقدمه:
بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار
گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا
میبخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است.
نظریه پردازان بازاریابی ، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش
چنانکه از واژه به کار گرفته شده برای این نقش ها نیز برمیاید . Promotive و نقش Protective
نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و
پیش برنده بسته بندی اشاره دارد.
از دیگر سو توجه ناکافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته است که محصولات
مختلف غذایی کشور علیرغم دارا بودن کیفیت بسیار خوب در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره ای
آلودگیهای ثانویه و یا عرضه در اندازه ها و اشکالی خارج از استاندارد یا پسند بازار هدف نتوانند به
بازارهای جهانی راه یافته و مسیر را برای افزایش سطح تولید داخلی هموار نمایند. بدیهی است با
اجرای طرح های فرآوری و بسته بندی بهداشتی ، محصولات غذایی تولیدی کشور ، قابلیت رقابت با
محصولات مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت.
همچنین با توجه به بازار تقاضای مطلوب داخلی برای انواع ادویه جات ، حبوبات و سایر محصولات
غذایی گرانول یا پودری ، لزوم توجه بیشتر به بسته بندی این مواد به منظور افزایش سهولت
دسترسی ( عرضه ) و نگهداری مشخصتر میشود. ضمن اینکه پرداختن به این موضوع دارای توجیه
مناسب اقتصادی بوده و با اجرای این طرح ، میتوان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و
نیمه ماهر فراهم آورد.
۳
۰.۰۰۰۰۰۱
قیمت واحد قیمت کل
(ریال) (میلیون ریال)
۲۰۰ ۱۰۰۰۰۰
۰.۰۰۰۰۰۱
مساحت هزینه واحد هزینه کل
(متر مربع) (ریال) (میلیون ریال)
۱ خاکبرداری ۱۰۰ ۵۰۰۰۰ ۲۰۰۰
۲ حصارکشی ۹۸ ۱۵۰۰۰۰ ۶۵۰
۳ فضای سبز ، خیابان کشی ۱۶۰ ۲۰۰۰۰۰ ۸۰۰
۳۵۸ – –
۰.۰۰۰۰۰۱
مساحت زیر بنا هزینه واحد هزینه کل
(متر مربع) (ریال) (میلیون ریال)
۱ انبار مواد اولیه ۱۷۶ ۱۱۰۰۰۰۰ ۱۶۰
۲ انبار محصول ۱۶۵ ۱۱۰۰۰۰۰ ۱۵۰
۳ سالن تولید ۲۸۸ ۱۲۰۰۰۰۰ ۲۴۰
۴ آزمایشگاه ۴۵ ۱۵۰۰۰۰۰ ۳۰
۵ اداری و رفاهی ۷۲ ۱۲۰۰۰۰۰ ۶۰
۶ نگهبانی ۱۵ ۱۰۰۰۰۰۰ ۱۵
۷ موتورخانه ۱۶.۵ ۱۱۰۰۰۰۰ ۱۵
۷۷۷.۵ – ۶۷۰
-۱ سرمایه گذاری ثابت طرح
-۱-۱ زمین محل اجرای طرح:
۲۰۰۰
شرح
جمع
-۳-۱ ساختمانها:
ردیف
جمع
-۲-۱ محوطه سازی:
ردیف شرح
متراژ زمین
۴
هزینه کل
