فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید اسانسهای طبیعی با روشهای نوین استخراج و کاربرد در صنایع غذایی و دارویی PDF
توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد
فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید اسانسهای طبیعی با روشهای نوین استخراج و کاربرد در صنایع غذایی و دارویی PDF دارای ۸۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پی دی اف فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید اسانسهای طبیعی با روشهای نوین استخراج و کاربرد در صنایع غذایی و دارویی PDF کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید اسانسهای طبیعی با روشهای نوین استخراج و کاربرد در صنایع غذایی و دارویی PDF2 ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید اسانسهای طبیعی با روشهای نوین استخراج و کاربرد در صنایع غذایی و دارویی PDF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید اسانسهای طبیعی با روشهای نوین استخراج و کاربرد در صنایع غذایی و دارویی PDF :
فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید اسانسهای طبیعی با روشهای نوین استخراج و کاربرد در صنایع غذایی و دارویی PDF
اسانس محلول یا عصاره الکلی همراه با روغن فرار است. اسانس ترکیبی فرار است که مجموعهای از اجزای ترپنی را دارا میباشد. اسانسها و سایر مواد معطر گیاهی به وسیله روشهای مختلفی همچون: استخراج با فشار سرد، تقطیر، استخراج بوسیله حلال، تقطیر در شرایط خلأ بوسیله مایکروویو، خیساندن و استخراج با روغنهای جاذب از مواد گیاهی استحصال میشوند. محصولات حاصل از استخراج معمولاَ به نامهای عصاره تام (کانکرت)، ابسولوت، پماد یا رزینوئید خوانده شده و اسانس نامیده نمیشوند. عنوان «اسانس» فقط برای روغنهای تقطیر شده یا استخراج شده به کار میرود.
فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی تولید اسانسهای طبیعی با روشهای نوین استخراج و کاربرد در صنایع غذایی و دارویی PDF
فهرست مطالب:
مقدمه
بخش اول: معرفی طرح
مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی
خط مشی و اهداف کیفیتی واحد تولیدی
اصطلاحات و تعاریف
بخش دوم: سازمان واحد تولیدی
مدیریت عامل
مسئول کنترل نماینده مدیریت و مدیر تضمین کیفیت کارخانه
مدیر داخلی و فنی
مدیریت
بخش سوم: کنترل فرآیندهای تولید و عملیاتی
تعریفی در مورد نقاط بحرانی واحد تولیدی
تدارکات و انبارش مواد اولیه
فرآوری مواد اولیه
بسته بندی محصول نهایی
انبارش و حمل و تحویل محصول
قیمت فروش در بازار
بخش چهارم: بازرسی و آزمایش مواد اولیه
بازرسی و آزمایش حین فرآیند
بازرسی و آزمایش محصول نهایی
بخش پنجم: شناسایی و ردیابی
بخش ششم: امکانات آزمایشگاهی
بخش هفتم: آموزش کارکنان
بخش هشتم: رقابت کارخانه
بخش نهم: اهداف کارخانه در توسعه اقتصاد
بخش دهم: فنون آماری
ضمائم
پیشنهادات
بر آورد نیروی انسانی
ماشین آلات و تجهیزات
ابزار آلات و وسایل و فنی و آزمایشگاهی
کروکی کارخانه آرد سازی شاهین دژ
نمودار هزینه، حجم فعالیت و سود
**************************
مناسب برای
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
یزد دانلود |
دانلود فایل علمی 