فایل ورد کامل طرح کارآفرینی مرغداری با محوریت پرورش مرغ تخم‌گذار و بررسی اثرات اقتصادی و تغذیه‌ای


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل طرح کارآفرینی مرغداری با محوریت پرورش مرغ تخم‌گذار و بررسی اثرات اقتصادی و تغذیه‌ای دارای ۵۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل طرح کارآفرینی مرغداری با محوریت پرورش مرغ تخم‌گذار و بررسی اثرات اقتصادی و تغذیه‌ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل طرح کارآفرینی مرغداری با محوریت پرورش مرغ تخم‌گذار و بررسی اثرات اقتصادی و تغذیه‌ای۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل طرح کارآفرینی مرغداری با محوریت پرورش مرغ تخم‌گذار و بررسی اثرات اقتصادی و تغذیه‌ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل طرح کارآفرینی مرغداری با محوریت پرورش مرغ تخم‌گذار و بررسی اثرات اقتصادی و تغذیه‌ای :

فایل ورد کامل طرح کارآفرینی مرغداری با محوریت پرورش مرغ تخم‌گذار و بررسی اثرات اقتصادی و تغذیه‌ایدر ۴۹ صفحه ورد قابل ویرایش

عنوان شماره صفحه

خلاصه طرح :……………………………………………………………………………………………………………. ۴

فصل اول…………………………………………………………………………………………………………………. ۵

معرفی طرح……………………………………………………………………………………………………………… ۵

۱-۲-مشخصات محصول……………………………………………………………………………………………….. ۶

۱-۱-۲- نام و کاربرد محصول:…………………………………………………………………………………………. ۶

۲-۱-۲-مشخصات فنی محصول……………………………………………………………………………………….. ۶

۳-۱-۲-معرفی روشهای تولید………………………………………………………………………………………….. ۶

۴-۱-۲-تشریح مختصر فرایند………………………………………………………………………………………….. ۶

فصل دوم…………………………………………………………………………………………………………………. ۷

تعیین ظرفیت…………………………………………………………………………………………………………….. ۷

۲-۲-تعیین ظرفیت تولید……………………………………………………………………………………………….. ۸

۲-۳-برآورد میزان مصرف مواد اولیه و قطعات خریدنی……………………………………………………………… ۸

۲-۴-معرفی دستگاه ها و تجهیزات تولید………………………………………………………………………………. ۹

۲-۵-معرفی تجهیزات و تاسیسات عمومی…………………………………………………………………………….. ۹

فصل سوم………………………………………………………………………………………………………………. ۱۰

معرفی نیروی انسانی…………………………………………………………………………………………………… ۱۰

معرفی نیروی انسانی…………………………………………………………………………………………………… ۱۱

۱-۳-برآورد پرسنل تولیدی…………………………………………………………………………………………… ۱۱

۲-۳-پرسنل اداری و خدمات…………………………………………………………………………………………. ۱۱

فصل چهارم……………………………………………………………………………………………………………. ۱۲

هزینه ها………………………………………………………………………………………………………………… ۱۲

معرفی هزینه ها………………………………………………………………………………………………………… ۱۳

برآورد هزینه استهلاک…………………………………………………………………………………………………. ۱۴

زمین محل اجرای طرح :………………………………………………………………………………………………. ۱۵

محوطه سازی :…………………………………………………………………………………………………………. ۱۵

ساختمانها :…………………………………………………………………………………………………………….. ۱۶

میزان سرمایه گذاری :…………………………………………………………………………………………………. ۱۶

محاسبه هزینه ها :……………………………………………………………………………………………………… ۱۷

محاسبه سود و زیان ویژه ( ارقام به میلیون ریال )…………………………………………………………………… ۱۸

تاسیسات مورد نیاز :…………………………………………………………………………………………………… ۲۰

وسایل نقلیه :…………………………………………………………………………………………………………… ۲۱

تاسیسات اداری :………………………………………………………………………………………………………. ۲۱

هزینه های قبل از بهره برداری :………………………………………………………………………………………. ۲۲

هزینه های جاری :……………………………………………………………………………………………………… ۲۲

هزینه استهلاک :……………………………………………………………………………………………………….. ۲۳

هزینه سوخت و انرژی :……………………………………………………………………………………………….. ۲۳

جمع هزینه های جاری طرح :…………………………………………………………………………………………. ۲۴

فصل پنجم……………………………………………………………………………………………………………… ۲۵

شرح فرایند و اطلاعات فنی مورد نیاز………………………………………………………………………………… ۲۵

تاریخچه پرورش مرغ :…………………………………………………………………………………………………. ۲۶

تاریخچه پرورش مرغ در ایران………………………………………………………………………………………… ۲۸

روش های گرمایشی……………………………………………………………………………………………………. ۳۰

مزایای دستگاه های گرم کننده تابشی در مرغداری ها……………………………………………………………….. ۳۱

نقص طبیعی تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلودگی……………………………………………………………. ۳۲

