فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید اسانسهای صنعتی با فناوریهای نوین استخراج و بررسی کاربردهای متنوع در صنایع PDF
توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد
فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید اسانسهای صنعتی با فناوریهای نوین استخراج و بررسی کاربردهای متنوع در صنایع PDF دارای ۶۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پی دی اف فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید اسانسهای صنعتی با فناوریهای نوین استخراج و بررسی کاربردهای متنوع در صنایع PDF کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید اسانسهای صنعتی با فناوریهای نوین استخراج و بررسی کاربردهای متنوع در صنایع PDF2 ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید اسانسهای صنعتی با فناوریهای نوین استخراج و بررسی کاربردهای متنوع در صنایع PDF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید اسانسهای صنعتی با فناوریهای نوین استخراج و بررسی کاربردهای متنوع در صنایع PDF :
فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید اسانسهای صنعتی با فناوریهای نوین استخراج و بررسی کاربردهای متنوع در صنایع PDF
نام محصول تولید اسانس های صنعتی
ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) تن در سال
موارد کاربرد
در پودرهای رخت شوئی ، صابون ها ، شامپوها ، مایع ظرفشوئی ،
حشره کش ها ، خوشبو کننده های هوا ، ضد عرق ، بوگیرها ، و
بسیاری از مواد آرایشی مانند کرم ها ، رژها ، لاک ناخن و …
مواد اولیه مصرفی عمده انواع گیاهان معطر ، گل ها و پوست مرکبات
کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) تن در سال
اشتغال زایی (نفر)
زمین مورد نیاز (مترمربع)
**********************
اسانس ها ترکیبات معطری هستند که از اندام های مختلف گیاهان مانند برگ ، پوست ، گل ، میوه ، دانه و ریشه گرفته می شوند . در حال حاضر از حدود گیاه امکان استخراج اسانس وجود دارد . به علت تبخیر اسانس ها در اثر مجاورت هوا و در حرارت عادی ، آنها را روغن های فرار یا اتری یا اسانس های روغنی نیز می نامند . اسانس ها به طور کلی بیرنگ هستند بخصوص هنگامی که تازه تهیه شده باشند ولی در اثر مرور زمان به علت اکسیداسیون و رزینی شدن رنگ آنها تیره می شود . برای جلوگیری از این تغییرات باید اسانس ها را در مکان خنک ، خشک ، ظرف های سر بسته و پر از جنس شیشه نگهداری نمود . اسانس شامل مخلوط پیچیده ای از مواد شیمیایی آلی مثل ترپینوئیدها، آلدئیدها، الکل ها، استرها و ستن ها و … می باشند. اسانسها نوعی ترکیبات فرار بوده که از تقطیر مواد فرار موجود در اندامهای مختلف گیاهان تازه یا خشک همراه با بخار آب بدست م یآید و وزن مخصوص آنها غالباً از آب کمتر است. بطور کلی اسانسها در الکل کاملاً حل م یشوند، در صورتی که با آب غیر قابل اختلاط هستند اما به اندازه کمی در آب حل شده و بوی خود را به آن انتقال م یدهند (مانند عرقیات گیاهی، گلاب) که ماده اصلی موجود در آن بر اثر حرارت، گرما و هوا تغییر می یابد، همچنین طعم اسانسها نیز با یکدیگر متفاوت است. اسانس ها دارای خصوصیات مشترکی بوده و عمدتاً ترپینوئیدهایی هستند که قابل تقطیر……
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 