(میلیون ریال)
۲ آبرسانی( حق انشعاب و لوله کشی و … ) ۱۵
۳ تاسیسات گرمایش و سرمایش ۱۲
۴ منبع سوخت یکهزار لیتری ۵
۵ تجهیزات اطفای حریق ۴
۸۱
-۴-۱ تأسیسات و تجهیزات:
۴۵
شرح
۱
برق رسانی(ن حق انشعاب و صب تابلو و ترانس و
کابل کشی و سیم کشی های مربوطه) ۳فاز ۵۰ آمپر
جمع
ردیف مشخصات فنی
۵
۰.۰۰۰۰۰۱
هزینه واحد هزینه کل
(ریال) (میلیون ریال)
۲ آسیاب و بالابر ۴۵ ۱۵۰۰۰۰۰۰ ۳
۳ نوارنقاله ۴۰ ۲۰۰۰۰۰۰۰ ۲
۳۴۰ – –
-۵-۱ ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی :
تعداد
دستگاه بسته بندی پودری ۲۰ تا ۱۰۰۰ گرمی
۲۰ تا ۶۰ بسته در دقیقه) )
۱
جمع
ردیف نام ماشین آلات و تجهیزات و وسایل
آزمایشگاهی
۲۵۵ ۸۵۰۰۰۰۰۰ ۳
۶
قیمت واهد هزینه کل
(ریال) (میلیون ریال)
۱ وانت نیسان ۹۰ ۹۰۰۰۰۰۰۰ ۱
۲ تریلر دستی ۱.۵ ۷۵۰۰۰۰ ۲
۹۱.۵ – –
هزینه کل
(میلیون ریال)
۱۰ ۱
۵ ۲
۸ ۳
۲۳
هزینه کل
(میلیون ریال)
۲۵ ۱
۲۰ ۲
۱۰ ۳
۲۰ ۴
۷۵
آموزش
-۸-۱ هزینه های قبل از بهره برداری:
ردیف شرح
تهیه طرح و نقشه های مربوطه
اخذ جواز تاسیس و سایر مجوزها
حقوق و دستمزد نگهبان در دوره سازندگی
جمع
-۷-۱ تجهیزات اداری و کارگاهی:
ردیف شرح
لوازم اداری(میز- صندلی- فایل- گوشی تلفن و …)
لوازم آشپزخانه
ابزار آلات کارگاهی (درصورت نیاز)
جمع
-۶-۱ وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه:
تعداد
جمع
ردیف شرح
۷
هزینه کل
(میلیون ریال)
۱ زمین ۲۰۰
۲ محوطه سازی و ساختمانها ۱۱۳۵
۳ تاسیسات ۸۱
۴ وسایط نقلیه ۹۱.۵
۵ ماشین آلات و تجهیزات ۳۴۰.۰
۶ تجهیزات اداری و کارگاهی ۲۳
۷ هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده( ۵ % جمع بالا) ۹۳.۵۳
۸ هزینه های قبل از بهره برداری ۷۵
۲۰۳۹.۰۳
هزینه های ثابت طرح
جمع
ردیف شرح
۸
۹.۲
مصرف سالیانه هزینه کل
(تن) ریالی(هزار ریال) ارزی (دلار) (میلیون ریال)
۱ برنج ۱۵۰۴ ۶۴۰۰ ۲۳۵
۲ آرد گندم ۵۸۷.۵ ۲۵۰۰ ۲۳۵
۳ نخود خام ۳۵۵۲ ۹۶۰۰ ۳۷۰
۴ انواع ادویه جات ۲۷۳۰ ۶۵۰۰ ۴۲۰
۵ سلوفون ( و چاپ ) ۲۰۲.۵ ۱۳۵۰۰ ۱۵
۶ کیسه ده کیلویی (عدد) ۲۴ ۰.۲ ۱۲۰۰۰۰
۸۶۰۰.۰ ۰ ۳۸۵۰۰.۲ ۱۲۱۲۷۵
هزینه واحد
-۲ هزینه های جاری طرح:
جمع
ردیف شرح
-۱-۲ مواد اولیه و بسته بندی:
۹
حقوق ماهیانه حقوق سالیانه
(ریال) (میلیون ریال)
۱ مدیر طرح ۴۸ ۴۰۰۰۰۰۰ ۱
۲ کارمند مالی و اداری ۶۰ ۲۵۰۰۰۰۰ ۲
۳ انباردار ۳۰ ۲۵۰۰۰۰۰ ۱
۴ نگهبان و سرایدار ۲۴ ۲۰۰۰۰۰۰ ۱
۱۶۲ – ۵
۱۱۳.۴
۲۷۵.۴
حقوق ماهیانه حقوق سالیانه