چندین نقص دفاعی طبیعی در تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلوده شدن وجود دارد که به مهمترین آنها اشاره میشود: ۳۲

کیفیت پوسته (shell Quality)……………………………………………………………………………………… 33

روشهای ضد عفونی تخم مرغ قابل جوجه کشی……………………………………………………………………… ۳۴

نقص طبیعی تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلودگی……………………………………………………………. ۳۵

چندین نقص دفاعی طبیعی در تخم مرغهای جوجه کشی در مقابل آلوده شدن وجود دارد که به مهمترین آنها اشاره میشود: ۳۵

– پوسته اصلی تخم مرغ (shell) :…………………………………………………………………………………. 35

– کوتیکول(cuticle) :……………………………………………………………………………………………… 36

– غشاهای پوسته (shell membranes) :……………………………………………………………………….. 36

– PH بالای آلبومین:……………………………………………………………………………………………….. ۳۶

– آنزیمهای ضد میکروب:…………………………………………………………………………………………… ۳۶

اهمیت آب در صنعت مرغداری………………………………………………………………………………………. ۳۷

باکتری درحد قابل قبول……………………………………………………………………………………………….. ۳۸

ساختار بیوشیمیایی پوسته و سفیده تخم مرغ…………………………………………………………………………. ۳۹

ساختمان شیمیایی تخم مرغ :………………………………………………………………………………………….. ۳۹

خواص بیوشیمیایی سفیده :………………………………………………………………………………………….. ۴۱

اوآلبومین (Ovalbumin ) :…………………………………………………………………………………………. 41

کونالبومین ( Conalbumin ) :……………………………………………………………………………………… 42

اووموکوئید ( Ovomucoid ) :…………………………………………………………………………………….. 43

فصل ششم……………………………………………………………………………………………………………… ۴۴

چکیده مطالعات فنی ، مالی و اقتصادی………………………………………………………………………………. ۴۴

جدول (۱-۱) جمع بندی مشخصات اصلی طرح تولید………………………………………………………………. ۴۵

نتیجه گیری :…………………………………………………………………………………………………………… ۴۷

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی پرورش مرغ تخم گذار پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

۱-۲-مشخصات محصول

۱-۱-۲- نام و کاربرد محصول:

ایجاد و راه اندازی فضای برای پرورش و تولید و تکثیر مرغ تخم گذار

۲-۱-۲-مشخصات فنی محصول

تخم مرغ یکی از کالاهای اساسی مردم در کشور ما است ، تخم مرغ یکی از کالاهایی است که در سبد روزانه مردم قرار دارد .

۳-۱-۲-معرفی روشهای تولید

روش خودکار

۴-۱-۲-تشریح مختصر فرایند

تولید تخم مرغ

۲-۲-تعیین ظرفیت تولید

ردیف

نام محصول

ظرفیت تولید سالانه

ظرفیت تولید ماهانه

ظرفیت تولید روزانه

۱

۲

تخم مرغ

۱۶۰۰۰۰ کیلو

۱۵۰۰۰ کیلو

۵۰۰ کیلو

۲-۳-برآورد میزان مصرف مواد اولیه و قطعات خریدنی

ردیف

نام ماده اولیه/ قطعات خریدنی

مشخصات فنی

مورد مصرف در محصول

میزان مصرف

در محصول

مصرف سالیانه

منبع تامین

مقدار

واحد

داخلی

خارجی

۱

سیستم خودکار جوجه کشی

Xg – Xenon

جوجه کشی

*

۲

سیستم گرم نگهدار

Ra32i

جهت گرم نگهداری تخم ها استفاده میشود

۳

*

۳

سیستم تخلیه اتوماتیک

۳

*

۴

سیستم برودتی و حرارتی

۶

*

۲-۴-معرفی دستگاه ها و تجهیزات تولید

ردیف

نام ماشین آلات/

تجهیزات تولید

مشخصات فنی

تعداد

منبع تامین

داخلی

خارجی

۱

سیستم تخلیه و پاکسازی اتوماتیک

Lexan Rs21s

۲

*

۲

سیستم نگهداری ۲ زمانه

Wi – CarX

۱

*

۳

سیستم حرارت سنج

Time X5

۱

*

۴

سیستم های مربوط به کشتارگاه

۳

*

تاریخچه پرورش مرغ :

