فایل ورد کامل تحلیل فعالیتهای کاشت و برداشت برای ارتقای کیفیت و افزایش عمر ماندگاری قارچهای آگاریکوس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل تحلیل فعالیتهای کاشت و برداشت برای ارتقای کیفیت و افزایش عمر ماندگاری قارچهای آگاریکوس دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل تحلیل فعالیتهای کاشت و برداشت برای ارتقای کیفیت و افزایش عمر ماندگاری قارچهای آگاریکوس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل تحلیل فعالیتهای کاشت و برداشت برای ارتقای کیفیت و افزایش عمر ماندگاری قارچهای آگاریکوس۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحلیل فعالیتهای کاشت و برداشت برای ارتقای کیفیت و افزایش عمر ماندگاری قارچهای آگاریکوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل تحلیل فعالیتهای کاشت و برداشت برای ارتقای کیفیت و افزایش عمر ماندگاری قارچهای آگاریکوس :
فایل ورد کامل تحلیل فعالیتهای کاشت و برداشت برای ارتقای کیفیت و افزایش عمر ماندگاری قارچهای آگاریکوس
مقدمه
قارچهای کشت شده مخصوصاً استرین های زراعی و معمول آگاریکوس بیسپوروس که اخیراً تحت شرایط متراکم پرورش داده می شوند،اغلب می تواند به کیفیت مناسب منجر شود . همچنین آنها شدیداً فساد پذیر و حساس به از دست دادن سریع کیفیت هستند که آنها را می سازد.
برای مصرف کنندگان به جهت کاهش ارزش آنها و یا تقاضای بازار بیشتر مصرف کنندگان به نظر می رسد که علاقه مند به قارچهای بسته وسفت و روشن یا سفید از نظر رنگ ظاهر پوسته نرم و غیر هاگی و یک بافت ترد و تازه می باشند .
متاسفانه قارچها پس از برداشت ، تیره دررنگ با پوسته فلسی خواهد شد . در برداشت قارچها به سرعت شروع به تیره شدن خواهند کرد . کلاهک ها باز شده و تیفه های تیره شده نمایان می شوند . هنگامی که اسپورها توسعه پیدا می کنند ساقه ها طویل می شوند .این تغییرات رخ می دهد به عنوان نتایج یک پدیده پیری و یا فعالیت میکروبی .
این متمرکز خواهد شد به فایلات انجام شده در دانشگاه «پن استیت» مرتبط با تشخیص فعالیت های انتخابی کاشت و برداشت که می توان کیفیت و ماندگاری را بهبود بخشد.
تیمارهای آبیاری با کلرید کلسیم
تجربیات وسیع در طول ۷ سال گذشته نشان داده است که اضافه کردن مناسب کلرید کلسیم به آب آبیاری ، بلاچ باکتریایی را کاهش می دهد و کیفیت اولیه را بهبود داده و ماندگاری پس از برداشت را افزایش داده است .
قارچ های برداشت شده برای تعیین عملکرد تدرین شد . کیفیت قارچهای تعیین شده با ارزیابی رنگ با استفاده از رنگ سنج «مینولتا ۲۰۰CR» رنگ وشاخص رسیدگی سرعت باز شدن کلاهک تعیین شد . در طول نگهداری پس از برداشت در بسته ها ی PVC با استفاده از روشهایی که به طور معمول بکار می رود در آزمایشگاه تاثیرات اضافه کردن کلرید کلسیم اضافه شده به آب آبیاری روی محصول و رنگ اولیه قارچها در برداشت به شکل موجود است .
تاثیر روی عمر ماندگاری پس از برداشت آنچنانکه ثابت می کند قهوه ای شدن پس از برداشت را در شکل ۲ موجود است.
تاثیر و رسیدگی در برداشت
یک آزمایش شامل ۲ محصول با استفاده از همان اسپان هیبرید غیرسفید آموزش داده شده (AMYCEL U-1#20) در MTDF (محصولات ۱۷۱۵و ۱۷۱۱) بکار برده شد شرایط مشابه جز در برداشت محصول ۱۷۱۵ برداشت شد . به طور عادی (پرده سالم اما اندکی کشیده شده) در صورتی که دیگری ۱۷۱۱ برداشت شده در یک مرحله نارس تر (پرده سالم و سفت) با محصول ۱۷۱۱، برداشت کنندگان آموزش داده شدند برای برداشت قارچ های نارس با انتخاب آنها .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 