(ریال) (میلیون ریال)
۱ مسئول فنی ۳۶ ۳۰۰۰۰۰۰ ۱
۲ کارگر ماهر ۷۹.۲ ۲۲۰۰۰۰۰ ۳
۳ کارگر ساده ۱۲۹.۶ ۱۸۰۰۰۰۰ ۶
۵ راننده ۲۴ ۲۰۰۰۰۰۰ ۱
۲۶۸.۸ – ۱۱
۱۸۸.۱۶
۴۵۶.۹۶
۷۳۲.۳۶
ردیف شرح
-۳-۲ حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی:
تعداد
مزایا و پاداش و حق بیمه کارفرما (معادل ۷۰ % جمع حقوق)
جمع کل
جمع
جمع کل حقوق و مزایای پرسنل : تولیدی + غیر دولتی
مزایا و پاداش و حق بیمه کارفرما (معادل ۷۰ % جمع حقوق)
جمع کل
جمع
ردیف شرح
-۲-۲ حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی:
تعداد
۱۰
هزینه واحد هزینه کل
(ریال) (میلیون ریال)
۱ نفت سفید لیتر ۱.۶ ۲۰۰ ۸۰۰۰
۲ بنزین لیتر ۴.۸ ۸۰۰ ۶۰۰۰
۳ برق کیلووات ساعت ۱۵ ۲۰۰ ۷۵۰۰۰
۴ آب متر مکعب ۹ ۱۵۰۰ ۶۰۰۰
۵ روغن واسکازین لیتر ۰.۵ ۱۰۰۰۰ ۵۰
۳۰.۹ – –
ارزش دارایی
(میلیون ریال) درصد مبلغ درصد مبلغ
۱ محوطه سازی و ساختمانها ۲۲.۷ ۲ ۱۱۳.۵ ۱۰ ۱۱۳۵
۲ تاسیسات و تجهیزات ۴.۰۵ ۵ ۹.۷۲ ۱۲ ۸۱
۳ وسایط نقلیه ۹.۱۵ ۱۰ ۱۸.۳ ۲۰ ۹۱.۵
۴ ماشین آلات و تجهیزات ۱۷.۰۰ ۵ ۳۴ ۱۰ ۳۴۰
۵ تجهیزات اداری و کارگاهی ۲.۳ ۱۰ ۴.۶ ۲۰ ۲۳
۵۵.۲۰ – ۱۸۰.۱۲ –
تعمیر و نگهداری
جمع
-۵-۲ استهلاک و تعمیر و نگهداری:
ردیف شرح استهلاک
-۴-۲ هزینه سوخت و انرژی:
واحد
جمع
ردیف شرح مصرف سالیانه
۱۱
هزینه
(میلیون ریال)
۱ مواد اولیه و بسته بندی ۸۶۰۰.۰۰
۲ حقوق و دستمزد ۷۳۲.۳۶
۳ سوخت و انرژی ۳۰.۹۰
۴ تعمیر و نگهداری ۵۵.۲۰
۵ استهلاک ۱۸۰.۱۲
۴۷۰.۹۲ ( ۶ پیش بینی نشده ( ۵%جمع ردیف ۱ الی ۴
۱۰۰۶۹.۵۰
هزینه
(هزار ریال) درصد مبلغ درصد مبلغ
۱ مواد اولیه و بسته بندی ۸۶۰۰ ۱۰۰ ۰ ۰ ۸۶۰۰
۲ حقوق و دستمزد کارکنان ۲۲۰ ۳۰ ۵۱۳ ۷۰ ۷۳۲
۳ سوخت و انرژی ۲۵ ۸۰ ۶ ۲۰ ۳۱
۴ تعمیر و نگهداری ۴۴ ۸۰ ۱۱ ۲۰ ۵۵
۵ هزینه اداری و فروش ( ۱% فروش) ۱۲۲ ۱۰۰ ۰ ۰ ۱۲۲
۶ بیمه کارخانه(دو در هزار سرمایه ثابت) ۰ ۰ ۴ ۱۰۰ ۴
۷ پیش بینی نشده ۳۰۶ ۶۵ ۱۶۵ ۳۵ ۴۷۱
۸ استهلاک ۰ ۰ ۱۸۰ ۱۰۰ ۱۸۰
۹۳۱۶ – ۸۷۹ – ۱۰۱۹۵
هزینه ثابت هزینه متغیر
-۶-۲ جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید:
جمع
ردیف شرح
جدول هزینه های جاری طرح
جمع
ردیف شرح
۱۲
هزینه کل
(هزار ریال)
۱ مواد اولیه ( ۲ ماه مواد اولیه و بسته بندی) ۱۴۳۳.۳۳
۱۴۹۶.۶۱
جمع
(میلیون ریال)
۱ سرمایه گذاری ثابت ۱۹۶۴.۰۳
۲ هزینه های قبل از بهره برداری ۷۵.۰۰
۳ سرمایه درگردش ۱۴۹۶.۶۱
۳۵۳۵.۶۳
جدول سرمایه گذاری:
جمع
