فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل با ظرفیت ۱۲۵۰ کندو و بررسی جنبه‌های اقتصادی و زیست‌محیطی PDF


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
فایل پی دی اف
20870
1 بازدید
۹۹,۰۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل با ظرفیت ۱۲۵۰ کندو و بررسی جنبه‌های اقتصادی و زیست‌محیطی PDF دارای ۱۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل با ظرفیت ۱۲۵۰ کندو و بررسی جنبه‌های اقتصادی و زیست‌محیطی PDF  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل با ظرفیت ۱۲۵۰ کندو و بررسی جنبه‌های اقتصادی و زیست‌محیطی PDF2 ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل با ظرفیت ۱۲۵۰ کندو و بررسی جنبه‌های اقتصادی و زیست‌محیطی PDF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل پی دی اف کامل طرح توجیهی پرورش و نگهداری زنبور عسل با ظرفیت ۱۲۵۰ کندو و بررسی جنبه‌های اقتصادی و زیست‌محیطی PDF :

طرح توجیهی

پرورش و نگهداری زنبور عسل به ظرفیت ۱۲۵۰ کندو

بسمه تعالی

وزارت تعاون

معاونت طرح و برنامه

دفتر امور اقتصادی و تسهیلات بانکی

طرح توجیهی

پرورش و نگهداری زنبور عسل

۱

خلاصه طرح:

موضوع طرح:

دستگاه صادره کننده مجوز:

ظرفیت اسمی تولیدات: ۱۲۵۰ کندو

نوع تولیدات:

تعداد شاغلین: ۹ نفر

سرمایه گذاری کل طرح: ۸۹۲.۹۸ میلیون ریال

سرمایه گذاری ثابت: ۸۳۹.۸۹ میلیون ریال

سرمایه در گردش: ۵۳.۱۰ میلیون ریال

درآمد سالیانه: ۱۰۰۰.۰۰ میلیون ریال

سود ویژه: ۲۰۹.۸۳ میلیون ریال

دوره بازگشت سرمایه: ۳.۸ سال

نرخ بازدهی سرمایه: % ۲۶.۴ درصد

مقدمه:

عسل حاوی بیش از هفتاد ماده مفید برای بدن انسان است. اساسا عسل از گلوکز، فروکتوز و منو

ساکارید ها ساخته شده است. همچنین عسل دارای آنزیم های مفیدی از جمله آمیلاز، سوکراز،

کاتالاز، پراکسیداز و لیپاز بوده و در رده بندی غذاهای سرشار از آنزیمها مقام نخست را به خود

اختصاص داده است. ضمن اینکه مواد معدنی مختلفی مانند کلسیم، سدیم، پتاسیم، منیزیم، آهن،

کلر، فسفر، گوگرد و ید نیز در عسل یافت میشوند. عسل به عنوان یک ماده کامل غذایی همچنین

اسیدهای آلی ( اسید مالیک، وینیک، ،(B1,B2,B3,B5,B6,C,E,K) دارای انواع ویتامین ها

سیتریک، لاکتیک و اگزالیک ) و پروتئینها بوده و میتواند ۳۱۵ تا ۳۳۵ کیلوکالری انرژی ( به ازای

هر یکصد گرم ) تولید نماید.

از دیگر سو عسل دارای خواص درمانی، ضد عفونی کنندگی و حفاظت از مواد آلی در مقابل

تجزیه و فساد میباشد. ابن سینا دانشمند بزرگ ایران در کتاب قانون ، در مورد معجون فلاسفه (

در هنگام زیاد شدن بلغم، اندرون را تقویت، نیرو را زیاد، اشتها … »: تهیه شده با عسل ) مینویسد

را باز میکند، عسل ، خوراکی است که جوانی را جاویدان میسازد، حافظه را نیرو میبخشد و گذشته

«. را در خاطره زنده میکند، اندیشه را پاک و زبان را میگشاید

کلیه موارد مطروحه ، اهمیت استفاده از عسل به عنوان یک ماده غذایی مقوی و همچنین

دارویی طبیعی را خاطرنشان میسازند. از دیگر سو با عنایت به رشد جمعیت و تنوع محصولات

تولیدی و بالا رفتن سطح رقابت در زمینه عرضه انواع محصولات غذایی ، بهبود مستمر کیفیت

محصولات و ایجاد تنوع در عرضه مناسب تر، از مواردی هستند که بایستی هر چه بیشتر مد نظر

قرار گیرند. رعایت این موارد میتواند منجر به دسترسی آسان و ارزان مصرف کنندگان به مواد

غذایی شود.

طی فرایند پرورش و نگهداری زنبور عسل، همچنین اقدام به ازدیاد کندوها میشود که این عمل

به منظور ترمیم تلفات و فروش انجام میپذیرد. در مناطق گرمسیر حتی میتوان از هر کندو یک بچه

کندو گرفت.

با اجرای این طرح ، علاوه بر کسب سود مناسباقتصادی میتوان بستر مناسبی را برای اشتغال

نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد…….

ادامه طرح را پس از دانلود مطالعه کنید

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.