فایل ورد کامل مشخصات اجرایی تجهیزات و مراحل آزمایش سردخانه‌ها و اتاق‌های انجماد در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مشخصات اجرایی تجهیزات و مراحل آزمایش سردخانه‌ها و اتاق‌های انجماد در صنایع غذایی دارای ۳۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل مشخصات اجرایی تجهیزات و مراحل آزمایش سردخانه‌ها و اتاق‌های انجماد در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل مشخصات اجرایی تجهیزات و مراحل آزمایش سردخانه‌ها و اتاق‌های انجماد در صنایع غذایی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مشخصات اجرایی تجهیزات و مراحل آزمایش سردخانه‌ها و اتاق‌های انجماد در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مشخصات اجرایی تجهیزات و مراحل آزمایش سردخانه‌ها و اتاق‌های انجماد در صنایع غذایی :

فایل ورد کامل مشخصات اجرایی تجهیزات و مراحل آزمایش سردخانه‌ها و اتاق‌های انجماد در صنایع غذایی

۱مقدمه:

۱.۱ سردخانه ها و اتاقهای انجماد

سردخانه ها و اتاقهای انجماد به طور معمول برای نگهداری واکسنها در سطح ملی یا تقریباً ملی برای طول زمان چندین ماه استفاده می شود. اگر سردخانه یا اتاق انجمادی قادر به کار نباشد، خدمات مصونیت سازی (ایمن سازی) تمام کشور ممکن است در خطر قرار بگیرند. بنابراین تجهیزات باید تا بالاترین استانداردهای در دسترس، مشخص شده، نصب شده و نگاهداری شود.

این سند، مشخصات برای واحدهای اولیه و به اندازه کافی بزرگ با ظرفیت در حدود ۴۰ متر مربع را به صورت مختصر ارائه می کند. (این مشخصات) اتاقهای انجمادی که به طور قابل توجهی بزرگتر هستند فقط باید با مشورت با یک متخصص سرمایش تعیین مشخصات شوند.

۲. ۱ توصیف تجهیزات

مشخصات اجرایی ارائه شده در این سند برای انواع اتاقهای مناسب برای نگهداری واکسنها در زیر به کار می رود:

E1/ CR سردخانه‌ها ( +۸C تا +۲C)

E1/ FR اتاقهای انجماد ( -۱۵C تا -۲۵C)

-۲ چگونگی خرید و نگاهداری سردخانه ها و اتاقهای انجماد

برخلاف تجهیزات زنجیره ای سرمایش دیگر، سردخانه ها و اتاقهای انجامد با منظور قبلی ساخته می شود و باید در مکان مخصوص اجزا به یکدیگر متصل گردیده و شروع به کار نماید. خریدار برای انتخاب فضایی برای اتاق و برای آماده سازی ان فضا طوری که آن را برای نصب مناسب نماید، مسئول می باشد. ساختمانی که سردخانهرا در بر می گیرد باید در دسترس و در شرایطی خوب باشد، باید پرداخت مناسب و تهویه کافی داشته باشد و باید تغذیه الکتریکی صحیحی داشته باشد.

مراحل درگیر در خرید و به کار اندازی یک سردخانه در زیر خلاصه می شود:

برای جزئیات بیشتر به who/ V&B/02.34: توصیه برای ایجاد یا تصحیح مخازن واکسنهای ابتدایی یا متوسط و منابع مرتبط دیگر مراجعه کنید.

  1. تصمیم گیری برای مکان و ظرفیت: برای مکان و ظرفیت مورد نیاز سردخانه (ها) و انجماد (ها) تصمیم گیری کنند. فضا (ها) یی را که می خواهید تجهیزات در آنجا نصب گردد را انتخاب کنید.
  2. لیست نهایی تولید کنندگان: با تولید کنندگان سردخانه تماس بگیرید و تصدیق کنید که کدام یک قادر به فراهم کردن، نصب، راه اندازی و خدماتی رسانی سردخانه ها و اتاق های انجماد مطابق با مشخصات حاضر هستند. فایل ورد کامل مشخصات اجرایی تجهیزات و مراحل آزمایش سردخانه‌ها و اتاق‌های انجماد در صنایع غذایی
    فهرست مناقصه ای از حداقل سه (۳) شرکت تهیه کنند. اگر چه Who تولید کننده خاصی را تایید نمی کند، فایل ورد کامل مشخصات اجرایی تجهیزات و مراحل آزمایش سردخانه‌ها و اتاق‌های انجماد در صنایع غذایی
    فهرستی از تولید کنندگان با تجربه مرتبط در سند who/EPI/V&B/00.13: صفحات اطلاعات تولید (ویرایش ۲۰۰۰)

فایل ورد کامل مشخصات اجرایی تجهیزات و مراحل آزمایش سردخانه‌ها و اتاق‌های انجماد در صنایع غذایی
فهرست

اختصارات

۱. مقدمه

۱.۱ سردخانه ها و اتاق های انجماد

۱.۲ توصیف تجهیزات

۲. چگونگی خرید و نگاهداری سردخانه ها و اتاقهای انجماد

۳. چگونگی استفاده از این سند

۴. سردخانه هایی که درجه حرارت ۲C+ تا +۸C کار می کنند

۵. اتاقهای انجمادی که در درجه حرارت -۱۵C تا -۲۵C کار می کنند

ضمیمه ۱: نشان CFE- free

ضمیمه ۲: جزئیات مکان برای سردخانه و اتاق انجماد

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.