ردیف هزینه های طرح
سرمایه در گردش:
جمع
ردیف شرح
۲
تنخواه گردان ( ۲۰ روز هزینه های تولید به جزء هزینه مواد
اولیه و بسته بندی) ۶۳.۲۷
۱۳
جمع کل (میلیون ریال)
۶۳۰
آرد برنج در بسته های ۵۰۰ گرمی ۱۱۴۰
آرد گندم در بسته های ۲۵۰ گرمی ۳۶۰
آرد گندم در بسته های ۵۰۰ گرمی ۶۰۰
آرد نخود چی در بسته های ۲۵۰ گرمی ۲۸۰۰
آرد نخودچی در بسته های ۵۰۰ گرمی ۱۰۴۰
انواع ادویه در بسته های ۱۰۰ گرمی ۵۶۰۰
میلیون ریال ۱۹۷۴.۷۲ سود ناویژه = – فروش سالیانه
میلیون ریال
میلیون ریال
میلیون ریال
۵۲۰۰
شرح
کل درآمد فروش
مقدار (بسته)
۳۰۰۰۰۰
۳۰۰۰۰۰
۳۰۰۰۰۰
آرد برنج در بسته های ۲۵۰ گرمی
۳۰۰۰۰۰
۱۰۰۰۰۰۰
۲۰۰۰۰۰
۴۰۰۰۰۰۰
هزینه های تولید سالیانه
سود ناویژه :
= میلیون ریال ۳۷۴۸.۲۸
هزینه ثابت
۱-
– هزینه های اداری و فروش
۲۷۵.۴۰
۱۲۱.۷۰
محاسبه سود ویژه :
کسر می شود: هزینه های عملیاتی شامل:
سود ناویژه : ۱۹۷۴.۷۲
– حقوق و دستمزد پرسنل اداری
هزینه متغیر
فروش کل
۱۲۱۷۰
میزان فروش در نقطه سر به سر :
= قیمت تمام شده واحد محصول
۱۰۰× = درصد % ۳۰.۸
=
جمع هزینه های سالیانه تولید
ظرفیت سالیانه تولید
هزینه متغیر تولید- فروش
۱۴۰۰
۳ – قیمت تمام شده هر واحد تولید:
۴ – قیمت فروش کالا :
ریال
هزینه ثابت تولید
۸۴۹۶.۰۷
۱۲۱۷۰
محاسبه نقطه سر به سر :
ارزش واحد (ریال)
۲۸۰۰
۲۱۰۰
۳۸۰۰
۱۲۰۰
۲۰۰۰
۱۴
میلیون ریال
میلیون ریال
میلیون ریال
میلیون ریال ۳۴۸۳.۹۰
میلیون ریال ۳۲۶۶.۲۸
۲۶.۸%
ارزش افزوده خالص =( استهلاک قبل از بهره برداری + استهلاک دارائیها)-(ارزش افزوده ناخالص)
= ارزش افزوده ناخالص به فروش
= ارزش افزوده خالص به فروش
= درصد % ۲۸.۶
ارزش افزوده خالص
فروش کل
ارزش افزوده ناخالص
ارزش افزوده ناخالص :
ارزش افزوده ناخالص =( تعمیر و نگهداری + سوخت و انرژی + مواد اولیه و بسته بندی)-(فروش کل)
فروش کل
درصد =
سرمایه گذاری ثابت
دوره بازگشت سرمایه :
= سال ۱.۳
سرمایه گذاری ثابت طرح
سود ویژه قبل از کسر مالیات
– سود ویژه قبل از کسر مالیات ۱۵۴۰.۱۲
نرخ بازدهی سرمایه :
= درصد % ۷۸.۴
سود ویژه قبل از کسر مالیات
سود عملیاتی : ۱۵۷۷.۶۲
کسر می شود: هزینه های غیرعملیاتی شامل:
– استهلاک هزینه های قبل از بهره برداری (دو ساله) ۳۷.۵۰
۱۵
فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی بستهبندی مواد غذایی گرانولی با ظرفیت سالانه ۱۲۰۰ تن و بررسی اثرات اقتصادی PDF