مرغ در حدود – سال قبل از میلاد مسیح در هندوستان، سوماترا و جاوه اهلى شده است که براى مصارف غذائى، مذهبى، نمایش و شرط‌بندى و جنگ انداختن با یکدگیر به‌کار گرفته مى‌شد. بشر اولیه با درست کردن لانه و دادن غذا به زنده ماندن و تولید نسل مرغ کمک کرده است.

استفاده از گوشت مرغ و تخم‌مرغ به‌عنوان غذاى انسان تاریخچه بسیار قدیمى دارد. نحوه ذبح و آماده کردن مرغ براى مصارف انسانى با پیشرفت فرهنگ و تمدن بشرى تغییر کرده است؛ طورى که امروزه نحوه کشتار و آماده کردن مرغ از نظر تجارى مصرف گوشت و بهداشت عمومى حائز اهمیت است.

در جوامعى که دچار کمبود چراگاه‌هاى طبیعى هستند و از طرف دیگر به‌عللى از نظر مراتع مصنوعى محدودیت دارند، براى تأمین پروتئین حیوانى کافى براى مصارف انسانى توسعه هرچه بیشتر صنعت پرورش طیور ضرورت انکارناپذیرى دارد. زیرا نگهدارى و پرورش طیور احتیاج به مراتع و چراگاه‌هاى وسیع ندارد و مى‌توان در محیط محدود با استفاده از مازاد مواد غذائى غیرقابل استفاده براى انسان، مثل بقایاى کارخانجات روغن‌کشی، لبنیات‌سازى کشتارگاه‌هاى صنعتى (دام و طیور) شیلات، کنسروسازى و غیره، در مدت زمان کوتاهى تولید گوشت و تخم‌مرغ کافى در مرغ نمود. در جدول زیر مقدار گوشت مرغ تولید شده در جدول تولید گوشت مرغ در جهان، قاره‌هاى مختلف و در کشورهاى مختلف در سال‌هاى مختلف نشان داده شده است.

روشهای ضد عفونی تخم مرغ قابل جوجه کشی

۱- سنباده زدن و تمیز کردن:

تخم مرغهایی که پوسته کثیف دارند بایستی با کاغذ سمباده تمیز شده و آلودگی آنها برطرف گردد.و سپس در راکهای جداگانه چیده می شوند. استفاده از محلول بافر به علت از بین بردن کوتیکول محافظ تخم مرغ توصیه نمی شود.

۲- کنترل گردو خاک سالن و مکان نگهداری تخم مرغ به صورت اتوماتیک تا زمان ارسال به جوجه کشی باید انجام شود.

۳- اسپری دستی:

اسفاده از ضد عفونی کننده به صورت اسپری بر بهداشت تخم مرغهای جوجه کشی بسیار موثر است. به طور معمول از ترکیبات چهارتایی آمونیوم ، فنل ها و پروکسید هیدروژن استفاده می شود.این شرایط در زمانی که آلودگی بسیار زیاد می باشد موثر بوده ولی در مواقع عادی توصیه نمی شود.دمای ضد عفونی باید -درجه فارنهایت باشد. تمیز نگهداشتن لانه های تخمگذاری بسیار مهم می باشد.

۴- ضد عفونی مکانیکی تخم مرغهای جوجه کشی:

گرانترین روش ضد عفونی می باشد. فایلات نشان می دهد که ضد عفونی مکانیکی بیش از درصد آلودگی ظاهر شده بر روی تخم مرغهای جوجه کشی را حذف می کند.(کوکس و همکاران ) .یکی از روشهای ضد عفونی مکانیکی استفاده از اسپری ضد عفونی کننده در فشار بالا بر روی قسمت پایین و بالای تخم مرغ در درجه حرارت – درجه فارنهایت می باشد. فایده دیگر ضد عفونی مکانیکی این است که اکثر تخم مرغهای زمینی که کثیف بوده می تواند به عنوان تخم مرغ جوجه کشی ارسال گردد.

۵- مانیتورینگ بیولوژیکی :

مانیتورینگ جمعیت میکروبها ی تخم مرغها ی جوجه کشی از هر گله به صورت دوره ای (یکبار در هر ماه) در جهت حفظ کیفیت انجام میشود

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.