فایل ورد کامل آشنایی علمی با زیتون و روغن آن و بررسی خواص تغذیه‌ای، دارویی و صنعتی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل ورد و پاورپوینت
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل آشنایی علمی با زیتون و روغن آن و بررسی خواص تغذیه‌ای، دارویی و صنعتی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل آشنایی علمی با زیتون و روغن آن و بررسی خواص تغذیه‌ای، دارویی و صنعتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل ورد کامل آشنایی علمی با زیتون و روغن آن و بررسی خواص تغذیه‌ای، دارویی و صنعتی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل آشنایی علمی با زیتون و روغن آن و بررسی خواص تغذیه‌ای، دارویی و صنعتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل آشنایی علمی با زیتون و روغن آن و بررسی خواص تغذیه‌ای، دارویی و صنعتی :

اشنایی با زیتون و شیوه های فراوری ان

فایل ورد کامل آشنایی علمی با زیتون و روغن آن و بررسی خواص تغذیه‌ای، دارویی و صنعتی
فهرست

تاریخچه زیتون

روغن زیتون بکر (طبیعی )

ویتامینهای موجود در روغن بکر (طبیعی )

کالری موجود در روغن زیتون

منطقه زیتون و درخت زیتون

نگاهداری روغن زیتون بکر (طبیعی )

زیتون گیاه بومی آسیا نبوده است و بعدها به ایران و سوریه و فلسطین و سپس به کشورهای مدیترانه ای در پنج هزار سال پیش آورد شده . زیتون از قدیمی ترین گیاهانی است که در طول تاریخ کشف شده است . باوجود اینکه تمام روغن ها دارای کالری می باشند و بعضی از آنها دارای منافع بیشتری از بقیه هستند زیتون از روغن های مفیدی می باشد که انسان را در مقابل بیماری های قلبی محافظت میکند . البته در اثر مصرف زیاد روغن زیتون وزن افراد اضافه میگردد. این روغن را در حد اعتدال باید مصرف کرد تا احساس سلامتی و شادابی نمائید . باید دانست در هر گرم چربی دارای ۹ کالری می باشد و هر قاشق مرباخوری هر ۱۲ کالری دارد . در کشورهای مدیترانه ای ویونان و ایتالیا ۴۰% روغن مصرفی مردم روغن زیتون است .اگر به ۵۰ سال قبل از میلاد مسیح برگردیم می بینیم که روغن زیتون مصارف پزشکی کاربرد داشته در بهبود آرتروز و فراموشی نیز مؤثر بوده در قرآن کریم نیز بارها از این میوه نام برده شده است .

آیا تفاوتی در روغن های زیتون وجود دارد ؟

روغن های زیتون مختلفی وجود دارد . بی بو ، دارای بو، تصفیه شده و خالص – روغن هائی که دود زیادی تولید نمی کند برای پخت و پز مناسب نزند . روغن های زیتون بی بو برای کسانیکه تازه خوردن روغن زیتون را شروع کرده اند بهتر است ، روغن زیتون در درجه ۴۶ دورد می کند بهتر است برای استفاده از روغن زیتون آنرا خالص استفاده نمائیم و از بکار بردن جعفری و سیر برای مزه دار کردن آن استفاده نکنند زیرا این کار باعث ایجادسم boTulism (بوتولیسم ) میشود .

روغن زیتون بکر (طبیعی ) یا ExtRA-VIRGIN-OliVE-Oil

این روغن زیتون سالم و تازه بدست می آید و کیفیت آن بسیار مطلوب وبهاء آن خیلی گرانتر از روغنهای زیتون با تصفیه شیمیائی است و مردم ژاپن و امریکا و کانادا و اروپا توجه خاصی به مصرف این نوع روغن دارند و بهاء آن کیلوئی ۱۵ دلار درخارج بفروش میرسد . روغن زیتون از چربیهای اشباع نشده تشکیل شده و مصرف آن باعث کم شدن کلسترول به (L.D.L ) و افزایش کلسترول خوب (H.D.L ) می شود . و همچنین مصرف روغن زیتون بکر فشار خون را پائین آورده و ناراحتی های قلبی را کاهش می دهد مخصوصا به جلوگیری از تنگی عروق کمک می کند و نیز جلوگیری از توسعه سرطان سینه در خانمها در روغن زیتون بکر ماده ای بنام Poly PHENoLs وجود دارد که استفاده از آن باعث رفع ناراحتی های پوستی و آفتابزدگی بدن میشود ماده ای بنام AmtioxiDANT-FoLPHENOLS درروغن زیتون بکر (طبیعی ) موجود است و در سایر دانه های روغنی کمتر دیده میشود و باعث پائین آمدن فشار خون و جلوگیری از خطرات و ناراحتی های قلبی می گردد.

به چه طریق میتوان روغن زیتون بکر ( طبیعی ) را EXTRA-VIRGIN-OLIVE-OIL در ایران بدست آورد.

امروزه در ایران در ناحیه مفصل و طارم کارخانه های تمام اتوماتیک بکار افتاده که با استفاده از دستگاه سانتریفوژ از طریق پرس سرد میتوان این روغن را تهیه و در دسترس مصرف کنندگان قرار داد. در تهیه و تصفیه روغن زیتون بکر با استفاده از دستگاههای تمام اتوماتیک مقدار مولی را که ایجاد فساد ، و بو در روغن زیتون مینماید بتوان از روغن زیتون جدا کرد و در نتیجه روغن زیتون بدست آمده ضمن شفافیت و نداشتن بوی خاص میتوان این روغن را براحتی باطعم خوب در سالاد و روی برنج موقع خوردن ریخت و سس های مایونز و سس مخصوص که ترکیبی از روغن زیتون و فلفل و گردسیر باشد ساخت بهترین مصرف روغن زیتون در تهیه نیمرو، و سرخ کردن قارچ میباشد . لازم به توضیح است که جهت سرخ کردن بایست از حرارت (شعله ) بسیار کم استفاده کرد . متاسفانه بواسطه‌گران بودن قیمت این روغن اکثر سازندگان سس مایونز در ساخت سس از روغن زیتون استفاده نمی کنند و بهتر است خانمهای خانه دار سس مصرفی خود را در منزل تهیه نمایند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.