بسته بندی مواد غذایی پودر در سال تهیه شده در سال ۱۳۸۵به ظرفیت بسمه تعالی وزارت تعاون معاونت طرح و برنامه دفتر امور اقتصادی و تسهیلات بانکی
۱خلاصه طرح:موضوع طرح:دستگاه صادره کننده مجوز:
ظرفیت اسمی تولیدات: ۱۲۰۰ تن
نوع تولیدات: آرد گندم، برنج و نخودچی و ادویه جات بسته بندی شده
تعداد شاغلین: ۱۶ نفر
سرمایه گذاری کل طرح: ۳۵۳۵.۶۳ میلیون ریال
سرمایه گذاری ثابت: ۲۰۳۹.۰۳ میلیون ریال
سرمایه در گردش: ۱۴۹۶.۶۱ میلیون ریال
درآمد سالیانه: ۱۲۱۷۰.۰۰ میلیون ریال
سود ویژه: ۱۵۴۰.۱۲ میلیون ریال
دوره بازگشت سرمایه: ۱.۳ سال
نرخ بازدهی سرمایه: % ۷۸.۴ درصد
مشخصات سرمایه گذاری طرح:تولید و بسته بندی مواد غذایی وزارت صنایع و معادن
۲مقدمه:بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرارگرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالامی بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است.نظریه پردازان بازاریابی ، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقشpromotive , kra pro tective
چنانکه از واژه به کار گرفته شده برای این نقش ها نیز برمیاید . نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده وپیش برنده بسته بندی اشاره دارد.
از دیگر سو توجه ناکافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته است که محصولات مختلف غذایی کشور علیرغم دارا بودن کیفیت بسیار خوب در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره ای آلودگیهای ثانویه و یا عرضه در اندازه ها و اشکالی خارج از استاندارد یا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهای جهانی راه یافته و مسیر را برای افزایش سطح تولید داخلی هموار نمایند. بدیهی است بااجرای طرح های فرآوری و بسته بندی بهداشتی ، محصولات غذایی تولیدی کشور ، قابلیت رقابت بامحصولات مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت.همچنین با توجه به بازار تقاضای مطلوب داخلی برای انواع ادویه جات ، حبوبات و سایر محصولاتغذایی گرانول یا پودری ، لزوم توجه بیشتر به بسته بندی این مواد به منظور افزایش سهول تدسترسی ( عرضه ) و نگهداری مشخص تر میشود. ضمن اینکه پرداختن به این موضوع دارای توجیه مناسب اقتصادی بوده و با اجرای این طرح ، میتوان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر ونیمه ماهر فراهم آورد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 