فایل کامل تحلیل زراعت و بررسی اصول علمی، اقتصادی و زیستمحیطی در تولید محصولات کشاورزی
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
فایل کامل تحلیل زراعت و بررسی اصول علمی، اقتصادی و زیستمحیطی در تولید محصولات کشاورزی دارای ۱۲۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت فایل کامل تحلیل زراعت و بررسی اصول علمی، اقتصادی و زیستمحیطی در تولید محصولات کشاورزی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل کامل تحلیل زراعت و بررسی اصول علمی، اقتصادی و زیستمحیطی در تولید محصولات کشاورزی۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل کامل تحلیل زراعت و بررسی اصول علمی، اقتصادی و زیستمحیطی در تولید محصولات کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل کامل تحلیل زراعت و بررسی اصول علمی، اقتصادی و زیستمحیطی در تولید محصولات کشاورزی :
فایل کامل تحلیل زراعت و بررسی اصول علمی، اقتصادی و زیستمحیطی در تولید محصولات کشاورزی
تولید غذا، الیاف (پوشاک)، سوخت مهمترین مساله مورد توجه جوامع انسانی در طول تاریخ بوده و تا به امروز ادامه دارد. تولیدات گیاهی اساس تامین غذا را تشکیل می دهند.
در حدود ۱۰۰۰۰ سال قبل جمعیت کره زمین ۵ میلیون نفر، غذای انسان
از طریق شکار
۵۰۰۰ سال قبل همراه با استقرار انسانها در شهرها افزایش سریع جمعیت
۲۵۰۰ سال پیش جمعیت ۱۰۰میلیون نفر
در سال ۱۸۳۰جمعیت از مرز ۱ میلیارد نفر گذشت
در سال ۱۹۳۰ جمعیت دو برابر (۲ میلیارد نفر)
حضرت علی (ع): کسی که آب و خاک داشته باشد ولی در فقر زندگی کند از رحمت خداوند به دور است.
کلیات زراعت
کشاورزی: به کشت و کار و تولید محصولات زراعی و دامی
علم زراعت، فعالیتهایی از انسان را در بر می گیرد که به منظور تامین نیازمندیهای بعضی از گیاهان و در نتیجه بهره گیری
از حداکثر قدرت تولیدی آنها انجام می شود.
این فعالیتها علاوه بر کاشت و برداشت محصول، حفاظت در برابر آفات و امراض، علف های هرز، عوامل محیطی و …
راهکارهایی برای افزایش محصول:
۱- افزایش سطح زمین های زیر کشت
۲- افزایش میزان محصول در واحد سطح (افزایش عملکرد)
۳- افزایش تولید در واحد زمان
۱- افزایش سطح زیر کشت: حدود ۲۱% زمینهای دنیا قابلیت کشت و زرع دارند در حال حاضر نیمی از آن در زیر کشت است.
قسمتی از اراضی بایر قابل کشت در کشورهایی مانند ایران وجود دارد اما کشاورزی نیمه سنتی تا نیمه مکانیزه است
با مکانیزه کردن کشاورزی می توان بخش بزرگی از این زمینها را به زیر کشت برد.
در بسیاری از موارد عواملی مانند کمبود آب، نامساعد بودن شرایط آب و هوایی و … مانع توسعه کشاورزی است.
گیاهان گرما دوست:
بهترین رشد در هوای نسبتاً گرم (۲۰ تا ۳۰ درجه) بیش از ۳۵ درجه اختلال در گرده افشانی و لقاح
حداقل دما (صفر فیزیولوژیکی) برای شروع جوانه زنی حدود۱۰ تا ۱۵ درجه
دماهای زیر ۲ به این گیاهان آسیب وارد کرده عمدتاً روز کوتاه هستند.
کشت به صورت بهارهمانند لوبیا چشم بلبلی، سویا، پنبه، ذرت، ماش، سورگوم و …
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 